Sevgilimin eski sevgilisi

Lou Clark

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
285
242
103
27
Herkese iyi akşamlar, değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
Çunku Bıktım artık şu kızdan..
Sevgilimle 1 senedir beraberiz. Bu anlattigim kizla iliskileri 4-5 ay cikmislar. Kiz asiri kiskanc ve takintiliymis. Sevgilim ayrildiktan sonra kizi her yerden engellemis. Kiz sevgilimin babasina mesaj atmis. Senin oglun kizlarla yatip kalkiyor diye. Sonra bana mesaj atti. Sen kiz arkadasimisin diys cevap atmadim. En son instagramdan beni takip etti. Bir baktim gecen sene sevgilimin evinde cekilen fotografi paylasmis. Sirf bana inat olsun diye. Engelledim.
En son da sevgilimin adini ve gecen seneki cikma tarihlerini yazmis profiline. Ne yapmaliyim. Cok huzursuzum.

Sevgilin ne diyor bu duruma?
Kızım sen hayırdır diyemedin mi yani?
Muhattap olmak istemedim deme bazen işler görüldüğü gibi olmuyor kız salça oluyormuş gibi gösteriliyor ama işin öteki yüzünde erkek umut veriyor oluyor.
Öyledir demiyorum ama emin olmak lazım.
Kız takıntılı psikopat değilse neden tarihe kadar yazsın ki.

Sevgilin ne diyor bu duruma?
Kızım sen hayırdır diyemedin mi yani?
Muhattap olmak istemedim deme bazen işler görüldüğü gibi olmuyor kız salça oluyormuş gibi gösteriliyor ama işin öteki yüzünde erkek umut veriyor oluyor.
Öyledir demiyorum ama emin olmak lazım.
Kız takıntılı psikopat değilse neden tarihe kadar yazsın ki.
Kiza mesaj attim, bana soyleyecegin bir sey varsa soyle diye. Kiz da dedi ki, mutluluklar dilerim, ben kotu birisi degilim cok mutlu olun vs.

Sevgilim kizdan nefret ediyor, babasina mesaj attiktan sonra babasiyla kavga etmisler hatta. Prim verecegi aslinda benim de aklima geliyor. Bir suru suphe var kafamda
Erkek milleti yapmayacakları şey değil. Çok meraklı bazı erkekler Kadınların peşinden koşmasına :işsiz:

Erkek milleti yapmayacakları şey değil. Çok meraklı bazı erkekler Kadınların peşinden koşmasına :işsiz:
Iste kendim dusunemedigim yerde sizden yardim istedim. Belki ben goremem bilmiyorumdur diye. Simdi ben ne yapmaliyim? Bu arada kiza mesaj attim, bana bir sey diyeceksen soyle diye, kiz mutluluklar dilerim falab dedi.

Muhatap almamalıydınız. Hiçbir şekilde muhatap almayın da artık kendi profilinde istediğini yapsın, bakmayın. Sevgiliniz alır onun önünü ancak, onun meselesi, sizin değil. Eğer sizinle mesajlar vb. sürekli taciz boyutunda uğraşırsa, direkt şikayette bulunursunuz. Sevgilinize de "Önünü al!" diye ayarı çekersiniz.

Bu insanlar tepkiyle beslenir; kendi etkisini tepki olarak gördüğü sürece musallat olmaya devam eder. Ölü taklidi yapın, bıksın gitsin.

Iste kendim dusunemedigim yerde sizden yardim istedim. Belki ben goremem bilmiyorumdur diye. Simdi ben ne yapmaliyim? Bu arada kiza mesaj attim, bana bir sey diyeceksen soyle diye, kiz mutluluklar dilerim falab dedi.
Sanki seni affedersin aptal yerine koyuyorlar dikkat et yapacağın şey sevgilini takibe al fake hesap aç.

Sanki seni affedersin aptal yerine koyuyorlar dikkat et yapacağın şey sevgilini takibe al fake hesap aç.
Sevgilimin uzun suredir instagrami kapali, kapattirmistim. Sevgilimin telefonunda da bir sey yok, hatta hatirliyorum uzun zaman once bile engelliydi bu kiz.

Muhatap almamalıydınız. Hiçbir şekilde muhatap almayın da artık kendi profilinde istediğini yapsın, bakmayın. Sevgiliniz alır onun önünü ancak, onun meselesi, sizin değil. Eğer sizinle mesajlar vb. sürekli taciz boyutunda uğraşırsa, direkt şikayette bulunursunuz. Sevgilinize de "Önünü al!" diye ayarı çekersiniz.

Bu insanlar tepkiyle beslenir; kendi etkisini tepki olarak gördüğü sürece musallat olmaya devam eder. Ölü taklidi yapın, bıksın gitsin.
Cok tesekkurler mesajiniz icin. Sevgilim de rahatsiz oldu. Istersen mesaj atayim dedi, hayir dedim. Konusmasini istemedim.

