Sevgilimin eski kt...=(( Yardm ltfen..

PessiMisst.91

ÜniversiteLi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.904
0
116
34
İstanbul
arkadaşlar yeni bi ilişkiye başladım ..... sewgilimin benden önceki son çıktığı kişiye x diyelim .. o x şahsı hala içinde kalmış gibi geliyo nasıl anlayabilirim bunu yardım edin bana... x şahsı bu sene içinde ewlenicek zaten onun için ayrılmak zorunda kalmışlar sanırım.. zorla ewlniyo bildigim kadarıyla.. ben sewgilimi kıskanıyorum ne olursa olsun .. ne yapmalıyım yardım edin...

Son düzenleyen: Moderatör:
açıkça dürüstçe sor. onu unutmak için destek olmam bu günleri iyi geçirmek için mi benimlesin yoksa onu tamamen unuttun diye mi..

ama eğer aşkları büyük olsa kaçıp evlenirlerdi.. millet ne aşkları göze alıyor.

Kız başkasıyla evlenecek diye ayrılmak zorunda kalmışlar diyorsun..
Sevgilin bu konu hakkında ne anlattı sana..
Yani o bahsettiğin x evlenmesin diye neler yapmış..CADIARZU
Eğer sevdiği için zamanında savaşmışta engel olamamışsa hala aklında olabilir..
Ama daha baştan razı gelip kaderimiz bu deyip paşa,paşa ilişkilerini bitirdilerse bence arada bir sevgiden bahsetmek mümkün değil!!
Seven insan savaşır derler ya hep o bakımdan:jeyyar:
Hal ve hareketlerinden anlaşılır hayatım anlamanın en basit yolu budur..
Sana davranışları nasıll?

ya canım sen bile farkındasın az çok zaten evleniyo diye ayrılmışlar bence hala aklı ondadır ama sen yine de bi açıkça sor kimseyi unuturmayla da uğraşma unutsun gelsinlmaz:

Bence Bunu Anlamak ıçin Açık Açık Alıp Karşına Konuşmalısın..

Eğer Dürüst Olur Anlatırsa Sana,Zaten Yol Yakınken Dönmüş Olursun Daha Çok Bağlanmadan..

Umarım Herşey Gönlünce Olur Arkadaşım..

sormuştum bikere kalbinde sadece ben warım dimi ?? demiştim

oda sinirlenmişti biraz kalbimde başkası olupda sana teklif edecek kadar şerefsiz değilim demişti....

Sana davranışları nasıll?
[/B][/QUOTE]

davranışları gayet iyi öncedende tanışıyıoduk biz zaten o x kişi bittikten sora bana yönelmiş.. zaten sewdiğini söylüyodu bayadır.. bende en sonunda kabul ettim.. x biteli 1 sene olmuş..

bence rahat ol. eğer aklında o olsaydı zaten seninle olmak ona işkence gibi gelirdi, devam edemezdi. mutluluklar size

bence fazla afayi yorma er gec biseylerden hisedersin zaten varsa öyle bisey
ama bunu ögrenene kadarda bence kendini fazla kaptirma

Canım davranışlarından çok rahat anlaşılır zaten kalbinde kimin olduğu. Zaten üzerinden bir yıl geçmiş diyorsun.. yine de emin olamıyorsan birşeylerden zamana bırak.. kısa süre içerisinde anlayacağına eminim.

ooo ooooo... 1yıl geçmiş aradan hayatım yarın bir gün kız da evlenir gider seninde için rahat eder.

Eğer çok kafana takılıyorsa al sevdiğin adamı karşınaa neyi meraak ediyorsan oan sor. Bizler şimdi burdan ne desek olmaz.

İlişkiniz yeni olduğuna ve kız pek de gönüllü evlenmediğine göre "seni sevmese yanında olmazdı" yorumlarına katılamayacağım... Böyle bir sevgiden bahsetmek için henüz erken... Lakin uzaklara dalıp gitmeler yerine gözlerinize dalıyorsa, arayıp soruyor, sizinle ilgileniyor, sizden çeşitli konularda fikir alıyor ve planlarını size göre düzenliyorsa bunlar "taze ilişkinizin geleceği" açısından olumlu işaretlerdir... Bunun dışında "sözlerini ve gözlerini" analiz edeceksiniz ki bu, bizim burdan yardım edebileceğimiz bir konu değil... sengözlerimebaksanab

sormuştum bikere kalbinde sadece ben warım dimi ?? demiştim

oda sinirlenmişti biraz kalbimde başkası olupda sana teklif edecek kadar şerefsiz değilim demişti....

