- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
çok haklısınız şuanda çok kritik bi noktadayım üzerine düşmemem gerekiyo farkındayım ama ilk zamanlar işte insan sürekli konuşmak istiyo..Kesinlikle oyle degil.Bu sekilde davraninca sadece olan size olur.Erkek arkadasiniza bisey olmaz.Zaman gectikce erkek arkadasinizi daha iyi taniyacaksiniz.3ay cok kisa bir sure. Onu da bunaltmamaya calisin.ve ne olur ona asiri deger vermeyin veriyorsaniz da fazla gostermeyin. Sonra kendini hint kumasi sanan sanki dunyada tek erkek o kalmis gibk davranan erkekler cikiyor ortaya.Tavsiyem ne kadar dogru bilmiyorum.arkadaslar da mutlaka yorum yaparlar size. Benim dusuncem bu yonde.
kocanızı çok iyi anlıyorum o en azından yanınızdaymış :)Benmde kuşum vardi. Onu sevip dil saydigimda kocam kiskaniyodusu kuş kadar ilgilenmiyosun diye. Tuhaf yaa
evet canım haklısın ama insan bi zaman sonra kuşu balıgı bile kıskanıyo durum vahim:)
Tatlım birde söyle düşün ya abuk subuk arkadaşları olsaydı iş çıkışı onlarla takılsaydı yada kötü alışkanlıkları olsaydı yada ortamlara aksaydı adam en azından işten çıkıyor eve koşuyor balıkla kuşla uğraşıyor bence çok şanslısın birde böyle düşün
benim onun kadar baglı oldugum bi ilgim yokki sanırım hatayı burda yapıyorum bi ugraş bulup kaybolmam lazımSadece seni ilgilendiren uğraşılarından bahsettiğinde ilgili davranıyorsa sorun yok. Ama dinlemekten sıkılıyorsa var.
kuşları balıkları hep vardı en başta anlattı hayvanları sevdigini falan..şimdiki duruma göre daha sık görüşüyoduk ama biraz azaldıgını hissediyorum özlemekte gerekiyomuş ona göreSevgili olduğunuz ilk haftalarda hep sana mesaj atıyor muydu? Yoksa yine kuşları ve balıkları ile ilgilenme durumu var mıydı?
Olsun canım bak evlenince evine bağlı olur bence ideal koca bu :)evet canım haklısın ama insan bi zaman sonra kuşu balıgı bile kıskanıyo durum vahim
benim onun kadar baglı oldugum bi ilgim yokki sanırım hatayı burda yapıyorum bi ugraş bulup kaybolmam lazım
inşallah öyledir canım az önce nelerle ugraşıyorum bir bilsen yazmış bende tamam hayatım tamam yazdım ses kesildiOlsun canım bak evlenince evine bağlı olur bence ideal koca bu :)
ilgilenmeye çalışıyorum onun kadar olamasamda ama aşırısı sıkmaya başlıyo ya o şekilde kabul edicem yada bilmiyorum..ilgisizlik çok kötü bişeymiş aynısını onada yaşatmak lazımkolay yoldan sen de balıklarla uğraşıp onu mutlu edebilirsin ama senin çözüm daha mantıklı
ilgilenmeye çalışıyorum onun kadar olamasamda ama aşırısı sıkmaya başlıyo ya o şekilde kabul edicem yada bilmiyorum..ilgisizlik çok kötü bişeymiş aynısını onada yaşatmak lazım
iki tarafta hobi sahibi olunca birbirini daha iyi anlıyo boş zaman geçirip konuşcak bişey bulamıyoruz mantıgında olmaktansa sizinkisi süper bir ilişkiymiş dediginiz gibi benimde yeni bişeyler bulmam gerekiyor..işi bitince yaptıgı herşeyi teker teker anlatır benimde ilgilenmemi istiyor ne kadar kızsamda sabırlı olmam gerekiyor sanırım teşekkür ederim yorumunuzaBol hobili bir aile olarak size tavsiyem sakın hobileriyle kendinizi kıyaslamayın. Kendimden örnek vereyim size.
