Erkek arkadaşım yapı olarak uzun ilişki veya ciddi ilişki insanı değilmiş zaten öncesinde de bu bahsettiğim kişilerle adı konmuş bir sevgililik yaşamamışlar. Arkadaş cevresi hatta tüm cevresi der bana bunu hatta sasırmışlar bile. Sıkılgan bir yapısı varmış bunu bana kendide söyledi ama iki senedir çok sükür böyle bir sıkılma olayı yaşamadık. Karşısına cıkan insanlarla tam olarak aynı kafa yapısında olmadığı için yogun duygular hissetmediğini söylüyor. Normalde kızdan kıza koşan, karı kız pesinde olan biri değil ilk tanıştığımızda anladım bunu. Kimsenin karması olmak istemem tabiki ancak sosyal medyadan reele yansımamış bir ilişkiden söz ediyorum ve ülke farklılığı dahil var aradaErkekler eski ilişkileri hakkında zaten hep kötü lanse ederler hiç ilgi göstermemiş gibi söylerler hakkında da iyi konuşmazlar. Umitlenmisse demek ki umitlendircek şeyler yaptı ve sonra sıkılıp ayrıldı.
Bunalımı geçmiş mi? o kızın hayatını karartıp onu bunalıma sokunca ne oldu? Karması umarım size yansımaz.
Erkek arkadaşım yapı olarak uzun ilişki veya ciddi ilişki insanı değilmiş zaten öncesinde de bu bahsettiğim kişilerle adı konmuş bir sevgililik yaşamamışlar. Arkadaş cevresi hatta tüm cevresi der bana bunu hatta sasırmışlar bile. Sıkılgan bir yapısı varmış bunu bana kendide söyledi ama iki senedir çok sükür böyle bir sıkılma olayı yaşamadık. Karşısına cıkan insanlarla tam olarak aynı kafa yapısında olmadığı için yogun duygular hissetmediğini söylüyor. Normalde kızdan kıza koşan, karı kız pesinde olan biri değil ilk tanıştığımızda anladım bunu. Kimsenin karması olmak istemem tabiki ancak sosyal medyadan reele yansımamış bir ilişkiden söz ediyorum ve ülke farklılığı dahil var arada
Boyle takıntılı bir kadın tanıyorum. Adam evlendi cocugu oldu hala adami esini rahatsiz ediyor. Dikkat edin derim. Bir hakaret edilse hemen gidip dava aciyor falanMerhaba kızlar direk konuya gireceğim zaten uzun bir konu. Erkek arkadaşımla sevgili olmadan 6-7 ay once 9 aylık bir ilişkisi olmuş ve erkek arkadaşım bitirmiş bu ilişkiyi ancak kız hiç bitirmek istememiş hatta daha sonrasında hep tekrar olması için uğraşmış çeşitli sosyal platformlardan ulaşmaya çalışmış erkek arkadaşıma. Biz sevgili olduktan sonra kız ikinci ayımızdayken erkek arkadaşımın profilini görüp ona hayırlı olsun diye bir mesaj atmıştı erkek arkadaşım bana soyledi ve hiç cevap vermeyip engelledi aradan bir süre geçtikten sonra kız bu sefer önceden erkek arkadaşımın takipleştiği kızlara (kızlar yabancı) istek atıp erkek arkadaşımın onun sevgilisi oldugunu ve onu aldattığını ve şuan başka bir kızı da aldatıyor ona mesaj gönderin gibisinden kızlarla konuşuyor (yani amacı kızların bana yazmasını ve bizim ayrılmamızı sağlamak. Öyle bir şeytan ki olayı anlatamadım bile oyle bir planlamış. Kızlardan bir tanesi erkek arkadaşıma ulaşıp kızın dediklerini anlatıp fake hesabı atıyor. Orada ilk erkek arkadaşım ben zannediyor sonra benle konuşunca dank ediyor bu kızın bunları planladığı. O süreçte erkek arkadaşım fake hesaba bir sürü şey yazıp engelliyor. Gel zaman git zaman aynı fake hesap bugün bana istek attı. Kızlar artık bir şey yazmak ve tepki göstermek istiyorum. Umursamamak en büyük cevaptır diyodum ancak artık bu durum canımı cok sıkmaya basladı sizce fake hesaba yazmalı mıyım? Nasıl yazmalıyım?
