- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
haklısın canım denicem bunuKızacak bişey yok canım. İlgilenmeye çalış, numara yap önceleri. Sonradan gerçekten ilgi duymaya başlıyorsun zaten.
ya işte ilgisizlikte kişiden kişiye degişir gün içinde üç dört tel konuşmamız olur arada yazışırız ama adam akşamları kayıpE zaten bir arada yasamiyosunuz nasil bitecek ki ozlem? Bi erkek flortte dahi ilgisizse ben onun evli versiyonunu tahayyul edemiyorum
evet çok mahcup oldu söyledim gördügümü şifresini degiştirmedi bakmaya devam edebilirsin dedi..okulum yeni başladı bundan sonra benimde vaktim azalır o zaman eşit şartlarda olabiliriztamam da her şey denge, sen boş zamanınla arkadaşlarıyla muhabbetlerini de takip etmiyor muydun? senin de kafanı dağıtacak yalnız senle ilgili bir şeyin olsa mesela o durum da umrunda olmazdı.
ama şöyle bi durum var şu saydıkların içinde anakuzulugunu henüz görmedim onun dışında hepsi sevgilimde mevcut o zaman ne oluyoErkekler ve onların oyuncakları. Canım benim kimi akvaryuma kuşa köpeğe sarar (merhametli tiptir) kimi arabaya telefona sarar (gösteriş meraklısı tiptir) kimi işe sarar ( iş kolik tiptir) kimi ailesine sarar ( anakuzusu tiptir) kimi de karıya kıza sarar( ne tip olduğunu tahmin edersin) bunların içinden en iyisi senin sevgilin kuzum inan bana öp de başına koy derim
Onemli olan senin ilgisiz birakildigini hissetmenya işte ilgisizlikte kişiden kişiye degişir gün içinde üç dört tel konuşmamız olur arada yazışırız ama adam akşamları kayıp
şimdilik başka bişey görmedim daha sonra çıkarsa bilemem artık:)Dua et baska seyle ugrasmiyor , bunu sorun etme bence :)
Canini sıkma hicbir sorun yok:)homeohiçbir sorun post: 36986745 .!.:öylemi diyosunuz benim canımı sıkmaya başlamıştı halbuki bu durum
ama şöyle bi durum var şu saydıkların içinde anakuzulugunu henüz görmedim onun dışında hepsi sevgilimde mevcut o zaman ne oluyo
3aylik sevgilisiniz evlilik konusu acmak buyuk cesaret dogrusu siz dikkati evlilikten bahsederek ötelere tasimissiniz baska birsey demiyorumarkadaşlar merhaba belki buda dertmi diceksiniz ama beni üzen bi konu..üç aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım iyi birisi gün içinde o çalışıyo ben okuldayım arada haberleşmelerimiz dışında pek konuşmuyoruz akşamlarıda mutlaka kendisine ugraşcak bişeyler bulur akvaryumu var kuşu var ve onlarla saatlerce ugraşır temizligini yapar bana resimler atar bende benimle ilgilenmiyosun diye kızıyorum bugün yine işten çıkmış akvaryumcuya gitmiş bende dayanamadım patladım her akşam ve pazar ya akvaryum ya kuş beni ihmal ediyosun evlenincedemi böyle olucaksın dedim oda onlar benim hobim evlenince hergün yanımda olucaksın o zamanda seninle ugraşıcam diyip güldü sinir oldum yeni bi balık alıcakmış bana videolarını gönderiyo sanki çok ilgiliymişim gibi nasıl dikkat çekicem sizce?
Bebek gibi düşün onları canım:))öyle düşünmeye çalışıyorum ugraşısı olması hoşuma gidiyo aslında ama saatlercede akvaryumla ugraşılırmı ya bozuluyorum
hobileri olması gerektigini düşünsemde bende böyle düşünüyorum iki gün zaten tenise gidiyo bu akşamda misafirleri gelmiş akşamları göremiyorum ben bu adamı nolucak bilmiyorumOnemli olan senin ilgisiz birakildigini hissetmen
Herkes hobilere baglamis da alakasi yok, her insanin envai cesit isi ugrasi var, ama flort zamani seven erkegin merkezinde kadini vardir, kadin sevildigini ilgilenildigini hisseder, evlendikten sonra degisebilir elde ettikten ve surekli yanyana olunca daha normallesir vs. ben cok ciddiyim 3 aylik iliskideki adam sana "bu adam ilgisiz" dedirtiyosa bu kotu bir seydir. Yoksa hepimizin baska baska hobileri ugraslari oluyor zaten ama oncelik farkli olur bazi donemlerde ve olmalidir
onu görmemişim şimdilik oda yok diyebilirim :)Karı kız da varsa kaç derim o yok diğer hepsi varsa ortaya karışık oluyo tatlım
evliligi en başından o açmıştı aslında evlenme amacıyla geldigini belirtmişti3aylik sevgilisiniz evlilik konusu acmak buyuk cesaret dogrusu siz dikkati evlilikten bahsederek ötelere tasimissiniz baska birsey demiyorum
Cok erken acmis bu konuyu diyebilirim ailelerin haberi ne zaman olucak merak ettim dogrusu millet kac yillik tanidigi sevgilisine bile evlilik konusunu anca aciyor bilemedim neyse hayirlisi olsunevliligi en başından o açmıştı aslında evlenme amacıyla geldigini belirtmişti
bebekleri çok kıskanıyorum :)Bebek gibi düşün onları canım:))
onun ailesi biliyo benide tanıyolar zaten aile dostumuz kendileri..bizdede annem ve abim biliyo babam kaldı sadece ailelerin bilmesini istemezdim açıkçası ama gizli iş yapamazmış banada yaptırmıyoCok erken acmis bu konuyu diyebilirim ailelerin haberi ne zaman olucak merak ettim dogrusu millet kac yillik tanidigi sevgilisine bile evlilik konusunu anca aciyor bilemedim neyse hayirlisi olsun
şu anlattıkların aynı erkek arkadaşım eve gitmek için heyecanlanıyo resmen akvaryumu için sonra onları saatlerce oturur izlermiş degişmicegine eminim en iyisi bende sevmeye çalışayıminanırmısın benim eşimde akvaryumun başından ayrılmazdı bi dkka hatta işten gelir 2 saat didinir temizler sonra karşısına sandalye çekip otururdu. şimdi balıklar ölmeye başlayınca hevesi kaçtı beyimin satacak yer arıyoevlenincede aynı bunlar değişmiyolar inan :) dua ette tek hobisi balıkla kuş olsun
şu anlattıkların aynı erkek arkadaşım eve gitmek için heyecanlanıyo resmen akvaryumu için sonra onları saatlerce oturur izlermiş degişmicegine eminim en iyisi bende sevmeye çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?