Benim eşim model trenci, bir çok kişi duymamıştır bunu eminim ben de eşimle tanıdım. Zamanının çoğunu trenlere ayırabilir. Aynı zamanda müzikle ilgileniyor. Her türlü enstrümanı çalabilen bir adam. Ben hiç ilgim olmamasına rağmen onunla model tren kurguları yapıyorum. Öğrenmeye, onun neden bunlara ilgi duyduğunu anlamaya çalışıyorum. Trenlerinözelliklerini öğreniyorum. Birlikte saatlerce trenlerin başında zaman geçiriyoruz. Anlattığı şey aklımda kalmıyor çünkü ilgi alanım değil. Ama bu adam seviyorsa ben de ilgilenirim deyip uğraşıyorum. O anlatmaktan bıkmıyor ben dinlemekten. Evde milyon tane müzik aletimiz var. Habire bana bişeyler çalmayı öğretmeye çalışır. Yetenek sıfır olduğundan öğrenemem genelde. Ama birlikte zaman geçiririz müzik aletleriyle.
Ben de fimo hamurundan takılar, objeler yapmakla ve ahşap boyamayla ilgileniyorum. Eşimin alakası olan bir alan değil. Ben yaparım, renk uyumu sorarım ona. Bazen model için fikir verir. Hamurlar çok sert olunca ona yoğurturum. Ahşapları zımparalar benim için. Bazen güzel desenler bulursa çıktı alır şablon olarak kullanayım diye.
Tamamen farklı hobileri olan iki insanız. Ama sonuçta ikimizin de ilgilendiği bir şeyler var. O yüzden birbirimizi anlıyoruz. Evinde hobi odası olan kaç kişi vardır şu ülkede? Sizin probleminiz herhangi bir hobinizin olmaması sanırım. ilgilendiği tek şey futbol olan adamlardan olmadığı için sevinmelisin bence. Sen de kendine bir hobi edin. Ve sevgilinin hobileriyle ilgilenmeyi dene. Belli ki çok sevdiği şeye seni dahil etmeye çalışıyor.
aşırı ilgi bekleme hastalıgı var bende ne yazıkki..bırakmasın bişeylerle ugraşması hoş bişey ama bu sıralar biraz çok üstüste oldu sanırım sıkıldım biraz hele pazar günleri çok kötüonun yaptığı ilgisizlik değil, senin çok daha fazla ilgi istemen. balıkları senden önce de vardı. sen de uğraş bul, hayatının odak noktasını o haline getirme. balıklardan vazgeçse, başka bir şey gözüne batmaya başlayabilir bu sefer.
Kızacak bişey yok canım. İlgilenmeye çalış, numara yap önceleri. Sonradan gerçekten ilgi duymaya başlıyorsun zaten.iki tarafta hobi sahibi olunca birbirini daha iyi anlıyo boş zaman geçirip konuşcak bişey bulamıyoruz mantıgında olmaktansa sizinkisi süper bir ilişkiymiş dediginiz gibi benimde yeni bişeyler bulmam gerekiyor..işi bitince yaptıgı herşeyi teker teker anlatır benimde ilgilenmemi istiyor ne kadar kızsamda sabırlı olmam gerekiyor sanırım teşekkür ederim yorumunuza
bende böyle düşünüyorum daha çok yeniyiz oda bişeyleri tüketmeyelim özleyelim mantıgındaSevgili dedigin ilgili olur, erkeni geci yok bence, evlilikte zaten dipdibe olundugu icin degisebilir ama flortte hayir
E zaten bir arada yasamiyosunuz nasil bitecek ki ozlem? Bi erkek flortte dahi ilgisizse ben onun evli versiyonunu tahayyul edemiyorumbende böyle düşünüyorum daha çok yeniyiz oda bişeyleri tüketmeyelim özleyelim mantıgında
bende böyle düşünüyorum daha çok yeniyiz oda bişeyleri tüketmeyelim özleyelim mantıgında
arkadaşlar merhaba belki buda dertmi diceksiniz ama beni üzen bi konu..üç aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım iyi birisi gün içinde o çalışıyo ben okuldayım arada haberleşmelerimiz dışında pek konuşmuyoruz akşamlarıda mutlaka kendisine ugraşcak bişeyler bulur akvaryumu var kuşu var ve onlarla saatlerce ugraşır temizligini yapar bana resimler atar bende benimle ilgilenmiyosun diye kızıyorum bugün yine işten çıkmış akvaryumcuya gitmiş bende dayanamadım patladım her akşam ve pazar ya akvaryum ya kuş beni ihmal ediyosun evlenincedemi böyle olucaksın dedim oda onlar benim hobim evlenince hergün yanımda olucaksın o zamanda seninle ugraşıcam diyip güldü sinir oldum yeni bi balık alıcakmış bana videolarını gönderiyo sanki çok ilgiliymişim gibi nasıl dikkat çekicem sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?