Merhaba kızlar..3,5 aylık bir ilişkim var.İki tane sevgilisi olmuş erkek arkadaşımın, ilişkimizin başında ikisinide anlatmıştı.İkiside yanlış yapmış erkek arkadaşıma hep güvenini kırmışlar.Hatta bitanesi hala mesaj atıp duruyo facebooktan.O mesaj atan degilde öbürünü çok sevmiş hatta hala bana anlatırken yanlış yapana kadar çok karakterli bi kızdı der.Ondan ayrılmış 2 ay sonra ben olmuşum.Ben ilişkinin başından beri bunları sorup duruyorum özellikle o çok sevdiğini.Bugün öğlen buluştuk,yemek yedik,gayet güzel sohbet ediyorduk.Aklıma yine bianda bu kız geldi.Sen onun şehrine gittiginde nerde kalıyodun dedim.Oda otelde dedi yalnızmı dedim evet dedi ama o evetine nedense inanamadım ses tonu degişikti.Sonra suratım düştü,konuşmadım hiç, beni bıraktı gitti işine.Sonra aradı durdu açmadım çok merak etmiş bende sonradan aradım.Güvensiz olmamdan canı sıkkınmış güven olmadan olmaz bu şekilde zor devam ederiz dedi.Yalan söylüyo veya söylemiyo bilmiyorum ama erkek arkadaşımı geçmişindede olsa biriyle paylaşma düşüncesi çok zoruma gitti..