Allahım şöyle bi olgun düşünsem , olgun olsam her şey hallocak gibi
Neden? Senin de geçmişinde insanlar olmadı mı, sen sevmedin mi? Gayet de seviştin, bir şekilde az çok ilişki de yaşadın hepsiyle. Peki o zaman karşındaki adamın hayatında birilerinin olması neden seni bu kadar krize sokuyor?
Bak hepimiz kadınız, stalklıyoruz, merak ediyoruz. Sevgililerimin geçmişlerinde olan çok güzel, kariyerli kadınlar stalkladım. Benimle beraber olan adamın tabii ki standartları yüksek olacaktı, ben de güzel ve kariyerli bir kadınım dedim. Olay nereden ve nasıl baktığınla alâkalı. Kendimi neden ezik hissedeyim ki? Adam şu an benimle beraber, benim gözlerime bakıyor ve benim koynumda yatıyorsa gerisi teferruattır. Geçmişinde kalitesiz kadınlar olan herifin benimle işi ne ayrıca?
Aşk, sevgi, tutku altın orandan, manken fiziğinden de çok ötede bir şey be zorunlu. Kaldı ki güzellik çok göreceli. Oradan buradan ss alıp, sevgiline karşılaştırma yapmak maksadıyla atıp kendini komik duruma düşürme. Güzellik biraz da özgüvendir, duruştur, auradır. İnan kilo, boy, saç, ten ötesidir. Ha bir de gönül kimi severse, onun her şeyi en güzeldir. Aşık olduğun insanın kılını da seversin yeri gelir, göbeğini de sıkarsın, kokusu aşk bahçesi gibi gelir.