- 17 Ağustos 2015
- 602
- 395
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki 5 senedir görüşmemişler de şimdi mi faceden eklemiş o kısım da saçma...25 yaşında
kız başka şehirdeymiş şuanki yaşadığımız şehre gelince eklemiş öyle dedipeki 5 senedir görüşmemişler de şimdi mi faceden eklemiş o kısım da saçma...
bir de muhabbet etmişler ki,adam seni anlattım diyor.gereksiz karmaşa...yol ver gitsin..
Yaş kaç?
Benim eşimle eski sevgilisi de bebek aldırmışlar.
Olmuş bitmiş.
Bu kadar kompleksli olmayun.
komik değil mi??? sanki başka şehirde face e eklenmiyormuş gibikız başka şehirdeymiş şuanki yaşadığımız şehre gelince eklemiş öyle dedi
sanki görüşmek amaçlı dimikomik değil mi??? sanki başka şehirde face e eklenmiyormuş gibi![]()
aynen öyle ....adam da itiraz etmemiş belli ki.sanki görüşmek amaçlı dimi
aslında konu bebek aldırmadan ziyade,bu jızı face de ekelmiş ve sohbet etmiş olması.hem de 5 sene sonra..benim eşim de eski sevgilisiyle bebek aldırmışlar.
bu kadar takmıyorum ben.
Erkek bakirim der karısı yer...Kadın bakireyim der diktirir kocası yer...sonra yalan üzerine kurulu çürük temeller....dürüst olanlar gerçek aşk ve evliliği yaşıyor bence...gerisi hikaye....Ben de haddiniz olmayan şeyleri nasıl bu kadar rahat sorabildiğinizi merak ediyorum
Cevap vereyim. Benden öncesi dedim, bitti.
Çünkü benden öncesi.
Bunu anca kompleksli kadınlar büyütür.