Sevgilimin doğum günü

feslegen17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
88
43
88
Herkese merhaba. Önümüzdeki hafta erkek arkadaşımın doğum günü var. Ancak ne alacağımı bulabilmiş değilim 5 yıldır birlikteyiz, ayakkabı, saat gibi klasik hediyelerin hepsini aldım sayılır. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Hediye önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Internette iste yilin sevgilisi vs. Gibi diplomalar satiliyor ya. Ondan kendin yapabilirsin. Ben kendim yaptim orjinalinden daha guzel oldu. Yada yap boz yapabilirsin.
Ben bunlari yapmıştım. El emegine deger veren biri olduğum icin hediye vrrirkende el emegim olmasima dikkat ettim hep...

Istersen ornek olarak yaptiklarimi resim olarak atabilirim

Üzerinde ismi ve fotoğraf ı olan kupa güzel bir fikir.

ihtiyaci olan birsey varsa son gunlerde yada begendigi birsey onu al yoksa lamis olmak icin birsey alma derim.

Hediye önerisi onun zevkine göre bagli. Ama istersen sade ve ictenlikle gelen hediyeler yapabilirsin. Ben birdahaki Dogumgününde kendim güzel bir kutu hazirlayip bütün cekindigimiz resimleri collage seklinde icine eklemek istiyorum. Hatira dolu yazilar, notlar, sevdigi cikolata sekerleri icine koyup kutuyu actiginda icerigi cicek tarzinda gibi acilabilen bir hediye düsündüm. Istersen vakit ve sabrin heleki elin yatkin olursa sana da yap derim.. yanina da kücük bir yas pastasi. Havalarda zaten güzel doga veya sahil kenari bu günün tadini cikar derim.

Bilgisayarla ugrasiyorsa klavye mouse seti olabilir bayiliyorlar boyle seylere.

Veya aklima birsey daha geldi, nerede yasiyorsun bilmiyorum. Ben sevgililer gününde Iliski kitapcigi aldim "Sen ve Ben" diye. Onun icerisinde iliskinin basladigi andan buyana ve gelecek üzeri sorular var ve bunlari beraber cevapliyorsunuz. Iliski tazeleme gibi birsey olarak da hediye edilir bu. Türkce dilindede varsa eger böyle birsey tafsiye edebilirim.

Sporla ugrasiyorsa yere konan kum torbalari var, koyacak yeri varsa bence gayet sevebilir.
Ama tabi bilemiyoruz biraz bilgi ver istersen kac yasinda ne is yapar hobileri neler

Ben bikeresinde küçük bir cam fanus almışmış üzerini şekilli kalpli falan simli boyalar var daha doğrusu yapışkanlar diyim onlarla boyamıştım.İçerisine kartondan kalpler kesip içlerine küçük küçük notlar yazıp atmıştım bir de çikolatalar :)

Bunu nerden aldınız acaba çok hoşmuş :)

Bence erkekler çok çiçekli böcekli, kalpli şeyleri pek beğenmiyor. Biz hanımlar beğeniyoruz. O yüzden ilgi alanını düşünmelisin. Mesela kitap okumayı seviyorsa, çok sevdiği bir yazarın bir kaç kitabını alabilirsin. Kitap en güzel hediyedir. Kendi ellerinle sarma sarabilirsin, pastasını yapabilirsin. Kalem setleri var gümüş.. çok şık oluyorlar. cüzdan yaptırabilirsin ismine özel.. kanaviçe işleyebilirsin. işlediğini çerçeveye koyarsın mis gibi masasına koyar mesela. Emek en mühimi.. anılarınız varsa bir yerlerde, mesela ilk buluştuğunuz yer. Oranın fotoğrafını çekip, fotoğrafçıdan minik bir boyutta çıkarttırıp hediyenin yanına güzel bir notla koyabilirsin. Kendin 30-40 sayfalık bir kitap oluşturabilirsin. tezlerin ciltlendiği gibi kırtasiyelerde ciltletebilirsin. İnançlı biriyse, dini bir kitap alıp üstüne çok güzel bir not yazabilirsin. Ha bunlar da saçma olur diyorsan beğeneceği bir tarzda ayakkabı alacaksın, bitecek.

Bunu nerden aldınız acaba çok hoşmuş :)
Ben kendim Almanya'da yasiyorum. Ister Iliski, Evlilik, Anne, Baba, Teyze vs. üzeri bu tür Kitapciklar satiliyor. Mesela; Ilk bulustugunuzda sevgilinizin giydigi kiyafetler nelerdi? Kim ilk adimi atti? diye sorular Ve ilk soruda benimki degil, evet bendim üstünde ne oldugunu bilemeyen Soruyu cevaplarken bayagi macera dolu bir vakit gecirdik. Veya diyelim bir yil sonra iliski ne durumda? Evlilik planlari, evlenir evlenmez / beraber bir daireye tasinir tasinmaz ilk yapacaginiz 5 etkinlik nelerdir sorulari da bulunuyor.

Ama dedigim gibi Türkkitapevinde vs. bu tür Kitapcik bulunuyor mu bilmiyorum.

500 kalpli kağıda notlar yazma veya bi kavanozu çikolatalarla doldurma erkekler böyle ince süprizlere bizim kadar anlam katmıyorlar.
Bütçen yeterli ise kombin yap pantolon gömlek ayakkabı gibi.
İçinde çıkma tarihinizin olduğu kol saati olabilir.
5 yıl olmuş sonuçta bence sen tamirat çantası al "artık evlenelim de evi tadilat et" mesajı vermiş olursun

Ya böyle defter kitap tarzı şeyler var ama sanki boş gibi yani sorulu oln var mı bilemedim bu sorular bana çok eğlenceli geldi olmazsa ben kendim burdan ilham alarak bişeyler yaaprım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…