TesekkürlerÇok temiz kalpli bir kızsın maşallah öncelikle bunu söylemek istedim..Erkek arkadaşın bence belli bir zamanı boşluğu doldurmak için kızı bu manada kullanmış kız da ümitlenmiş açıkçası.Şimdi ay bana taktı diye söylenmesin..
Aynısını hissettim. Belki de adamın kendisidir öyle düşündüm ben nedense heyecan yaratıyormadem bağlanmamış 9 ay boyunca ip mi atlamışlar beraber? Erkek arkadaşınızında bişeyler sakladığını düşünüyorum size karşı dürüst değil bu benim düşüncem.
çünkü kız kendini diğer yazdıgı kızlara sevgilisiyim diyerek tanıtıyor erkek arkadaşım zaten anlam veremiyor arıyor hemen beni konuştukça farkettik kimin yaptığını başlangıçta anlamadık bile insan işi değil çünküErkek arkadaşın neden önce sen olduğunu dusundu? İlişkinizde güvenini sarsacak denemeler mi yaptın yoksa adam paranoyak mi? Biri yazsa ben xim dese bile erkek arkadaşım benden şüphelenmez
Bilmiyorum açıkçası detaylı bir şekilde geçmiş ilişkilerini sormadım hiç bir zaman bana ne anlattıysa o. Kızın elinde bir koz olsaydı cekinmeden kullanırdı zaten cünkü amacı ayırmak diğer takipçilere yazacak kadar gözü dönmüşmadem bağlanmamış 9 ay boyunca ip mi atlamışlar beraber? Erkek arkadaşınızında bişeyler sakladığını düşünüyorum size karşı dürüst değil bu benim düşüncem.
Kızı baya baya kullanmışBenim anladığım kız hep ümitlenen taraf olmuş erkek arkadaşımda açıkçası bunalım içindeyken konuşacak birini aramış diyeyim
Bir de beni hiç tanımıyor bir başkasıyım sonuçta. Ben mesela karşımdaki belki hala duyguları olan bir kadındır diye kötü söz etmedim arkasından konusmadım hiç. Ama o hayırlı olsun yazmalar bana istek atmalar bazı kadınlar cok kalitesiz ya. Eminim ki şuan erkek arkadaşım donse ona benimle hala sevgili oldugunu bilse bile konusur.Ya ne olursa olsun ılışkı bıtmıs .
Bıttıgı yerde kadın cekılecek.
Boyle bırının hayatına dadanmak normal değil.
Bunu kabullenmeyecek olgunlukla olanlar ılışkı yasamasın.
Biz de terk edıldık kımseye yapısmadık efendı gıbı bır kosede acımızı çektik ya .
Boyle şey olur mu
elbette erkekler çok fenaAynısını hissettim. Belki de adamın kendisidir öyle düşündüm ben nedense heyecan yaratıyor
Bence sen o erkek arkadaşına da pek guvenme.Bir de beni hiç tanımıyor bir başkasıyım sonuçta. Ben mesela karşımdaki belki hala duyguları olan bir kadındır diye kötü söz etmedim arkasından konusmadım hiç. Ama o hayırlı olsun yazmalar bana istek atmalar bazı kadınlar cok kalitesiz ya. Eminim ki şuan erkek arkadaşım donse ona benimle hala sevgili oldugunu bilse bile konusur.
Uzaklaştırma cıkarmadı ama çok kez ağır bir şekilde tehdit etti. Güven problemi yaşayacağım bir durum yok ki. Beni ilgilendirmiyor kendi kendine kızım yaptıkları.Bence sen o erkek arkadaşına da pek guvenme.
O ıstese o kızı susturur.
Bır uzaklaştırma cıkarmasına bakar .
Bu bu kadar kolay.
Teklif et istersen ben olsam nıye uzaklaştırma cıkarmıyorsun derim bu kadar ugrasıcagıma.
Adamın hoşuna gidiyor
İlgılendırmıyorsa bosver konu acmıssın demek kı canını sıkıyor bu durum.Uzaklaştırma cıkarmadı ama çok kez ağır bir şekilde tehdit etti. Güven problemi yaşayacağım bir durum yok ki. Beni ilgilendirmiyor kendi kendine kızım yaptıkları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?