sevgilimin erken ilgisizleşmeye başlaması..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
arkadaşlar merhaba belki buda dertmi diceksiniz ama beni üzen bi konu..üç aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım iyi birisi gün içinde o çalışıyo ben okuldayım arada haberleşmelerimiz dışında pek konuşmuyoruz akşamlarıda mutlaka kendisine ugraşcak bişeyler bulur akvaryumu var kuşu var ve onlarla saatlerce ugraşır temizligini yapar bana resimler atar bende benimle ilgilenmiyosun diye kızıyorum bugün yine işten çıkmış akvaryumcuya gitmiş bende dayanamadım patladım her akşam ve pazar ya akvaryum ya kuş beni ihmal ediyosun evlenincedemi böyle olucaksın dedim oda onlar benim hobim evlenince hergün yanımda olucaksın o zamanda seninle ugraşıcam diyip güldü sinir oldum yeni bi balık alıcakmış bana videolarını gönderiyo sanki çok ilgiliymişim gibi nasıl dikkat çekicem sizce?

Haha benimde kuşlarım var ve sevdiceğimin tepkisi:) canım kızacak bişe yok :) onun hobisi gerçkten. Kötü bişe yapmıo en azından öyle düşün:)

Bir de nokta kullanirsaniz daha rahat okunabilir.Olur oyle seyler.cok takilmayin bence.daha cok yeni bir iliski.boyle takinti yaparsaniz yipranirsiniz erkenden.

Haha benimde kuşlarım var ve sevdiceğimin tepkisi:) canım kızacak bişe yok :) onun hobisi gerçkten. Kötü bişe yapmıo en azından öyle düşün:)
öyle düşünmeye çalışıyorum ugraşısı olması hoşuma gidiyo aslında ama saatlercede akvaryumla ugraşılırmı ya bozuluyorum

Bir de nokta kullanirsaniz daha rahat okunabilir.Olur oyle seyler.cok takilmayin bence.daha cok yeni bir iliski.boyle takinti yaparsaniz yipranirsiniz erkenden.
okuma zorlugu yaşattıgım için kusura bakmayın..çok anlayışsız ve sabırsızmışım asıl bu şekilde davranarak ilgisini kaybedermişim napıcagımı şaşırdım

Kesinlikle oyle degil.Bu sekilde davraninca sadece olan size olur.Erkek arkadasiniza bisey olmaz.Zaman gectikce erkek arkadasinizi daha iyi taniyacaksiniz.3ay cok kisa bir sure. Onu da bunaltmamaya calisin.ve ne olur ona asiri deger vermeyin veriyorsaniz da fazla gostermeyin. Sonra kendini hint kumasi sanan sanki dunyada tek erkek o kalmis gibk davranan erkekler cikiyor ortaya.Tavsiyem ne kadar dogru bilmiyorum.arkadaslar da mutlaka yorum yaparlar size. Benim dusuncem bu yonde.

:) Tatlım birde söyle düşün ya abuk subuk arkadaşları olsaydı iş çıkışı onlarla takılsaydı yada kötü alışkanlıkları olsaydı yada ortamlara aksaydı adam en azından işten çıkıyor eve koşuyor balıkla kuşla uğraşıyor bence çok şanslısın birde böyle düşün

Sevgili olduğunuz ilk haftalarda hep sana mesaj atıyor muydu? Yoksa yine kuşları ve balıkları ile ilgilenme durumu var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…