Sevgilimin eski kız arkadaşı ve ben

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
46
İzmir
Birkaç haftalık sevgilim hakkında şüphelendiğim bir konu var.Eskilere dayalı bir konu olduğu ve en doğru kararı vermek için sizlere danışmaya karar verdim.
Olay şöyle;sevgilimin eski kız arkadaşıyla isimlerimizin baş harfi aynı.İkimizinde baş harfi X.
Onunla sevgili olmadan önce,hatta sevgili olma teklifini kabul etmemin sebebi,bas harfimi internet ortamında her yere yazması ve hakkımda güzel sözler yazması.Fakat ben bunu yeni anladım,sevgilimin eskiden uzun zaman çıktığı,sevdiği kızın isminin baş harfiyle benim ismimin baş harfi aynı.
Teklif etmeden önce ben ona "X kim?" diye sordum.Oda bana "sensin" dedi.Fakat o kızın adının baş harfi de X miş ve ben bunu daha yeni farkettim biraz araştırınca.
Acaba ben sorduğum için,kısmet ayağıma geldi düşüncesiyle mi bana teklif etti,yoksa gerçekten onu unutup beni sevdiği için mi?
Bence her yere X yazarken eski sevdiği kızı kastetmek istedi ve ben hemen atlayınca sanki benmişim gibi davrandı.
Çok kararsızım şimdi ben ne yapmalıyım?Ayrılmak istemiyorum,çünkü onu çok seviyorum ve oda beni sevdiğini söylüyor.Fakat elimi tutmuyor,hiçbir şekilde yakınlaşma girişiminde bulunmuyor.Bu tür davranışları şüphelendiriyor beni.Seviyeli ilişki istediği için mi böyle davranıyor,yoksa o kızı unutamadığı için mi?Bu konudan ona bahsetmelimiyim?O bana eğer bir şey olursa ilk bana söyle demişti ama hakkımda şüpheci birisi diye düşünmesini istemiyorum.Yada hiçbir şey olmamış gibi,sanki X benmişim gibi mi davranmalıyım?Nolur yardım edin...

ben zaman vermen gerektiğini düşünüyorum. birde burada önemli olan ne kadardır birlikte olduğunuz. birkaç haftalık demişsin. eğer kıza sinyal vermek istiyorsa zaten bunu anlarsın. seni seviyorsa da anlarsın. çünkü bunu sana hissetttirir. söylemesinin bence hiç bir önemi yok. önemli olan icraat.

öledavranmaaa acık acık konus öle mi sence zaten anlarsın sende ne kadar anlamak istemesende ama yeni bi ilişki içindeysenız bitir önune neler gelir senı seven obur kıza kur yapmak için senı kullanmasını istemezsın herhalde acık acık knus derim

Çok kararsızım ve çok üzgünüm.Önce bir şey yokmuş gibi davransam,mesela beni sevdiğini söylemesine,konuşurkenki davranışlarına bi baksam,eğer bir soğukluk hissedersem bu konuyu açıp açıkça konuşsam her şeyi daha iyi olmaz mı?hem soruncu,şüpheci kız görüntüsü vermem,hemde yalan söyleyip söylemediğini kestirebilirim.Yarın yüz yüze açık açık konuşacağım her şeyi.Eğer öğrendiklerim doğruysa ayrılalım derim,tamamen yanlış anlamaysa da bir özürle çözülür her şey.Çünkü hiçbir şeyden emin değilim.O kız mı yoksa ben miyim bilmiyorum.Ben ne suç işledim bilmiyorum.Ömrümde 3-5 erkekle çıktım hepside aldattı beni.Kötü,yüzüne bakılmayacak birisi olduğum söylenemez ama kadersizim.Bu ilişkide olmazsa hiç kimseye değer vermeyeceğim artık.Sıkıldım aldatılmak katlanabilir şey değil.Bu konuda uzman oldum nerdeyse.Şu an kendime çok kızıyorum.Eğer o kızı seviyorsa aptal olduğum apaçık ortada olacak.Çünkü atladım sanki benmişim gibi.Ahhh ah hangi akılla yaptım bunu hiç bilmiyorum.Kendi kendimi ateşe attım.

