- 15 Haziran 2016
- 88
- 43
- 88
- Konu Sahibi feslegen17
-
ihtiyaci olan birsey varsa son gunlerde yada begendigi birsey onu al yoksa lamis olmak icin birsey alma derim.Herkese merhaba. Önümüzdeki hafta erkek arkadaşımın doğum günü var. Ancak ne alacağımı bulabilmiş değilim5 yıldır birlikteyiz, ayakkabı, saat gibi klasik hediyelerin hepsini aldım sayılır. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Hediye önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Güzel bir hediye olabilir bu ama 5 senelik bir sevgili için bence hafif kalır.Üzerinde ismi ve fotoğraf ı olan kupa güzel bir fikir.
Evet ya bu benimki biraz ortaokul düzeyinde oldu galibaGüzel bir hediye olabilir bu ama 5 senelik bir sevgili için bence hafif kalır.
:)) Hayır ortaokul öğretmenine öğretmenler günü hediyesi gibi olduEvet ya bu benimki biraz ortaokul düzeyinde oldu galiba
:)) Hayır ortaokul öğretmenine öğretmenler günü hediyesi gibi oldu
Bunu nerden aldınız acaba çok hoşmuş :)Veya aklima birsey daha geldi, nerede yasiyorsun bilmiyorum. Ben sevgililer gününde Iliski kitapcigi aldim "Sen ve Ben" diye. Onun icerisinde iliskinin basladigi andan buyana ve gelecek üzeri sorular var ve bunlari beraber cevapliyorsunuz. Iliski tazeleme gibi birsey olarak da hediye edilir bu. Türkce dilindede varsa eger böyle birsey tafsiye edebilirim.
Ben kendim Almanya'da yasiyorum. Ister Iliski, Evlilik, Anne, Baba, Teyze vs. üzeri bu tür Kitapciklar satiliyor. Mesela; Ilk bulustugunuzda sevgilinizin giydigi kiyafetler nelerdi? Kim ilk adimi atti? diye sorular Ve ilk soruda benimki degil, evet bendim üstünde ne oldugunu bilemeyenBunu nerden aldınız acaba çok hoşmuş :)
Ya böyle defter kitap tarzı şeyler var ama sanki boş gibi yani sorulu oln var mı bilemedim bu sorular bana çok eğlenceli geldi olmazsa ben kendim burdan ilham alarak bişeyler yaaprım :)Ben kendim Almanya'da yasiyorum. Ister Iliski, Evlilik, Anne, Baba, Teyze vs. üzeri bu tür Kitapciklar satiliyor. Mesela; Ilk bulustugunuzda sevgilinizin giydigi kiyafetler nelerdi? Kim ilk adimi atti? diye sorular Ve ilk soruda benimki degil, evet bendim üstünde ne oldugunu bilemeyenSoruyu cevaplarken bayagi macera dolu bir vakit gecirdik. Veya diyelim bir yil sonra iliski ne durumda? Evlilik planlari, evlenir evlenmez / beraber bir daireye tasinir tasinmaz ilk yapacaginiz 5 etkinlik nelerdir sorulari da bulunuyor.
Ama dedigim gibi Türkkitapevinde vs. bu tür Kitapcik bulunuyor mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?