- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
- Konu Sahibi Falanfilannnn
-
Fikirler değişebilir zamanla.Sevgilimin eski bazı sitelerdeki üyeliklerini buldum ve insanların dalgasına eglencesine sacma cevaplar verebilecegi bir site olduğu icin cevaplarını tamamen dalgasina da vermis olabilir. Ama bazı cevapları aklımda kocaman soru işaretleri oluştu. Ona hesaplarını buldugumu ya da cevaplarını demedim. Ama bazı kendimle alakali şeyler sorduğumda ordaki cevapları da anlatir tarzda cevaplar verip onun uzerinden açıklıyor. Gördüğümden haberi yok hesaplari ona ragmen eskiden boyleydim simdi böyleyim diye kendi dedi bazi seylerde bir insan degisebilirmi degismezmi.
İnsanların bi yaştan sonra değişebileceğine inanmıyorum.Sevgilimin eski bazı sitelerdeki üyeliklerini buldum ve insanların dalgasına eglencesine sacma cevaplar verebilecegi bir site olduğu icin cevaplarını tamamen dalgasina da vermis olabilir. Ama bazı cevapları aklımda kocaman soru işaretleri oluştu. Ona hesaplarını buldugumu ya da cevaplarını demedim. Ama bazı kendimle alakali şeyler sorduğumda ordaki cevapları da anlatir tarzda cevaplar verip onun uzerinden açıklıyor. Gördüğümden haberi yok hesaplari ona ragmen eskiden boyleydim simdi böyleyim diye kendi dedi bazi seylerde bir insan degisebilirmi degismezmi.
Eskiye girsek bende cok duzgun cikmam zatende insaninkafasi karisiyor. Ve eskiden cok uzduler korkuolustu uzulmek istemiyorum.O degilde eski hesaplarina neden takildiniz ki adi ustunde eski! Eski ile bu kadar ilgilenirseniz yeniyi goremezsiniz.
Evet insanlarin kolay kolay degisecegine ben de inanmam fakat degismese bu hesaplari eski olmazdi.
Iliski ya da cinsel yasam falan aslinda benden sakladigi degil ben sorgulamadım. Sorduklarımi açıkça diyor sorsamÖrnek? Mesela?
Cevapların boyutuna bağlı.
2 sene önce patlıcan severdim artık sevmiyorum
Böyle bir şeyse
Eski hesaplari bilmesi cok zor hatta imkansiz ben stalk konusunda bayagi iyiyimdir tek kelimesinden bin tane hesabini buldum ahahaSiteleri ziyaretini biliyor sanki bağlantılı cevaplar vermiş ya
Forumlarini buldumNasil bir siteki o
Duzenli iliski yasayamayan biri duzenli iliski yasayabilirmi ilerledikceFikirler değişebilir zamanla.
Ayrinti soruda yazmak istemedimNe tür değişim ki dediginiz?
Herkes soru ile karşılık vermiş bozmayim hem
Yaşar arkadaşım sadece inandırması lazım seni desek olman lazım senindeDuzenli iliski yasayamayan biri duzenli iliski yasayabilirmi ilerledikce
Ya takintiliyim galiba bu nasil aşılırEskide kalırsan yarını göremezsin
Bana aslinda gayet iyi ama başkalarına yaptıklarını yapar mi banada diyeinsan tereddut yaşıyorYaşar arkadaşım sadece inandırması lazım seni desek olman lazım seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?