- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
Herkese merhaba :)
Erkek arkadaşımın eski sevgilisinin numarası onda kayıtlı ve bir sürü ortak arkadaşları aynı zamanda whatsap grupları var.Engellemesini istedim aramızda geçen bi konu nedeniyle o da tamam engelleriz dedi.Ama kız ne yapmaya çalışıyo anlayamıyorum. çünkü sosyal medyada fotoğrafları yoktu az önce baktım etiketlenenlerde arkadaşlarıyla beraber fotoğrafları var.Eminim aramızı açmaya çalışıyo ama nasıl davranacağımı bilmiyorum ,erkek arkadaşıma söyleyip kızın istediğinin olmasını da istemiyorum.Ne yapmam gerekiyo
Kim ne düşünürse düşüns umrumda olmaz o kızı heryerden engelletirim, tlfn numarasınu sildirtirm
Bu kadar sakinliğe ve anlayışa bu durumda hiç gerek yok
Bitmisse hayatinda olmamali diye dusunuyorum eski sevgiliden arkadas olmaz taraftariyim. Küllenmis seyler tekrar alev alabiliyo cunku. Kendisinin empati yapmasini isterim gerekirse trip atarim bu konuda rahatsiz olurum bende sahsen.
Haklısınız.sanırım kız engelini kaldırdı etiket ondan görünüyo.Amaç kafa karıştırmakNeden hala numarası kayıtlı? Değil WhatsApp grubu, hiçbir şekilde bağlantısı kalmamalı. Arkadaş değil ki bu. Sevgili için kontenjan tektir. Ya siz varsınızdır ya da o. Siz olmasaydınız bu durumda numarasını silmediğine göre hala unutamadı, barışma ihtimalleri var diye düşünülürdü. Ama siz varsınız ve onun işi ne?
Güçlü görüneceğim diye değerlerinizden taviz vermeyin. Nasıl başlarsa öyle gider çünkü.
Kim ne düşünürse düşüns umrumda olmaz o kızı heryerden engelletirim, tlfn numarasınu sildirtirm
Bu kadar sakinliğe ve anlayışa bu durumda hiç gerek yok
Bitmisse hayatinda olmamali diye dusunuyorum eski sevgiliden arkadas olmaz taraftariyim. Küllenmis seyler tekrar alev alabiliyo cunku. Kendisinin empati yapmasini isterim gerekirse trip atarim bu konuda rahatsiz olurum bende sahsen.
Empati yapıyorum zaten ondan bu güne kadar bi şey demedim.ama bizim durumumuzda yaşanmışlık diyeceğim bir şey yok.O zaman bende gidip eski sevgilimle olan fotoğraflarımı gün yüzüne çıkarayım sevgilimde empati yapsın dimi :)Valla kendine güvenen bir kadını bu tarz şeyler etkilemez benim sevgilim ailecek bir kaza geçirince eski sevgilisi aramıştı bende yanındaydım öf pöff yapınca ne oldu dedim işte x arıyor dedi aç dedim kaza için arıyordur deyince şaşırdı kavga etmiycekmisin yani benle dedi yoo niye edeyim dedim sonuçta bizde birilerinin eski sevgilisi oluyoruz kötü bir şekilde ayrılmadıktan sonra bazı durumlarda aranması sorun olmamalı ben saygı duyarım bana da saygı duyulmasını isterim sonuçta yaşanmışlık var kimseyi hiçe sayamam ben empati güzel bişeydir deneyin lütfen
Diyorum ki o resimler o kişiye ait o zamanın bir parçası bir zamanlar onun sevgilisiymiş kıza resim koyamazsın demek çok saçma ve komik sevgilinizin de bu duruma müdahale etmesi saçma bana biri niye koydun dese sanane derim ve karşı taraf hiç birşey yapamaz bence kendinize güveniniz yok koyarsa koysun yani sevgilinizi o kız sosyal medyaya resim koydu diye kaybedecek deilsiniz değil mi eğer bu tarz bir korkunuz varsa belli etmeyin çok ezik bir durum gibi görünüyorEmpati yapıyorum zaten ondan bu güne kadar bi şey demedim.ama bizim durumumuzda yaşanmışlık diyeceğim bir şey yok.O zaman bende gidip eski sevgilimle olan fotoğraflarımı gün yüzüne çıkarayım sevgilimde empati yapsın dimi :)
Niye etmesin yahu sizde o insanın eski sevgilisi olabilirsiniz hatta eski eşi bile olabilirsiniz geleceğin ne garantisi var ben çok samimi ve sürekli görüşülmediği sürece bu tarz şeylere asla takılmam benim eski sevgilimin babası ölünce bana arayıp haber vermişti ben tanıyordum ve çok severdim çünkü sevgilimde istersem cenaze evine götürebileceğini söylemişti bana dışarda beklerim demişti çok hoşuma gitmişti insanlık bunu gerektirir bence kimse bizim tapulu malımız değilAdı üzerinde eski sevgili. Merak edip araması da rahatsız edici değil mi? Ayrıldıysa niye merak ediyor, merak ediyorsa niye ayrıldı?