Canım bu senin suçun değil ki adamlarda karakter yok zamane aşkları böyle olmuş artık. Ne yapman gerektiğine gelince açık açık sorsan bile evet o kız demeyecek dese senin canın yanar demese saklamış olur yani ondan alacağın cevaba güvenme derim. Hareketlerine göre değerlendir, biraz soğuk dur, ilgi gösterme fazla, bir de ilişkinizi internette falan duyurmaya çalışmasına izin verme amaç o kıza nispet olabilir. Aklıma birşey gelmiyor zor bir durum gerçekten.

bence hiç konuşma çünkü reddeder ve eline bişey geçmez
zamana bırak belki onu kıskandırmak için seninle yakınlaştı
belki de gerçekten senden hoşlandığı için...
ama insan hoşlandığı birine de yaklaşmaya çalışır diye düşünüyorum elimi bile tutmuyo diyosun burdan işkillendim biraz.......

sana bir şey söyleyim mi?şuan pek takmazsın belki ama ilerde daha doğrusu ilişkiniz zaman aldıktan sonra aklına takılmaya,kafan karışmaya başlayacak.Belki keşke önceden sorsaydım diyceksin çünkü içinin rahatlamasını isteyeceksin.Sonradan keşke dememek yerine şimdi sor bence.Ama sana sensin diycek eminim ki sen değilsen bile.Artık gerisi sana kalmış...

Söylediklerinizi iyice düşündüm.Ve kendimce en doğru sonuç:Ona X harfinin kim olduğunu sormam bir şeyi değiştirmez.O yine sensin diyecek ve ben onun gözünde şüpheci birisi durumuna düşeceğim,ya da başkası olduğunu söyleyecek ve bu ilişki böyle basit ve eski bir olay yüzünden sona erecek.Yani ikiside olumsuz bir sonuç.İçime atmam da ilerde sorun çıkarabilir.Bende bu yüzden ikisinin ortası olan ve sonucunda olumsuzluk görmediğim "arkadaş listende eski kız arkadaşın var mı?" diye sormak.Mantıklı bence.Hem kafamda soru işareti kalmayacak,hem de onun gözünde küçülme gibi bir durumum olmayacak.Tersine benim dikkatli biri olduğumu görecek ve bundan sonra davranışlarına dikkat edecek.Ayrıca varsa eğer kim olduğunu soracağım ve şüphelendiğim kişiyse eğer silmesini söyleyeceğim,yoksa da X harfinin o kız olmadığını anlayacağım.Tabi birde yok diyip yalan soyleme ihtimali de var.Bu ihtimalde ona kalmış.Ben ona güvendiğimi söyleyeceğim ve yalansa eğer onun vicdanı sızlayacak,ben rahat olacağım.Bence en doğru karar bu.Sizce nasıl?Bu arada yakınlaşamama meselesine gelince,bunu çözmeye çalışacağım.Yine yarın ona özleyip özlemediğini soracağım ve çok özledim filan derse belli gibisinden trip atacağım :) bakalım neler olacak...Umarım mutlu bir gün olur.

millet tepeme çıkacak neredeyse kuduruklugundan diye yakınır bu kızımızda elimi tutmuyor vs. diye yakınıyor bulmuşsun ahli namus birini daha ne istiyorsun canım? biraz ilişkini ilerlet bukadar da detaycı olma yoksa sen başak burcu felan mısın? ona bu hissinden bahsetme baktın gerçekten bu hissin artık açık ve net ortada eminsin bırak gitsin sorma bile...

Bence o eski sevgilisinin baş harfini yazıyordu.
Uzun süreli ilişkiler o kadar kolay unutulmaz zaten.
Sen de "kim" diyince, tabi ki "sensin" dedi, senden hoşlandığı veya duygusal boşluğunu doldurmak için.
Bence o kızı henüz unutamamış ve yeni bir ilişkiye hazır değil.
Sevgili olalı daha bir kaç hafta olmuş, nası çok seviyorsun anlamadım.
Bence daha fazla bağlanmadan ayrıl.
Çünkü o sizin ilişkinizin başında başka birini seviyorsa, o kızı unutsa dahi seni hiç sevmeyecek.

birkaç haftalık sevgiln niye elini tutsnki bence cok yeni bu tür yakınlasmalar icin
ama birkac haftada sevginin olusması da zor gibi hoslantı olabilir sevgi zamanla büyür bağlandıkca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…