Sevgilimin eski sevgilisi beni rahatsız ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sassyassyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
9.508
48.085
548
Yaklaşık 4 aylık bir ilişkim var sorunumuz yok denecek kadar az oldu bu zamana kadar. Ama son 1 aydır sevgilimin eski sevgilisi sürekli beni rahatsız etmeye başladı.

Benim kendi instagram hesabım hariç bir tane de özel hesabım var sadece kız arkadaşlarımı ve sevgilimi ekledim kendi kendime komik fotoğraflarımı paylaşıyorum hepimiz de egleniyoruz hem de kaybolmasin anı olsun diye. Bu kişi benim bir arkadaşımın adına fake hesap açıp ordan beni eklemiş ben de bilmeden kabul ettim sonra benim bu fotoğraflarımı kaydedip kendince dalga gecti. Bir şey demedim. Mesaj attı cevap vermedim. Numaramı bulmuş ben okulda bir kulübün yönetim kurulundayim ordaki bir etkinlikle ilgili başka birisi gibi telefon etti kendi görevim olmamasına rağmen cevap verdim. Telefonu kapatırken bana "x'in or..pusu olmuşsun" dedi. Artık sabrım taştı ben de ona ağzıma geleni saydım gülerek kapattı telefonu.

Kendisi sevgilimden 2 yıl önce ayrılmış,hem de mesajla. Çocuğun evine ailesi yokken 1 kez kalmaya gelmiş ve sevgilim yemin ediyor birlikte olmadık diye kız birlikte olduklarını iddia ediyor. İlgilenmiyorum dediğim halde benim yakın bir arkadaşımın ikizi onunla aynı dersi alıyor kıza sürekli beraber olduklarını söylüyormuş. Artık cidden dayanacak gücüm kalmadı bu kızla nasıl başa çıkabilirim? Sevgilime bahsettim en son gidip okulda rezil edecekti izin vermedim. Ama cidden yoruldum artık mesela sevgilimle bir şeyler içmeye gidiyoruz kız hayalet gibi bir anda orda beliriyor. Hava güzelleşti sandalyelerimizi açıp çimde takılalım diyoruz kız ordan da çıkıyor.

Çok uzattım farkındayım ama son olarak yapabileceğim 2 şey var birincisi bu kızın şimdiki sevgilisine sosyal medya üzerinden ulaşmak ve yaptıklarını söylemek,2.si beni sürekli rahatsız ettiği için suç duyurusunda bulunmak. Çünkü numaramı değiştirdiğim halde arıyor geceleri.

Çok uzun oldu artık sinirden ağlayarak yazdım hepsini,lütfen kusuruma bakmayın gelecek cevaplar için cok tesekkur ederim.

Yapabileceklerin konusunda önceden tehdit edip korkut derim

Telefonda.çn mesaj atarsa silme, arama kayıtlarını silme. Hiçbir mesajını silme. Savcılığa ver hakim savcı falan onlar söyler gerekeni. Bak en iyi çözüm bu. Anlasın kimseyi rahatsız edemeyeceğini.

Hiç normal biri değil, takıntılı. Korkutmak için söylemiyorum ama size zarar vermeye yönelik girişimleri bile olabilir. Hemen savcılığa suç duyurusunda bulunun. Bir arkadaşım sürekli mesajla rahatsız eden eski sevgilisini şikayet etti, şu an çocuğun sesi bile çıkmıyor.

Delimi ne millete birlikte olduk diyormus.
Ailene ulasasgim de bizim pesimizi birakmazsan savciliga da gidicem de

Öncelikle özle hesabını nereden bulmuş böyle özel bir hesabı kendi adınla açmasaydın o zaman bu fotoğraflara fake hesapla herkes ulaşacaksa özel olmasının ne anlamı var? kaldı ki arkadaşının adına açsa bile ekleyince farketmedin mi olmadığını hemen engelleseydin. Telefon numaranı nasıl buluyor her isteyen sizin numaranıza istediği gibi ulaşabiliyor yani kapattırmadınız mı tel numaranızı okul nasıl verebilir sizin numaranızı. Her yerden engelleyin, arkadaşınız mış gibi gelen istekleri de önce o arkadaşınıza sorun nasıl bela olacak ki başka evinizi basacak değil.

Ben sizin yerinizde olsam paralardım herhalde kızı. Sevgiliniz ne diyor bu duruma? İnsan kendini ifşa eder mi ben onunla yattım diye. Belli ki mide bulandırmak istemiş.

Hesabım atıyorum adım Ayşe işte "ayseprivate" şeklinde. Bir anda kabul ettim sadece 10 dk sürdü zaten hemen ss almış. Okul ismi vermiyim ama evet okulda isteyen herkes numaramı bulabilir kulüp başkanı olduğum için yani kulübün sitesinde bile yazıyor. Ama bu ona rahatsız etme hakkını vermiyor diye düşünüyorum. Zaten o hesabı dondurdum artık bıktım bu kızdan o yüzden. Bela olmasi değil aslında hani öğle arasında yemek yerken böyle yan yan bakması bile rahatsız ediyor. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. :)

kızın ailesine erkek arkadaşınla birlikte olduklarını iddaa ettiği mesajını ya da yazılı bir şey varsa elinde ailesine göndermekle tehdit et, bak bakalım bir daha taciz edebiliyormu ? sevgiliniz müdahale etmiyormu ya

Bir daha aradığında veya mesaj yazdığında, kapına savcılıktan kağıt geldiğinde ben de çok eğleneceğim bilgin olsun. konuşmalarımızn ses kayıtlarını mesajlarımızın ekran görüntülerini de ekleyecekler. artık ailene açıklarsın kimle nasıl beraber olduğunu, de ve sonra ortadan kayboluşunu izle :)

suc duyurusu.

hakikaten takıntılı sanırım

suç duyurusu her şeyi çözecektir. bir de mahkemede birlikte olduk desin savcıya da görelim

Eger bu davranışlarından vazgeçmezse suç duyurusunda bulunacagını söyle ama devam ederse lafta kalmasın

savcılığa suç duyurusunda bulun ve seni tehdit ettiğini, hakaret ettiğini, küçük düşürdüğünü söyle.
delilleri yok etmemeye bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…