sevgilimin eski sevgilisi !

Neden hala numarası kayıtlı? Değil WhatsApp grubu, hiçbir şekilde bağlantısı kalmamalı. Arkadaş değil ki bu. Sevgili için kontenjan tektir. Ya siz varsınızdır ya da o. Siz olmasaydınız bu durumda numarasını silmediğine göre hala unutamadı, barışma ihtimalleri var diye düşünülürdü. Ama siz varsınız ve onun işi ne?
Güçlü görüneceğim diye değerlerinizden taviz vermeyin. Nasıl başlarsa öyle gider çünkü.

Kim ne düşünürse düşüns umrumda olmaz o kızı heryerden engelletirim, tlfn numarasınu sildirtirm
Bu kadar sakinliğe ve anlayışa bu durumda hiç gerek yok
Bitmisse hayatinda olmamali diye dusunuyorum eski sevgiliden arkadas olmaz taraftariyim. Küllenmis seyler tekrar alev alabiliyo cunku. Kendisinin empati yapmasini isterim gerekirse trip atarim bu konuda rahatsiz olurum bende sahsen.
Haklısınız.sanırım kız engelini kaldırdı etiket ondan görünüyo.Amaç kafa karıştırmak

Kim ne düşünürse düşüns umrumda olmaz o kızı heryerden engelletirim, tlfn numarasınu sildirtirm
Bu kadar sakinliğe ve anlayışa bu durumda hiç gerek yok
Bitmisse hayatinda olmamali diye dusunuyorum eski sevgiliden arkadas olmaz taraftariyim. Küllenmis seyler tekrar alev alabiliyo cunku. Kendisinin empati yapmasini isterim gerekirse trip atarim bu konuda rahatsiz olurum bende sahsen.
Empati yapıyorum zaten ondan bu güne kadar bi şey demedim.ama bizim durumumuzda yaşanmışlık diyeceğim bir şey yok.O zaman bende gidip eski sevgilimle olan fotoğraflarımı gün yüzüne çıkarayım sevgilimde empati yapsın dimi :)

Diyorum ki o resimler o kişiye ait o zamanın bir parçası bir zamanlar onun sevgilisiymiş kıza resim koyamazsın demek çok saçma ve komik sevgilinizin de bu duruma müdahale etmesi saçma bana biri niye koydun dese sanane derim ve karşı taraf hiç birşey yapamaz bence kendinize güveniniz yok koyarsa koysun yani sevgilinizi o kız sosyal medyaya resim koydu diye kaybedecek deilsiniz değil mi eğer bu tarz bir korkunuz varsa belli etmeyin çok ezik bir durum gibi görünüyor

Adı üzerinde eski sevgili. Merak edip araması da rahatsız edici değil mi? Ayrıldıysa niye merak ediyor, merak ediyorsa niye ayrıldı?
Niye etmesin yahu sizde o insanın eski sevgilisi olabilirsiniz hatta eski eşi bile olabilirsiniz geleceğin ne garantisi var ben çok samimi ve sürekli görüşülmediği sürece bu tarz şeylere asla takılmam benim eski sevgilimin babası ölünce bana arayıp haber vermişti ben tanıyordum ve çok severdim çünkü sevgilimde istersem cenaze evine götürebileceğini söylemişti bana dışarda beklerim demişti çok hoşuma gitmişti insanlık bunu gerektirir bence kimse bizim tapulu malımız değil

Seninki çok hafif miş birde Şöyle leri var, ellerinde tanıştıkları tarihi roma rakamıyla dövmesi olması(ayrılmalarına rağmen sildirmemesi) bu ayrılınan kadının instagramdan çocukla çekilen resimleri kaldırmaması, ortak bir sürü arkadaş olması... Beterin beteri var.

Ne kadar süre birlikte olmuslar ?
Sonucta eski sevgili adı üstünde eski eger cok fazla bi paylasım vs yasamadan ayrılmıslarsa ben takılmazdım

Fotoğraf fotoğraf dedigin nasıl bişey tam olarak
Basbasa sarmas dolas falan mı

inanın hiç takmadım bunları bugüne kadar ,tabi ki geçmişi olacak karşımdaki insanın.kızın kendini hatırlatmaya çalışması ezikçe değil mi peki ?sonuçta biliyo sevgilisi olduğunu ve fotoğraf yoktu ortada birden çıktı.

Fotoğraf fotoğraf dedigin nasıl bişey tam olarak
Basbasa sarmas dolas falan mı
[/QUOTE]
hayır arkadaşlarıyla eski bir fotoğraf

Bak üc yıl uzun bi süre en azından benim nazarımda
Ama sen suanda sevgiline sadece bu fotografla ilgili bişey dersen adamı korkutur uzaklastırırsın
Neleri kurcalamısta neler bulmus paranoyak vs olursun
Baska bişeyler varsa onları bahane ederek uzaklasmasını iste

daha neler var anlatsam ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…