Sevgilimin eski kız arkadaşı ve yaptıkları

Erkek arkadaşım yapı olarak uzun ilişki veya ciddi ilişki insanı değilmiş zaten öncesinde de bu bahsettiğim kişilerle adı konmuş bir sevgililik yaşamamışlar. Arkadaş cevresi hatta tüm cevresi der bana bunu hatta sasırmışlar bile. Sıkılgan bir yapısı varmış bunu bana kendide söyledi ama iki senedir çok sükür böyle bir sıkılma olayı yaşamadık. Karşısına cıkan insanlarla tam olarak aynı kafa yapısında olmadığı için yogun duygular hissetmediğini söylüyor. Normalde kızdan kıza koşan, karı kız pesinde olan biri değil ilk tanıştığımızda anladım bunu. Kimsenin karması olmak istemem tabiki ancak sosyal medyadan reele yansımamış bir ilişkiden söz ediyorum ve ülke farklılığı dahil var arada

Hmm ayrıntı vermen gerekli ki ona göre yorum yapalım. Umarım kız da anlar ve gururlu olmayı başarır diyelim herkes yoluna bakmayı becerebilir.
Çünkü yapacak birşey yok bu durum da sadece daha fazla kendini üzüyor bu kız.

Boyle takıntılı bir kadın tanıyorum. Adam evlendi cocugu oldu hala adami esini rahatsiz ediyor. Dikkat edin derim. Bir hakaret edilse hemen gidip dava aciyor falan

madem bağlanmamış 9 ay boyunca ip mi atlamışlar beraber? Erkek arkadaşınızında bişeyler sakladığını düşünüyorum size karşı dürüst değil bu benim düşüncem.

Erkek arkadaşın neden önce sen olduğunu dusundu? İlişkinizde güvenini sarsacak denemeler mi yaptın yoksa adam paranoyak mi? Biri yazsa ben xim dese bile erkek arkadaşım benden şüphelenmez

madem bağlanmamış 9 ay boyunca ip mi atlamışlar beraber? Erkek arkadaşınızında bişeyler sakladığını düşünüyorum size karşı dürüst değil bu benim düşüncem.
Aynısını hissettim. Belki de adamın kendisidir öyle düşündüm ben nedense heyecan yaratıyor

Ben şuan benzeri şeyler yaşıyorum. Ama hikayede erkek arkadaşınızın yerindeyim ben. Eski sevgilimden ayrılalı 1,5 sene oldu tamamen iletişi kesip heryerden engelleyeli de 8 ay oldu hala peşimde engelledikçe yeni hat alıyor. Anneni ararım diye tehdit ediyor ama benim hayatımda şuan biri yok. Olsa ciddi sorun çıkacak bende sıkıntıdayım baya. Geçen hafta kuzenini aradım yeter engel olun bıktım diye. Son kez karşıma alıp düzgünce konuştum eski sevgilimle ve tamam dedi. Tekrar bi hamle yaparsa şikayetçi olucam ben. Konuştuğum biri vardı onu bırak bana gel demeler daha neler neler. Bence sizde şikayetçi olun tereddüt etmeyin derim. Sürünsün boşverin madem utanması yok uğraşsın dursun. Böyle tipler takıntılı ve tuhaf oluyorlar ne yapacakları belli olmaz.

Erkek arkadaşın neden önce sen olduğunu dusundu? İlişkinizde güvenini sarsacak denemeler mi yaptın yoksa adam paranoyak mi? Biri yazsa ben xim dese bile erkek arkadaşım benden şüphelenmez
çünkü kız kendini diğer yazdıgı kızlara sevgilisiyim diyerek tanıtıyor erkek arkadaşım zaten anlam veremiyor arıyor hemen beni konuştukça farkettik kimin yaptığını başlangıçta anlamadık bile insan işi değil çünkü

Bilmiyorum açıkçası detaylı bir şekilde geçmiş ilişkilerini sormadım hiç bir zaman bana ne anlattıysa o. Kızın elinde bir koz olsaydı cekinmeden kullanırdı zaten cünkü amacı ayırmak diğer takipçilere yazacak kadar gözü dönmüş

Ne olursa olsun bu sapıklık, takıntılı ruh hali.. Dolayısıyla tehlikeli bile olabilir. Şikayet edin gitsin.
Zamanında ne yaşadılarsa yaşasınlar, kimsenin kimseyi böyle rahatsız etme hakkı yok. Erkek olsa daha sert tepkiler alabilecekken sırf kadın olduğu için mazur göremicem.
Erkek arkadaşınız zamanında ümit vermiş bile olsa "şeref.." desin geçsin.
Ayrıldığını kabul edemeyen ruh hastaları yüzünden binlerce kadın öldü. Bu da tersi. Bu belki öldüremez ama böyle iç gıcıklar.

Ya ne olursa olsun ılışkı bıtmıs .
Bıttıgı yerde kadın cekılecek.
Boyle bırının hayatına dadanmak normal değil.
Bunu kabullenmeyecek olgunlukla olanlar ılışkı yasamasın.
Biz de terk edıldık kımseye yapısmadık efendı gıbı bır kosede acımızı çektik ya .
Boyle şey olur mu

Bir de beni hiç tanımıyor bir başkasıyım sonuçta. Ben mesela karşımdaki belki hala duyguları olan bir kadındır diye kötü söz etmedim arkasından konusmadım hiç. Ama o hayırlı olsun yazmalar bana istek atmalar bazı kadınlar cok kalitesiz ya. Eminim ki şuan erkek arkadaşım donse ona benimle hala sevgili oldugunu bilse bile konusur.

Bence sen o erkek arkadaşına da pek guvenme.
O ıstese o kızı susturur.
Bır uzaklaştırma cıkarmasına bakar .
Bu bu kadar kolay.
Teklif et istersen ben olsam nıye uzaklaştırma cıkarmıyorsun derim bu kadar ugrasıcagıma.
Adamın hoşuna gidiyor

Uzaklaştırma cıkarmadı ama çok kez ağır bir şekilde tehdit etti. Güven problemi yaşayacağım bir durum yok ki. Beni ilgilendirmiyor kendi kendine kızım yaptıkları.

Uzaklaştırma cıkarmadı ama çok kez ağır bir şekilde tehdit etti. Güven problemi yaşayacağım bir durum yok ki. Beni ilgilendirmiyor kendi kendine kızım yaptıkları.
İlgılendırmıyorsa bosver konu acmıssın demek kı canını sıkıyor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…