Sevgilimin eski sevgilisi

dadlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
16
0
86
Ankara
arkadaşlar ben sevgilimi çok ama çok seviyorum fakat onun eski sevgilisini çok kıskanıyorum çünkü çok güzel bir kız tekrar karşılaşmalarından çok korkuyorum sızce ne yapmalıyımbenneyaptımki

arkadaşlar ben sevgilimi çok ama çok seviyorum fakat onun eski sevgilisini çok kıskanıyorum çünkü çok güzel bir kız tekrar karşılaşmalarından çok korkuyorum sızce ne yapmalıyım

Kaygılarında çok haklısın
Erkek milletine güven olmaz, bir gün çok güven verici olabilir ertesi gün onun yanında olabilir.

Bence yapman gereken çok basit
Bir kafes al
Erkek arkadaşını onun içine hapset

Hayırlı akşamlar arkadaşım erkek arkadaşına güveniyorsan bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum eski kız arkadaşının . Takma kafana kıskanma .kızın çok güzel olması bir sorun olmasın sende korkma sevdiğin insana sıkı sıkıya sarıl

kafese kapatmakta güzel fikir hiç olmazsa yanı başında olur aklın onda kalmaz -tatlicadiarzu-

ben bile kaç yıldır evli olmama rağmen badem gözlümün benden önceki kız arkadaşını anlaşılmaz birşekilde kıskanırım
böyle anlarda beni seçtiğini aklıma getiririm beni sevdiğini beni özlediğini benim olduğumu aklıma getiririm

Canım önce sen kendine güvenmelisin, güzellik sadece görsel bişey. İnsanın içi yani ruhu güzel olmalı dili tatlı olmalı. Bu herkes için geçerli bence, güzellik gelip geçici ve şunu da düşün ESKİ sevgilisi diyorsun şuan seninle ise seni tercih etmiş demek ayrıca bu tarz düşüncelere kapılma velev ki oldu eski sevgilisine döndü diyelim " gidene kal, kalana git " deme hiçbir zamanyerimseniben

Boşver canım yaa
isterse dünya güzeli olsun ne yazar..

sevgilin seni seçmiş..
Onunla görüşme gibi bir durumu yoksa takma bile..

Kendine ve sevgiline güveniyorsan gerisini salla gitsin:lepi:

tamamen arkadaşın söyleiklerine katılıyorum.:1no2::1no2::1no2:

Adı üstünde eski...Eskimiş. Bence kıskanmanı gerektiren bir durum söz konusu değil...

Her şey güzellik demek değildirkaydirigubbakcemile5

Şuan senle olmasının tadını cıkarkaydirigubbakcemile

şuanda seninle birlikte gerisinin ne önemi var ki....
seni gerçekten seviyorsa ona bir daha bakmaz...kaydirigubbakcemile

güzellik her iki taraf içinde ilişkinin uzun soluklu olmasında çok büyük bir önem taşımıyor.demek bazı sorunlar yaşamışlarki bitmiş.şu an seninle,bunun tadını çıkar.aklına kötü şeyle getirme.diyelimki korktuğun oldu,demekki gerçekten sana ait değilmiş diye düşünüp yaşamına devam edebilirsin.kendinden başka birine asla çok fazla değer verme hele bu bir erkekse hiç verme.o zaman çok daha huzurlu olursun.tavsiyem bu cnm

bence sen hem kendine hemde sevgiline güvenmiyorsun
kendine güvenmiyorsun çünkü yeterince güzel olmadığını düşünüyorsun
güzellik her şey değildir bunu unutma :mymeka:
sevgiline güvenmiyorsun güvenseydin beni bırakırmı acaba diye bir düşünce taşımazdın
dış görünüşe aldanıp seni bırakan birisini sen napacaksın
bırak gitsin zaten her şey güzellik değildir
güzellik gelip geçicidir bunu unutma
bu hayatta hiç bişeyin garantisi yok temiz kalbin iyi niyetin dışında :teselli:

eskı dıyorsun canım artık gecmıste kalmıs hem ayrılmıs bitmiş gecmıs..
onu sececek olsa zaten ayrılmazlardı...
bence kendıne guvenın yok gibi geldı bana ... guzellık gorecelı kavramdır... ama en öenmliside ne olursa olalım kendımızle barısık olmamızdır tatlım :1hug: rahat ol bosver gerısı yerimseniben
sevgilinle olan mutlulugunu tadını çıkarmaya bak a.s.

:roflol:delikafadulden:enbuyukkk::roflol:

iyi fikirdelikafadulden
sorunun cevabina gelince arkadasim suanda seninle olduguna gore biten bitmis sevgi guven istiyor yanilsakta aldansakta guven ister insan hep diken ustunde yasanmazki o yuzden sen guven iliskine bak bir gun birileri senin guvenini bos cikarirsada onlarin ayibi yol verirsin mutluluklar:smiley-cool:a.s.

cnmm böyle korku mu olur hiç...
önemli olan dış güzellik diil..
sadece en başta etkili oluoo bi elektriklenme olsun diye..
ama sonradaa iç ön plana cıkıo
hem döncek olsa nie senle olsunn ya da nie ondan ayrılsın ki
üzme sen kendini sıkma canınıda
sevgilinle birlikte olmanın tadını cıkar bence :)

sana olan segisinden eminsen.. eski ilişkisinin bitiş sebebi ciddi birşey ise ve eski kız arkadasınında hayatında biri varsa bence çok da kafana takma...

evet arkadaşlar aslında hepiniz çok haklısınız ama ıster ıstemez ınsanın ıcıne bı kurt dusuyo hepinize teşekkürler...:enbuyukkk:

ben 6 aylık evliyim. bende kocamı eski sevgilisinden kıskanıyorum .. ama sadece birinden. kız güzel değil aksine çirkin bişey. kendimi havalı görmek gibi değil ama o kız benim elime su bile dökemez.. ama napim kıskanıyorum işte neden sadece o kız hala anlamış değilimgamyoncuiremsu... böyle durumlarda;
eşimin sonunda beni seçtiğini benle evlendiğini düşünüyorum kaydirigubbakcemilehemencik geçiyooo kaydirigubbakcemile5

bu tarz b ı konudan dolayı kaygılanman çok normal ama benden sana bı tavsıye ŞAMPİYON BENİM İKİNCİ KİM? demeyi öğrenmelisin..sonuçta o senın sevgılın değer bırı olsaydı zaten senın kaygılanmana gerek olmadan o aklından cıkartamazdı..kafanı yorma ŞAMPİYON sensinn:lepi:

sonucta seni secmiş
güzelmiş çirkinmiş diye takma kafanayerimseniben
ben ondan daha güzelim daha alımyım dee
kendine güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…