- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi homesweethome3
-
bil herşeyi gizlimiz saklımız olmasın diye anlattı bende malesef kıskanıyorum bazenSevgilinizin eski sevgilisini merak etmeniz, kıskanmanız çok normal aşırıya kaçmadıkça.
Yalnız bu muhabbet bana çok gereksiz geldi. Erkek arkadaşınız da neden anlatıyor size bunları hayret .
haklısın canım bu konuyu bidaha açmamaya çalışmalıyım kendi sonumu kendim hazırlıcam bu gidişleCanim merhaba en kotu sey budur iliskiyi bitiren gecmisten konusmak herkesin bi gecmisi vatdir her defasinda bu konuyu acarak sen daha cok hairlatiyorsun o kizi ona ve kendini basit duruma dusuruyorsun. Kendine gel bi silkelen. Gecmis gecmiste kalmistir. Su an senle birlikte olduguna gore cok da karakterli degilmis. Sen onu bunu birakta madem seviyorsun kendine asik etmeye bak:) Gecmiste onu sevmesi seni ondan cok sevmicegi anlamina gelmez:)
24-25Yaslar kac canim?
Nasıl anlamadım. Sizin adınız da mı Sedef?
haklısın canım ne diyim bunları bende biliyorum ama bazen kendime engel olamıyorum işteBu eski sevgili konusunu açman sadece sana zarar canım.
Deşip deşip duruyosunuz eski konuları
Adamların aklına düşürüyorsunuz.
Sonra da "kıskanıyorum..." diyorsunuz..
sen herşeyi biliyosun istedigin gibi konuş canımAynen devam, ona güvenmen için eskiyi baz al sadece, seninleyken yaptıklarını umursama. O da anlattığına pişman olsun her seferinde, usandığı anda ben elimden geleni yaptım desin bitirsin. Sonra da pişman ol, ben nerde hata yaptım diye. Muhabbet, aklına her geleni sorup cevaplarına göre yargıladığın şeyse adı sorgulama oluyor onun. Bana sordun şimdi de sen detaylı anlat deyip anlattığına inanmadığı zaman aklın başına gelir belki.
Eski konularında yorumlaştığımız için sivri kaçtı biraz üslupsorry
sevgilisi olması degilde birlikte uyudukları düşüncesi üzdü beniKarakteriniz yapınız hayat görüşünüz böyleyse bunu bile bile bu kişiyle ilişkiye başlamış olmanız yanlış..
Ya hiç başlamicaktınız yada kurcalamicaksınız..
Kendinizle çelişiyorsunuz..
Zoruma gidiyor diyorsunuz ama ilk baştan beri biliyormuşsunuz neden ilişkiye başladınız o zaman?
hiç düşünmüyomuş çünkü kız bizimkini çok üzmüş sen varsın artık hayatımda falan diyo ama içini allah bilirBence konu sahibesi icten ice adamin onceki kizi daha cok sevdigini dusunuyor olabilir, yani esas kiz belki de gecmisteki hatundu, asla bilemicez sanirim.
kız üniversiteye başlayınca degişmiş erkeklerle içli dışlı olmaya başlamış sevgilimde kaldıramamış sebep bu..kızla ilgili kötü bişey demiyo nefret bile etmiyorum dönüp gelecegine eminim dedi bilmiyorum kafam karışıkEski iliski bittikten 2 ay sonra baslayan 3,5 aylik bir iliski...
Yanlis yapana kadar karakterli oldugu soylenen ve ovguyle bahsedilen eski sevgili...
Kizin yanlisinin detaylarini merak ettim, acaba kiz da cocugun hatali oldugunu mu dusunuyor.
Ve gercekte iliskinin bitis sebebi cocuk da sorunu kizin hatasi gibi mi yansitiyor.
Cocuk elbette aksini iddia edecek ama cevaplari bunu dusunduruyor...
Burada konu sahibinin detaylari sormasi kadar cocugun cevaplari da abes.
Sevgilime bu sorulari sorup onun kizdan takdirle bahsedisini dinleyecek kadar aklim karisik olsaydi...
Zaten 3,5 aylik iliski diyerek onu gozden cikarip netlestirirdim kafami...
Cunku bunlari soran birinin sevgilisinin anlattiklarini hazmedecek yapida olmasi imkansiz..
kız üniversiteye başlayınca degişmiş erkeklerle içli dışlı olmaya başlamış sevgilimde kaldıramamış sebep bu..kızla ilgili kötü bişey demiyo nefret bile etmiyorum dönüp gelecegine eminim dedi bilmiyorum kafam karışık
nasıl yani?Al işte otelden daha önemli bir şey bu.
evet canım teşekkür ederim anladıgın için kendi içimde yaşayamıyorum onada yansıtıyorum bu yüzden sorun oluyo..bu arada sakın sedef koyalımmı deme çok yanlış olurBen konusahibini anlayabiliyorum. Evet şu an onunla birlikte; ama adam ya onu unutamadıysa? Ya çok sevdiyse? Ya ara ara aklına geliyorsa? İnsan düşünüyor. Ben de böyleyim maalesef.
İnsan kaç kere sever ki hayatında?
buna kendimi alıştırmam lazım ne yazıkki çünkü öyle oldugunu düşünüyorum kaçamak cevap veriyo sorma bana böyle sorular dedibirlikte kaldıklarını duysam çıldırırdım ben...
Neden dönüp gelsin ki kız yani, neyine emin? Ayrılmışlar bitmiş, geri geldiğinde affedecek mi, ben yeni birini buldum diye nispet mi yapacak? Senle iyi devam ederse dönüp gelmesinin hiç bir önemi kalmaz ama kafasında hala soru işaretleri olursa geri döndüğünde egosu tatmin olduğundan ona gider.nasıl yani?
öteki sevgilisi mesaj atıyo facebooktan bugün yine mesaj attı ben cevap yazdım hatta sevgilimin yanında..o diger kızın konusu açılınca oda dönüp gelecek bence dedi ama ben seni seçtim mutluyum falan filan diye devam etti yaşayıp görücez olacakları inşallah dönüp gelmezNeden dönüp gelsin ki kız yani, neyine emin? Ayrılmışlar bitmiş, geri geldiğinde affedecek mi, ben yeni birini buldum diye nispet mi yapacak? Senle iyi devam ederse dönüp gelmesinin hiç bir önemi kalmaz ama kafasında hala soru işaretleri olursa geri döndüğünde egosu tatmin olduğundan ona gider.Hayat ve acı gerçekleri.
öteki sevgilisi mesaj atıyo facebooktan bugün yine mesaj attı ben cevap yazdım hatta sevgilimin yanında..o diger kızın konusu açılınca oda dönüp gelecek bence dedi ama ben seni seçtim mutluyum falan filan diye devam etti yaşayıp görücez olacakları inşallah dönüp gelmez
tamam bundan sonra suscamYoo, dönecekse en kısa zamanda gelsin. O, kesin gelecek diye düşünmeye devam etmesin, sen de gelir mi acaba diye kafanı yorma. 2 sene sonra gelip bu sefer onu seçse uğrayacağın yıkımla, şimdiki pff ne yaparsa yapsın, zaten çok sevmemiştim rahatlığın bir mi? Onun aklına durup durup sokmaaaaa
Facebook engellemeye ücret mi almaya başladı? Atılan mesaja cevap vermeme seçeneğine ne oldu? @homeostas kitap gibisin yeminle, her yeni olayın ayrı bir macera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?