Sevgilimin eski sevgilisini kıskanıyorum.

Kuzum sen bu isin ustunde durdukca konuyu taze tutuyosun.ne geregi var.giden gitmis biten bitmis.afedersin derler ya esegin aklina karpuz kabugu getirme diye

CAnim bence hic sorma..Bak ben ikinci esim..ben hic sormam..baslarada biraz anlatti..ilk tanistigimiz zamanlarda.gerektigi Kadar..üstelikte akrabasi .sormuyorum sormakta istemiyorum..

Geçmişe takılırsanız bir adım dahi atamassanız.
siz eski sevgili olayını bukadar hazmedemiyosunuz ya acaba sizin eski sevgilinz olmadımı?
insanların hayatına birileri girer ve çıkar doğru insanı bulana kadar.siz hayatında yok iken yaşadığı seylerde size asla hesap vermek zorunda değil.siz hayatına girdikten sonrakiler ilgilendirir sizi.

doğru söylüyosunuz bende çogunlukla bunu düşünüp ona göre hareket ediyorum ama bazende şeytan dürtüyo aklıma takılıp moralim bozuluyo zamanla aşıcam sanırım..

Bir zaman makinesi icat edilmediği sürece, sevgilinizin sizden önceki hayatına gidip eski sevgililerini yok edebilecek misiniz ? Hayır..
Ee.. nedir yani o zaman derdiniz
Gereksiz yere mutsuz ediyorsunuz kendinizi.

Bir zaman makinesi icat edilmediği sürece, sevgilinizin sizden önceki hayatına gidip eski sevgililerini yok edebilecek misiniz ? Hayır..
Ee.. nedir yani o zaman derdiniz
Gereksiz yere mutsuz ediyorsunuz kendinizi.
malesef bunu bende biliyorum sevgilim zamanında birilerini çok sevdi belki özel anlar yaşadı bunu kabullenmem gerekiyor

Benimde 2 senelik sevgilimin benden once boyle bir iliskisi olmus. Sevgilime bir konuda buyuk bir yalan soyledigi icin guveni kirilmis ayrilmislar ve ben onu o zamanlar yeni taniyordum ondan ayrildigi donemde. Iliskimiz ilk baslarda hostu cunku her seyden once arkadasligimiz vardi fakat sonradan zaman gectikce benimle iliskisine onun icinde olusturdugu guvensizligi ekledi,onun gibi yargilamaya basladi onunla kiyaslamaya basladi.. Noldunuz derseniz ben her seferinde onun bu sebepten bana bunlari soyledigini yaptigini dusundugumu ona soyluyorum oda her seferinde beni yapmadigim seylerle yargilayip hayir senin yuzunden ben seni aslinda seviyorum diyor :) bir bucuk senenin sonunda bana bagirarak o senden daha iyiydi o boyle yapmazdi demeye basladi :) yani erkekler boyle seyleri kolay unutamiyor uzgunum ama kendini sevgiline kaptirmadan once onu iliskinizi geleceginizi kendi kafanda tart ki ileride 'keske' deme benim gibi..

keşke birini doğumundan ıtıbaren alıp elinde buyutseydin..
büyüyünce de sevgılı olurdun onunla

Çok dile getirmeyin.
İçinizde olsa bile ona belli ettirmeyin..
Bende yaşadım ara ara halada yaşarım bu durumu ama artık çok ona belli etmiyorum..
Kızla ilgili soru sormuyorum mesela...
sizde sormayın :)
Aklından atmasını sağlayın, yerleşmesini değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…