Onlar barışır sen mazi olursun ,ciddi bi ayrılık olsa ne numara kalırdı ne grup
Ne kadar süre birlikte olmuslar ?
Sonucta eski sevgili adı üstünde eski eger cok fazla bi paylasım vs yasamadan ayrılmıslarsa ben takılmazdım
Demekki uzun süreli sevgili olmuslar o zaman evet görüşmemelerini isterdimYa tanıştıkları tarihi dövme olarak birbirlerinde varsa, sence.... Takılırmıydın
Fotoğraf fotoğraf dedigin nasıl bişey tam olarakİnanın hiç takmadım bunları bugüne kadar ,tabi ki geçmişi olacak karşımdaki insanın.kızın kendini hatırlatmaya çalışması ezikçe değil mi peki ?sonuçta biliyo sevgilisi olduğunu ve fotoğraf yoktu ortada birden çıktı.
inanın hiç takmadım bunları bugüne kadar ,tabi ki geçmişi olacak karşımdaki insanın.kızın kendini hatırlatmaya çalışması ezikçe değil mi peki ?sonuçta biliyo sevgilisi olduğunu ve fotoğraf yoktu ortada birden çıktı.Niye etmesin yahu sizde o insanın eski sevgilisi olabilirsiniz hatta eski eşi bile olabilirsiniz geleceğin ne garantisi var ben çok samimi ve sürekli görüşülmediği sürece bu tarz şeylere asla takılmam benim eski sevgilimin babası ölünce bana arayıp haber vermişti ben tanıyordum ve çok severdim çünkü sevgilimde istersem cenaze evine götürebileceğini söylemişti bana dışarda beklerim demişti çok hoşuma gitmişti insanlık bunu gerektirir bence kimse bizim tapulu malımız değil
Fotoğraf fotoğraf dedigin nasıl bişey tam olarakinanın hiç takmadım bunları bugüne kadar ,tabi ki geçmişi olacak karşımdaki insanın.kızın kendini hatırlatmaya çalışması ezikçe değil mi peki ?sonuçta biliyo sevgilisi olduğunu ve fotoğraf yoktu ortada birden çıktı.
3 yılNe kadar süre birlikte olmuslar ?
Sonucta eski sevgili adı üstünde eski eger cok fazla bi paylasım vs yasamadan ayrılmıslarsa ben takılmazdım
E ne var bunda yahuhayır arkadaşlarıyla eski bir fotoğraf
bana saçma geliyor eski sevgiliyle olan fotoğrafın durması.E ne var bunda yahu
Eşler kavga gürültü şiddet ayrılıyorda cocukları icin atmıyorlar o fotografları
Sevgiliniz haric baska arkadaslarda varmıs
Bak üc yıl uzun bi süre en azından benim nazarımda
El ele gözgöze dizdize vb paylasımlar evet silinmeli ama topluluk icindeki fotoğraflar özelliklede temas yoksa rahatsız etmezdi benibana saçma geliyor eski sevgiliyle olan fotoğrafın durması.
daha neler var anlatsam ah ahBak üc yıl uzun bi süre en azından benim nazarımda
Ama sen suanda sevgiline sadece bu fotografla ilgili bişey dersen adamı korkutur uzaklastırırsın
Neleri kurcalamısta neler bulmus paranoyak vs olursun
Baska bişeyler varsa onları bahane ederek uzaklasmasını iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?