Bunu bir kez sormuşsunuz lütfen tekrarlamayın... :umursamaz: Erkek arkadaşınızın gönlü/aklının başkasına kayacağı yoksa da "kulağına karpuz suyu" kaçırıyor, aklına başka ihtimaller getiriyorsunuz... Hele ki eski sevgilisini unutamadığı endişesi taşırken aklını bulandırmayın... Diyelim ki açıkça sordunuz; "Evet hala onu seviyorum" deme ihtimali öyle düşük ki... Kim beraber olduğu insana "Ben başkasını unutmak için seninle beraberim" der ki... "Başkasını değil, seni seviyorum" cevabını almışsınız hatta "o kadar şerefsiz değilim" diye tepki göstermiş ama bu sizi tatmin etmemiş ki hala burda cevap arıyorsunuz... :teselli: Öyleyse hal ve hareketlerinden size karşı ne hissettiğini anlamaya çalışın, içinden çıkamıyor, kendinizi "araç" olarak görüyorsanız da dayanamadığınız noktada resti çekip "olmuyor" diye bitirirsiniz... Eğer sizi gerçekten seviyorsa "peşinizden gelip" "gitme!" diyecektir zaten...(Gelmezse kendi kazdığı kuyuya düşmüş olur ve bir aşkı daha kaybeder yerimseniben ) Fakat sağduyuyla yaklaşırsanız bunu yapmanıza gerek bile kalmaz... Kendinizi onun yerine koyun... Sevdiğiniz başkasıyla evlenecek olsa ve siz yeni bir beraberliğe başlasanız, yeni sevgiliz sırf bu nedenle sevginizden şüphe etse, siz nasıl hissederdiniz? :sinifsinif:

eskş sevgilinin ilişkisind ebir garaplik var gibi geldi
x le sevgiliymişler..
ayrılmışlar fakat
x başkasıyla evleneceği için
neden????? başkasıyla evleniyor birde zorla
yavrucum sen bu işin içinden ancak zamanın sana getirileri ve önüne iyi ve kötü serdikleriyle öğrenirsin şimdi ben bu onuya ne diyim...

eski sevgilisini çok sevmiş olsa ne yapar ne eder bırakmazdı.. başkasının olacağini bile bile uzaktan izlemezdi dayanamazdi buna...duyguları çok güçlü olsaydı bitmezdi bu iş buna emin ol.. insanlar ne engelleri aşiyor araya aşk girince.. bi de benim etrafımdaki bi çok erkek kafasından yüreğinden birini tamamen atmadan hayatına kimseyi sokmuyor.. bu adam hayatında yepyeni bi sayfa açmış ve seni koymuş bu sayfanın içine.. bak benim eski nişanlım bi sene oldu ayrılalı kimseyle birlikte olamıyor.. evini yurdunu terketti gitti hala yapayalnız benim hayatımda biri var ama benim içim almıyor seni unutamadım benim yüreğimde sen varsın diyor biriyle çıkacak gibi oldu o kız da benim kuzenimin arkadasıydı kıza sürekli beni anlatip duruyomuş unutamıyorum falan filan diye kız dayanamamış ayrılmış.. sen hala onu yaşiyosun sen bende onu görmek istiyosun demiş.. evet ben kimseyle olamam demiş.. anladın mı cnm benim dert etme böle şeyleri.. zamanında hepimiz birilerini seviyoruz ama yeni bi sayfa açıp yeni insanları koyuyoruz o sayfalara.. anı yaşa eskiler eskide kaldı

birbirini seven bi çift zorla ayrılırlarsa aralarındaki sevgi bitmez gibime gelio hatta daha da artar
belliki 1 yıl boyunca onu unutmak için uğraşmış
eğer unutabilmişse problem yok
unutamamışsa unutmak için başkasının yani senin kollarına atmış olabilir kendisini
sen genede tam anlamıyla gönlünü kaptırma derim ben
önce onun duygularından tam anlamıyla emin ol ondan sonra tüm kalbinle onu sev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…