Bazı erkekler istemem yan cebime koy yapar.benim eski sevgilim de bana eski sevgilisi için peşimi bırakmıyor asla onla olmaz şöyle böyle diye diye aylarca beni kandırmıştı bende saf her dedipine inanıyordum.biz ayrıldık yalanlarına daha fazla dayanamadım .gitti o peşimi bırakmıyor asla onla olmaz dediği kadınla evlendi .
Bende ne kadar salak yerine konulduğumu anladım
Bir erkek ulaşılmak istemiyorsa bir kadın tarafından her şekilde her yolu kapatır
Ama baxı erkekler bilerek açık kapı bırakıyor.kadınlarda terk edilmenin hırsıyla böyle deliriyor işte.
Hayat kısa bu tip şeyleri çekmek için
Sende sevgilinle konuş bu kız sessini kessin yoksa ben daha fazla dayanamıcam diye söyle.

Sevgilimle 1 senedir beraberiz. Bu anlattigim kizla iliskileri 4-5 ay cikmislar. Kiz asiri kiskanc ve takintiliymis. Sevgilim ayrildiktan sonra kizi her yerden engellemis. Kiz sevgilimin babasina mesaj atmis. Senin oglun kizlarla yatip kalkiyor diye. Sonra bana mesaj atti. Sen kiz arkadasimisin diys cevap atmadim. En son instagramdan beni takip etti. Bir baktim gecen sene sevgilimin evinde cekilen fotografi paylasmis. Sirf bana inat olsun diye. Engelledim.
En son da sevgilimin adini ve gecen seneki cikma tarihlerini yazmis profiline. Ne yapmaliyim. Cok huzursuzum.
hiç umursama zaten niyeti bu senin umrunda olmaya huzursuz etmeye calısıyo ayırmaya şizofrenik bu tipler sen ne kadar umursamazsan ugrasıp pes etcek bırakıcak sende sevgilinle herşeyin yolunda olugunu belli et sakın onun yüzünden kavga etme

hiç umursama zaten niyeti bu senin umrunda olmaya huzursuz etmeye calısıyo ayırmaya şizofrenik bu tipler sen ne kadar umursamazsan ugrasıp pes etcek bırakıcak sende sevgilinle herşeyin yolunda olugunu belli et sakın onun yüzünden kavga etme
Tesekkurler :)

Bazı erkekler istemem yan cebime koy yapar.benim eski sevgilim de bana eski sevgilisi için peşimi bırakmıyor asla onla olmaz şöyle böyle diye diye aylarca beni kandırmıştı bende saf her dedipine inanıyordum.biz ayrıldık yalanlarına daha fazla dayanamadım .gitti o peşimi bırakmıyor asla onla olmaz dediği kadınla evlendi .
Bende ne kadar salak yerine konulduğumu anladım
Bir erkek ulaşılmak istemiyorsa bir kadın tarafından her şekilde her yolu kapatır
Ama baxı erkekler bilerek açık kapı bırakıyor.kadınlarda terk edilmenin hırsıyla böyle deliriyor işte.
Hayat kısa bu tip şeyleri çekmek için
Sende sevgilinle konuş bu kız sessini kessin yoksa ben daha fazla dayanamıcam diye söyle.
Tesekkurler yorumunuz icin durumunuza uzuldum :(( insallah su an mutlusunuzdur. Sevgilim acik kapi birakmadi ki ama her yerden engelli. Instagramini kapat dedim kapadi. Faceden de engelli. Kiza mesaj attim ben bir sey soyliceksen soyle diye, mutluluklar dilerim dedi. Ben psikopat oldugunu dusunuyorum

Ben olsam baska derdim yok senin eskide kalmis problemlwtinle mi ugrasacagim derdim erkek atkadasima. Madem bitti gitti nerden cikti simdi bukadsr zamandan sonra, demek ki bitmemis derdim. Bunlatla ugrasamam cunku bu benim degil senin problemin. Boyle olacaksa bitsin derdim ve gerekirse de bitirirdim.
Bazo erkekler nefret ediyorum derse bu tam tersidir unutma. Sana oyle dedigine bakma. Bitmis bir iliski ise bu kiz senin adini nereden biliyor da takibe aldi ki? Demek ki bitmemis bence.

• Beğen
Reactions: KV_

Zamaninda esimle cikarken onumn 6 senelik eski kiz arkadasi mesj atip duruyordu iste pinki seviyormu flan diye huzur kaciriyordu ogrendimki esim ona yuz vermis tabi ayrildik esimle falan o derecede olaylar oldu dikkat et derim cunku ben ihtimal vermiyordum kizla konusunca anlatti herseyi

Sevgilin de var bi islerki kiz vazgecmiyor yol ver gitsin sevgiliye..

Back
X