yan yanalar bu bile yetiyor bana :)El ele gözgöze dizdize vb paylasımlar evet silinmeli ama topluluk icindeki fotoğraflar özelliklede temas yoksa rahatsız etmezdi beni
Bu işin sonu ayrılıga gider haberin olsunyan yanalar bu bile yetiyor bana :)
evettSevgilinizin eski sevgilisiyle grubu mu var? Hasret kaldık böyle eski sevgililere...
yok yok kız aşırı rahat emin olun. sonu nereye gider bende bilemiyorumBu işin sonu ayrılıga gider haberin olsun
Adam belliki aşırı rahat
Sen kıskanc
Eski sevgili hala aşık
Onlar barısır evlenir sende ücgün aglar sonra hayatına devam edersin
Sevgilinde rahat hallederiz yaaa modunda olup bişey yapmıyoryok yok kız aşırı rahat emin olun. sonu nereye gider bende bilemiyorum
Sen o çocuktan uzak dur çok da masum gibi gelmedi sevgiliniHerkese merhaba :)
Erkek arkadaşımın eski sevgilisinin numarası onda kayıtlı ve bir sürü ortak arkadaşları aynı zamanda whatsap grupları var.Engellemesini istedim aramızda geçen bi konu nedeniyle o da tamam engelleriz dedi.Ama kız ne yapmaya çalışıyo anlayamıyorum. çünkü sosyal medyada fotoğrafları yoktu az önce baktım etiketlenenlerde arkadaşlarıyla beraber fotoğrafları var.Eminim aramızı açmaya çalışıyo ama nasıl davranacağımı bilmiyorum ,erkek arkadaşıma söyleyip kızın istediğinin olmasını da istemiyorum.Ne yapmam gerekiyo
hala seviyo mu diyosunuz?Sen o çocuktan uzak dur çok da masum gibi gelmedi sevgilini
Benim konumu gorduysen takıntı yapmış biri ben hastalıklı bir ruh hali icine soktu beniAslında benim korktuğum şey kızı takıntı yapmam.Fotoğraf konusuna ne diyorsunuz?
Sevmese herşeyi siler atarım eskiye dair öyle değilmi üzülmeni de istemiyorum ama öyle siz de bunun farkındasıniz ama yüzleşmek istemiyosunuz gerceklerlehala seviyo mu diyosunuz?
teşekkür ederim .şüphe var içimde yalan değil.Sevmese herşeyi siler atarım eskiye dair öyle değilmi üzülmeni de istemiyorum ama öyle siz de bunun farkındasıniz ama yüzleşmek istemiyosunuz gerceklerle
evet gördümBenim konumu gorduysen takıntı yapmış biri ben hastalıklı bir ruh hali icine soktu beni
Haklı olarak amateşekkür ederim .şüphe var içimde yalan değil.
sürekli bu konu sorun oluyo başka bir sorun yok bundan başka
anlatmadığım başka olaylarda var üstüne bide bu olunca ordan çıkardımKızın aranızı açmaya çalıştığını nerden çıkardın ki?
Siz ölmüşsünüz de gömeniniz yok o zaman. Ay sinirim bozuldu ayrılın bi zahmet
Kızın isteği, hali tavrı ne olursa olsun önemli olan sevgilinizin sergilediği duruş. Sevgilinize inanıyorsanız boşverinanlatmadığım başka olaylarda var üstüne bide bu olunca ordan çıkardım
gruptan çıkta diyemiyorumSiz ölmüşsünüz de gömeniniz yok o zaman. Ay sinirim bozuldu ayrılın bi zahmet
inanıyorum aslında ama kafamı karıştıran şeyler var. whatsapp grubu gibi.Kızın isteği, hali tavrı ne olursa olsun önemli olan sevgilinizin sergilediği duruş. Sevgilinize inanıyorsanız boşverin
Kaç kişilik ki bu wp grubu?inanıyorum aslında ama kafamı karıştıran şeyler var. whatsapp grubu gibi.
siz olsanız ne yapardınız bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?