arkadaşlar ben sevgilimi çok ama çok seviyorum fakat onun eski sevgilisini çok kıskanıyorum çünkü çok güzel bir kız tekrar karşılaşmalarından çok korkuyorum sızce ne yapmalıyım
arkadaşlar ben sevgilimi çok ama çok seviyorum fakat onun eski sevgilisini çok kıskanıyorum çünkü çok güzel bir kız tekrar karşılaşmalarından çok korkuyorum sızce ne yapmalıyımbenneyaptımki
Kaygılarında çok haklısın
Erkek milletine güven olmaz, bir gün çok güven verici olabilir ertesi gün onun yanında olabilir.
Bence yapman gereken çok basit
Bir kafes al
Erkek arkadaşını onun içine hapset
Canım önce sen kendine güvenmelisin, güzellik sadece görsel bişey. İnsanın içi yani ruhu güzel olmalı dili tatlı olmalı. Bu herkes için geçerli bence, güzellik gelip geçici ve şunu da düşün ESKİ sevgilisi diyorsun şuan seninle ise seni tercih etmiş demek ayrıca bu tarz düşüncelere kapılma velev ki oldu eski sevgilisine döndü diyelim " gidene kal, kalana git " deme hiçbir zamanyerimseniben
arkadaşlar ben sevgilimi çok ama çok seviyorum fakat onun eski sevgilisini çok kıskanıyorum çünkü çok güzel bir kız tekrar karşılaşmalarından çok korkuyorum sızce ne yapmalıyımbenneyaptımki
Kaygılarında çok haklısın
Erkek milletine güven olmaz, bir gün çok güven verici olabilir ertesi gün onun yanında olabilir.
Bence yapman gereken çok basit
Bir kafes al
Erkek arkadaşını onun içine hapset
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?