SEVGİLİMİN ESKİ SEVGİLİSİ

Görüşmeye devam etmeleri ...

Sosyal medyadan ekli olmaları vs. . mesele tabi.

1.si henüz 20 yaşındasın , sevgilin kaç yaşında ? Kaç yaşında ki 5 yıl önce bir ilişkisinden çocuk aldıracak yaşta bi sevgilisi olmuş ?

2.si erkek bakirliği elle tutulmaz , gözle görülmez. Bu konularda takıntın var mı (sindiremiyorum demişsin ona istinaden ) yani varsa da bunu en azından öğrendin ... ilerde hiç öğrenmeyeceğin birilerine yok yere de güveniyor olabilirsin .

3.sü geçmişi çok kurcalamak gereksiz . Bugünkü sorunun sadece neden hala iletişimleri olduğu ?

Canım sen bu çocuktan kurtul. Hiç bir kusuru olmasa dahi patavatsızlığı ve aptallığı var. İnsan niye sevgilisinin kafasını durduk yere bulandırır ki? Bir de hala face de ekleşmeler falan.

Kurtul canım sen.

peki 5 senedir görüşmemişler de şimdi mi faceden eklemiş o kısım da saçma...
bir de muhabbet etmişler ki,adam seni anlattım diyor.gereksiz karmaşa...yol ver gitsin..
kız başka şehirdeymiş şuanki yaşadığımız şehre gelince eklemiş öyle dedi

Bes yıl oncekı mevzuu nıye hala muhattap oluyor madem eskıdendı kızı da sılsın arada cocuk yoksa grusmenın anlamıda yok

Baslıgın o zaman sevgilimin eski sevgilisi hamileymişti olacak cok mesaj yazılsın diye böyle yazdın sanırım :KK20:

Başlığı dikkat çeksin diye mi şimdiki zaman kullanarak yazdın? :KK12:
5 yıl önce olan bir şey için kimse yargılanamaz. Ama sevgilinin sana anlatması hala bu konuyu aşamadığını ve pişmanlığını gösteriyor. Geçmişte yaşadıklarını değil bunu düşün bence. Ve kızın onda ekli olmasını..

5 sene önce/sizden önce olmuş olay sizi bağlamaz'da, facebook'ta ekli olma durumu sıkıntılı.

niye ekli ki face.de?
niye sana bak bu benim eski sevgilim diye gösteriyor?
niye benden hamileydi aldırdı diye açıklama yapma gereği duyuyor?
genişliğin bu kadarına gerek yok gerçekten.

Yaş kaç?
Benim eşimle eski sevgilisi de bebek aldırmışlar.
Olmuş bitmiş.
Bu kadar kompleksli olmayun.

ama sizin eşiniz birlikte hareket etmiş. sanki bu çocuk karışmamış birşeye kız kendi kendine hamile kalıp kendi başına çözüm bulmaya çalışmış gibi.

konu sahibi arkadaşım durum mide bulandırıcı. keşke zamanında sahip çıksaymış. eğer doğurmak istiyorsan yanındayım ya da aldırmak istiyorsan yanındayım deyip birlikte hareket etseymiş.
tekin gelmedi arkadaşın bana. o yüzden dikkatli hareket et. belki düzelmiştir ama sen tedbiri bırakma.

benim eşim de eski sevgilisiyle bebek aldırmışlar.
bu kadar takmıyorum ben.

başlık ne alaka yaa :KK14:
bu arada sevgilin bahane aramıs
5 yıl önceden bahsedıyoruz :kahve:
başlığa bakınca şimdiki zaman sandım, içeriğin bir kısmını okuyunca cocuk dogmus sandım.
böylede bi saçma sapan bişi işte

Ben de haddiniz olmayan şeyleri nasıl bu kadar rahat sorabildiğinizi merak ediyorum
Cevap vereyim. Benden öncesi dedim, bitti.
Çünkü benden öncesi.
Bunu anca kompleksli kadınlar büyütür.
Erkek bakirim der karısı yer...Kadın bakireyim der diktirir kocası yer...sonra yalan üzerine kurulu çürük temeller....dürüst olanlar gerçek aşk ve evliliği yaşıyor bence...gerisi hikaye....

Sevgiliniz birseylerin pesinde. Eskiyi unutamamis gibi. Eminim size bunu soylemesinin de bir sebebi vardir.

Back
X