Sevgilimin eski sevgilisini kıskanıyorum.

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Merhaba kızlar..3,5 aylık bir ilişkim var.İki tane sevgilisi olmuş erkek arkadaşımın, ilişkimizin başında ikisinide anlatmıştı.İkiside yanlış yapmış erkek arkadaşıma hep güvenini kırmışlar.Hatta bitanesi hala mesaj atıp duruyo facebooktan.O mesaj atan degilde öbürünü çok sevmiş hatta hala bana anlatırken yanlış yapana kadar çok karakterli bi kızdı der.Ondan ayrılmış 2 ay sonra ben olmuşum.Ben ilişkinin başından beri bunları sorup duruyorum özellikle o çok sevdiğini.Bugün öğlen buluştuk,yemek yedik,gayet güzel sohbet ediyorduk.Aklıma yine bianda bu kız geldi.Sen onun şehrine gittiginde nerde kalıyodun dedim.Oda otelde dedi yalnızmı dedim evet dedi ama o evetine nedense inanamadım ses tonu degişikti.Sonra suratım düştü,konuşmadım hiç, beni bıraktı gitti işine.Sonra aradı durdu açmadım çok merak etmiş bende sonradan aradım.Güvensiz olmamdan canı sıkkınmış güven olmadan olmaz bu şekilde zor devam ederiz dedi.Yalan söylüyo veya söylemiyo bilmiyorum ama erkek arkadaşımı geçmişindede olsa biriyle paylaşma düşüncesi çok zoruma gitti..

Ya şu geçmiş bitmiş ilişkilerin neresini kıskanıyorsunuz gerçekten de anlayamıyorum.Adı üzerinde 'eski' sevgili...Olabilir çok sevmiştir ama olmamıştır işte bir şeyler.Bitmiş gitmiş ya önünüze bakın neden durmadan konusunu açıp moralinizi bozuyorsunuz ki ?
Ayrıca boş yere trip atıyorsunuz bence sevgilinize şu an inanmıyorsanız eğer açıkça söyleyin bunu telefon açmayıp,konuşmayınca ilişkiniz yoluna girmeyecek.Kendinizi üzmeyin lütfen bitmiş şeyler için.

Ya geçmişte yaşıyoruz, ya da geleceğin kaygısıyla düşünmekten kendimizi yiyip bitiriyoruz, yaşadığımız anın tadını çıkarmak varken. Geçmişi konuşacağınıza ilişkinizi, aşkınızı konuşun, adı üstünde mazi, geçmiş gitmiş. Ha ama hala o kıza hisleri varsa da bitir derim, ki kesinlikle eski sevgililerin konuşulmasını tasvip etmiyorum, her türlü zarar verir.

Yaş 15 falan gibi düşündüm ama iş güç deyince 20'yi geçmiş olduğunuzun farkına vardım. Eski sevgilide hala aklı olsaydı o eski sevgili olmazdı zaten. Bunları sorduğunuz ve sorun ettiğiniz sürece aklına gireceksiniz. Yok yere eski sevgilisini düşünmesine sebep oluyorsunuz.
Otelde birlikte kalmışlarsa hatta birlikte olmuşlarsa bile size ne bundan. Geçmiş gitmiş şeyler, neden aldatmış gibi muamele ediyorsunuz? Böyle devam ederseniz terk edilmeniz yakındır.

Canim merhaba en kotu sey budur iliskiyi bitiren gecmisten konusmak herkesin bi gecmisi vatdir her defasinda bu konuyu acarak sen daha cok hairlatiyorsun o kizi ona ve kendini basit duruma dusuruyorsun. Kendine gel bi silkelen. Gecmis gecmiste kalmistir. Su an senle birlikte olduguna gore cok da karakterli degilmis. Sen onu bunu birakta madem seviyorsun kendine asik etmeye bak:) Gecmiste onu sevmesi seni ondan cok sevmicegi anlamina gelmez:)

Yaslar kac canim?

Bu eski sevgili konusunu açman sadece sana zarar canım.
Deşip deşip duruyosunuz eski konuları
Adamların aklına düşürüyorsunuz.
Sonra da "kıskanıyorum..." diyorsunuz..

Eski sevgilileri konuşmak o kadar yanlis bisey ki en basindan bunlar konusulmiycakti yoksa buradaki cogu evli veya sevgilisi nisanlisi sözlüsü olan bayan kafayi yer yani..

Aynen devam, ona güvenmen için eskiyi baz al sadece, seninleyken yaptıklarını umursama. O da anlattığına pişman olsun her seferinde, usandığı anda ben elimden geleni yaptım desin bitirsin. Sonra da pişman ol, ben nerde hata yaptım diye. Muhabbet, aklına her geleni sorup cevaplarına göre yargıladığın şeyse adı sorgulama oluyor onun. Bana sordun şimdi de sen detaylı anlat deyip anlattığına inanmadığı zaman aklın başına gelir belki.

Eski konularında yorumlaştığımız için sivri kaçtı biraz üslup sorry

Tamamen kuruntu yapıyorsun. Eskiden ben de erkek arkadaşımın cok uyumasını kuruntu ederdim. Uzak olduğumuz için uyuyorum diyip neler yapıyor acaba diye kafamda kurardım sürekli. Sonra bir gün bi laf etti bana resmen yerin dibine girdim. İnsanlar kendi yaptığı şeyleri başkası da yapar pskolojisine bürünür. Sen böyle mi yapıyorsun ? Demek ki yapıyorsun dedi. Ki haklıydı. Kuruntu, kıskançlık önüne gecilmeyecek hastalık gibi. Güven ve tadını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…