sevgilimin erken ilgisizleşmeye başlaması..

tamam da her şey denge, sen boş zamanınla arkadaşlarıyla muhabbetlerini de takip etmiyor muydun? senin de kafanı dağıtacak yalnız senle ilgili bir şeyin olsa mesela o durum da umrunda olmazdı.
evet çok mahcup oldu söyledim gördügümü şifresini degiştirmedi bakmaya devam edebilirsin dedi..okulum yeni başladı bundan sonra benimde vaktim azalır o zaman eşit şartlarda olabiliriz

ama şöyle bi durum var şu saydıkların içinde anakuzulugunu henüz görmedim onun dışında hepsi sevgilimde mevcut o zaman ne oluyo

ya işte ilgisizlikte kişiden kişiye degişir gün içinde üç dört tel konuşmamız olur arada yazışırız ama adam akşamları kayıp
Onemli olan senin ilgisiz birakildigini hissetmen

Herkes hobilere baglamis da alakasi yok, her insanin envai cesit isi ugrasi var, ama flort zamani seven erkegin merkezinde kadini vardir, kadin sevildigini ilgilenildigini hisseder, evlendikten sonra degisebilir elde ettikten ve surekli yanyana olunca daha normallesir vs. ben cok ciddiyim 3 aylik iliskideki adam sana "bu adam ilgisiz" dedirtiyosa bu kotu bir seydir. Yoksa hepimizin baska baska hobileri ugraslari oluyor zaten ama oncelik farkli olur bazi donemlerde ve olmalidir

3aylik sevgilisiniz evlilik konusu acmak buyuk cesaret dogrusu siz dikkati evlilikten bahsederek ötelere tasimissiniz baska birsey demiyorum

hobileri olması gerektigini düşünsemde bende böyle düşünüyorum iki gün zaten tenise gidiyo bu akşamda misafirleri gelmiş akşamları göremiyorum ben bu adamı nolucak bilmiyorum

evliligi en başından o açmıştı aslında evlenme amacıyla geldigini belirtmişti
Cok erken acmis bu konuyu diyebilirim ailelerin haberi ne zaman olucak merak ettim dogrusu millet kac yillik tanidigi sevgilisine bile evlilik konusunu anca aciyor bilemedim neyse hayirlisi olsun

inanırmısın benim eşimde akvaryumun başından ayrılmazdı bi dkka hatta işten gelir 2 saat didinir temizler sonra karşısına sandalye çekip otururdu. şimdi balıklar ölmeye başlayınca hevesi kaçtı beyimin satacak yer arıyo evlenincede aynı bunlar değişmiyolar inan :) dua ette tek hobisi balıkla kuş olsun

Cok erken acmis bu konuyu diyebilirim ailelerin haberi ne zaman olucak merak ettim dogrusu millet kac yillik tanidigi sevgilisine bile evlilik konusunu anca aciyor bilemedim neyse hayirlisi olsun
onun ailesi biliyo benide tanıyolar zaten aile dostumuz kendileri..bizdede annem ve abim biliyo babam kaldı sadece ailelerin bilmesini istemezdim açıkçası ama gizli iş yapamazmış banada yaptırmıyo

şu anlattıkların aynı erkek arkadaşım eve gitmek için heyecanlanıyo resmen akvaryumu için sonra onları saatlerce oturur izlermiş degişmicegine eminim en iyisi bende sevmeye çalışayım

şu anlattıkların aynı erkek arkadaşım eve gitmek için heyecanlanıyo resmen akvaryumu için sonra onları saatlerce oturur izlermiş degişmicegine eminim en iyisi bende sevmeye çalışayım

sevmek zorunda kalıyosun istemesende.. sevmesende kabullen onlar artık seninde bebeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…