Sevgilimin doğum günü

Sevgilim futbolcu, halısaha felan oynuyorsa senin sevgilin de ben krampon alıp üstüne baş harflerimizi yazdırdım

Kişiye özel isim de yazdırılabilen deri defter ve şık bir kalem ya da el yapımı yüzük olabilir; üzerine de sevdiği önem verdiği bir şey olabilir. Türk bayrağı,ay yıldız, tuğra gibi...Şimdi bunları yapan çok yer var internetten bile halledebilirsiniz. Eğer bu tarz şeylerden hoşlanıyorsa tabi ki :)

Yüzük, cüzdan gibi aldığın ufak boyutlu hediyeleri el yapımı bir kutuda hediye edebilirsin :) biraz araştırırsan içindeki kitleri yapmayı da öğrenebilirsin :) 1 günde bitecek bi iş

Yüzük, cüzdan gibi aldığın ufak boyutlu hediyeleri el yapımı bir kutuda hediye edebilirsin :) biraz araştırırsan içindeki kitleri yapmayı da öğrenebilirsin :) 1 günde bitecek bi iş
Beni dile getirdigim hediyelerden biride buydu. Vallahi süper birsey, vakti geldiginde benimkinede bu tür birsey hazirlayacagim

İlgi duyduğu bir alan var mı ? Oyunlar spor kitaplar...

5 yıllık sevgilin, klasik bi hediye olmaz bence. Sürpriz bir şeyler ayarlayabilirsin. Kendi evin varsa evi süsleyip romantik bi yemek olabilir mesela :) Veya erkek arkadaşının evine girme ihtimlin varsa orayı süslersin.

Dışarda kutlayacaksan da bence romantik bir kutu hazırla içine de ihtiyacı olabileceği bir şeyler al, birden fazla hediye yani. Parfüm, tişört, kitap gibi... Bir de pasta alıp kesersiniz, hoş olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…