- 11 Kasım 2022
- 5
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi kimbilir18
-
Psikolojik olarak çok kötü dönemlerden geçiyorum ondan bağımsız olarak, o yüzden kendimi hazır hissettiğimde ayrılmak istiyorum öyle evlenmek gibi bir niyetim yokYapacağınız iki şey var; özgüven için psikologa gitmek, başkasıyla mesajlaşan adamın kıçına tekmeyi basmak.
Psikolojik olarak geçtiğiniz dönemleri bilemem. Ama sırf özgüven için de gitmelisiniz.Psikolojik olarak çok kötü dönemlerden geçiyorum ondan bağımsız olarak, o yüzden kendimi hazır hissettiğimde ayrılmak istiyorum öyle evlenmek gibi bir niyetim yok
Alamıyorum inanın o kadar kötü durumdayım ki. Keşke her şey bu kadar pahalı olmasa kendimi kitaplarla podcastlerle meditasyonlarla iyileştirmeye çalışıyorum sadece. Öneri olarak her şeye açığım sadece maddi anlamda desteğe gücüm yetmiyorHer zaman her ilişkinizde güven probleminiz varsa bu sizin çözmeniz gereken bir sorundur. Profesyonel destek alın bu sorununuzla ilgili
Evlenme niyetin yoksa daha iyi işte her an seni kaybedebilir. Bu hissiyatı verirsen dikkatli olur hareketlerinde bencePsikolojik olarak çok kötü dönemlerden geçiyorum ondan bağımsız olarak, o yüzden kendimi hazır hissettiğimde ayrılmak istiyorum öyle evlenmek gibi bir niyetim yok
Nasıl verebilirim bu hissiyatı..Evlenme niyetin yoksa daha iyi işte her an seni kaybedebilir. Bu hissiyatı verirsen dikkatli olur hareketlerinde bence
Bu biraz özsevgi eksikliginden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. İnsan kendini severse kimin ne yaptığı nasıl olduğu ile ilgilenmez(ilgilense bile zaruri derecede) kendini başkaları ile yarışa sokmaz. Bende özsevgi eksik demekkiBen bazı kadınların güzellik kompleksini cidden anlamıyorum. Lisede kankam okulun en güzel, en iddialı kızıydı. Platin sarı saçlı, yeşil gözlü, 175 cm boyunda. Bir kere “ben niye onun kadar güzel değilim” demedim. Erkeklerin çoğu onun peşindeydi. Benimde hedefim bütün erkekler değildi.
Dış görünüş Allah vergisi bir şeydir. Estetikle biraz müdahalede bulunabilinir ama bir yere kadar.
Erkek-kadın çanta taşımıyoruz yanımızda illa güzel&yakışıklı olsun derdine düşelim. Ben kendim eğlenceli bir erkek tercih ettim. Sürekli aynalara bakan, saçına fön çeken, kaşlarını kalem gibi alan, yumurtanın beyazını,tavuğun gögsünü yemekle bozmuş sıkıcı erkekte girdi hayatıma. Ama sıkıcılığına tahammül edemedim.
Belki sadece arkadaş değillerdirKızlar direkt konuya girmek istiyorum ben 24 sevgilim 25 yaşında ve müzisyen sesi falan çok güzel çocukluktan beri bu işle uğraşıyor sosyal medyada da çok takipçisi var 30bini aşkın. Ben ise yüksek lisans okul cart curt uğraşan birisiyim hesabımda da 200 kişi var akraba falan sadece onunki gibi değil yani. Çok paylaşım yapıyor ona gün içinde sürekli mesaj geliyor kızlar da çok yazıyor bu da bende aşırı güvensizlik sorunu yaratıyor. Bir de stüdyosu var stüdyosunda işlerini yaptığı için haliyle çalıştığı insanlar oraya geliyor. Birçok erkeğin haricinde birkaç tane aşırı estetikli tam manken gibi kızlar da gelip gidiyor yaptıkları projeler bağlamında. Beni arada bir hikayelerinde paylaşır fotoğraflarında hep yorumlarım falan var beni saklıyor diyip de günahını alamam ama kızlar bende 0 estetik, elim yüzüm düzgün allaha şükür ama onlar gibi mankende değilim yani. Aylar önce güvenimi sarsan bir şey de yapmıştı mesajlaşma tarzında ayrılmıştık aylar sonra barıştık. Ama benim her zaman her ilişkimde olan bir güven problemim var böyle şeylerde de çok tetikleniyorum. Yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var. Saçma sapan imalarda bulunuyorum kendimi küçük düşürüyorum
Herkes ayni oldu zaten.. burunlar ayni ve yuz ifadesi bile degisiyor burnun yapilinca..herkesin kendi bilecegi birsey ama ayni fabrikadan cikmis gibi oluyor, halbuki herkesin kendine ozel hatlari var.Estetik çıkalı mertlik bozuldu.
Bakıyorsun kızın memesi yok basıyorlar silikonu sonra ortada her gün.
Dudak yok basıyorlar dolguyu .
Karga gibi burun estetik vs.
Ama bence doğal güzel olmak ayrı bir şey.
Bir Ebru Polat Monica Bellucci olamaz mesela.
Çabasız güzellik etkiler bir erkeği.
Tabi işi bilen bir erkeği
Maalesef devam ettikçe özgüveniniz iyice düşecek. Aslında özgüveninizi kıran sizin sevgiliniz. Daha önce yaptığı hatası ve size ‘sizden başkasını gözü görmediğini’ hissettirememiş olması’. Ee tabi konumunu vs de kullanıyor. Olmaz bu çocuktan canım iyiliğin için bırak yoksa daha üzüleceksinAlamıyorum inanın o kadar kötü durumdayım ki. Keşke her şey bu kadar pahalı olmasa kendimi kitaplarla podcastlerle meditasyonlarla iyileştirmeye çalışıyorum sadece. Öneri olarak her şeye açığım sadece maddi anlamda desteğe gücüm yetmiyor
Ona kendi hayatının daha önemli olduğunu onsuz yapabileceğini kendi çevrenle vs daha çok vakit geçirerek hissettirebilirsin. Ama sen bunlar yerine kendi iyiliğin için ayrılNasıl verebilirim bu hissiyatı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?