- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bence bi sorun yok canim:)
öylemi diyosunuz benim canımı sıkmaya başlamıştı halbuki bu durumBir sorun yok bence de...
haha çok güldüm buna denemek lazımdenizkızı olmanın vakti gelmiş o halde..
başka turlu ilgilenmez
öyle düşünmeye çalışıyorum ugraşısı olması hoşuma gidiyo aslında ama saatlercede akvaryumla ugraşılırmı ya bozuluyorumHaha benimde kuşlarım var ve sevdiceğimin tepkisi:) canım kızacak bişe yok :) onun hobisi gerçkten. Kötü bişe yapmıo en azından öyle düşün:)
okuma zorlugu yaşattıgım için kusura bakmayın..çok anlayışsız ve sabırsızmışım asıl bu şekilde davranarak ilgisini kaybedermişim napıcagımı şaşırdımBir de nokta kullanirsaniz daha rahat okunabilir.Olur oyle seyler.cok takilmayin bence.daha cok yeni bir iliski.boyle takinti yaparsaniz yipranirsiniz erkenden.
o zamanda bana sarmaya başlarsa akvaryumu göstericem direktİlerde sevinirsin hobileri var bana sarmıyor ne güzel diye, emin ol
hahahhaha süpersino zamanda bana sarmaya başlarsa akvaryumu göstericem direkt
okuma zorlugu yaşattıgım için kusura bakmayın..çok anlayışsız ve sabırsızmışım asıl bu şekilde davranarak ilgisini kaybedermişim napıcagımı şaşırdım
evet ben bianda tepki verdim kızdım oda anlayışsız oldugumu söyledibunu diyen kendisi mi?
Tatlım birde söyle düşün ya abuk subuk arkadaşları olsaydı iş çıkışı onlarla takılsaydı yada kötü alışkanlıkları olsaydı yada ortamlara aksaydı adam en azından işten çıkıyor eve koşuyor balıkla kuşla uğraşıyor bence çok şanslısın birde böyle düşünarkadaşlar merhaba belki buda dertmi diceksiniz ama beni üzen bi konu..üç aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım iyi birisi gün içinde o çalışıyo ben okuldayım arada haberleşmelerimiz dışında pek konuşmuyoruz akşamlarıda mutlaka kendisine ugraşcak bişeyler bulur akvaryumu var kuşu var ve onlarla saatlerce ugraşır temizligini yapar bana resimler atar bende benimle ilgilenmiyosun diye kızıyorum bugün yine işten çıkmış akvaryumcuya gitmiş bende dayanamadım patladım her akşam ve pazar ya akvaryum ya kuş beni ihmal ediyosun evlenincedemi böyle olucaksın dedim oda onlar benim hobim evlenince hergün yanımda olucaksın o zamanda seninle ugraşıcam diyip güldü sinir oldum yeni bi balık alıcakmış bana videolarını gönderiyo sanki çok ilgiliymişim gibi nasıl dikkat çekicem sizce?
evet ben bianda tepki verdim kızdım oda anlayışsız oldugumu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?