- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi kimbilir18
-
Evet çok kötü oluyorlar hepsi birbirine benziyor biyonik suratlar .Herkes ayni oldu zaten.. burunlar ayni ve yuz ifadesi bile degisiyor burnun yapilinca..herkesin kendi bilecegi birsey ama ayni fabrikadan cikmis gibi oluyor, halbuki herkesin kendine ozel hatlari var.
Buarada ben estetige karsi degilim, memnun olmadigim birseyi bende yaptiririm.
Ama bu durum baska.. baya ozguvenleriyle oynaniyor suan genclerin, kendilerini cok cabuk yetersiz hissedip kompleks yapiyorlar.
Bununla ilgili geçenlerde eşimle bir konuşma yaptık. Pazar kahvaltılarımızı magazin eşliğinde yaparız. Dedikodusu güzel oluyor.Tarkan’a bak sıradan bi kızla evlendi
Sevgilin estetikli yapay birini istese onla olurdu ama erkekler doğal samimi yanında huzurlu mutlu olduğu eğlendiği güvendiği birini arar süs bebeği değil
Öncelikle özgüvenli olmalısın giderse kendi kaybeder de sürekli
Bu yaşadıklarınız çok normal ama siz de eğitimli bir kadinsiniz.Kendinizi bu kadar dibe çekmeyin,doğal güzellik hepsinin üstünde.Estetikli kadınlar sizden daha güzel değil.Özgüven çok daha önemli.Eğitiminize yoğunlaşın,kimsenin size bu şekilde hissettirmesine izin vermeyin.Mesajlaşma da bir aldatma şeklidir,bunu unutmayın ayrıca.Kızlar direkt konuya girmek istiyorum ben 24 sevgilim 25 yaşında ve müzisyen sesi falan çok güzel çocukluktan beri bu işle uğraşıyor sosyal medyada da çok takipçisi var 30bini aşkın. Ben ise yüksek lisans okul cart curt uğraşan birisiyim hesabımda da 200 kişi var akraba falan sadece onunki gibi değil yani. Çok paylaşım yapıyor ona gün içinde sürekli mesaj geliyor kızlar da çok yazıyor bu da bende aşırı güvensizlik sorunu yaratıyor. Bir de stüdyosu var stüdyosunda işlerini yaptığı için haliyle çalıştığı insanlar oraya geliyor. Birçok erkeğin haricinde birkaç tane aşırı estetikli tam manken gibi kızlar da gelip gidiyor yaptıkları projeler bağlamında. Beni arada bir hikayelerinde paylaşır fotoğraflarında hep yorumlarım falan var beni saklıyor diyip de günahını alamam ama kızlar bende 0 estetik, elim yüzüm düzgün allaha şükür ama onlar gibi mankende değilim yani. Aylar önce güvenimi sarsan bir şey de yapmıştı mesajlaşma tarzında ayrılmıştık aylar sonra barıştık. Ama benim her zaman her ilişkimde olan bir güven problemim var böyle şeylerde de çok tetikleniyorum. Yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var. Saçma sapan imalarda bulunuyorum kendimi küçük düşürüyorum
Aslinda cok guzel olan kadinlar var estetikliEvet çok kötü oluyorlar hepsi birbirine benziyor biyonik suratlar .
Çok kötü duruyorlar
Ama pinarin dugun fotograflarinda olan kemerli burnu daha cok yakisiyordu bence.. kadinin bakisi bile degistiBununla ilgili geçenlerde eşimle bir konuşma yaptık. Pazar kahvaltılarımızı magazin eşliğinde yaparız. Dedikodusu güzel oluyor.
Tarkan'ın eşi estetik mi yaptırmış diye sordum. Kadın her gördüğümde daha bir güzelleşiyor çünkü. Eşim de normal, dünya starıyla evli olsun o kadar dedi. Adamın çevresinde ne hatunlar vardı, sıradan denebilecek biriyle evlendi, kadını değiştirecekse, hazır değişmişlerden biriyle evlenseydi, bu kadar çaba neden dedim. Cevap beni tatmin etti. Tarkan akıllı adam, zekayı, güzel huyu, nahif mizacı parayla alamazsın, ama bu devirde güzellik alınabiliyor. Durum buyken para da varken, dışı lokum içi bkum birini ben de tercih etmezdim dedi.(erkek bakış açısı)
Kızlar direkt konuya girmek istiyorum ben 24 sevgilim 25 yaşında ve müzisyen sesi falan çok güzel çocukluktan beri bu işle uğraşıyor sosyal medyada da çok takipçisi var 30bini aşkın. Ben ise yüksek lisans okul cart curt uğraşan birisiyim hesabımda da 200 kişi var akraba falan sadece onunki gibi değil yani. Çok paylaşım yapıyor ona gün içinde sürekli mesaj geliyor kızlar da çok yazıyor bu da bende aşırı güvensizlik sorunu yaratıyor. Bir de stüdyosu var stüdyosunda işlerini yaptığı için haliyle çalıştığı insanlar oraya geliyor. Birçok erkeğin haricinde birkaç tane aşırı estetikli tam manken gibi kızlar da gelip gidiyor yaptıkları projeler bağlamında. Beni arada bir hikayelerinde paylaşır fotoğraflarında hep yorumlarım falan var beni saklıyor diyip de günahını alamam ama kızlar bende 0 estetik, elim yüzüm düzgün allaha şükür ama onlar gibi mankende değilim yani. Aylar önce güvenimi sarsan bir şey de yapmıştı mesajlaşma tarzında ayrılmıştık aylar sonra barıştık. Ama benim her zaman her ilişkimde olan bir güven problemim var böyle şeylerde de çok tetikleniyorum. Yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var. Saçma sapan imalarda bulunuyorum kendimi küçük düşürüyorum
Madem barışmayı seçtin daha kurcalama bu işleriAylar önce güvenimi sarsan bir şey de yapmıştı mesajlaşma tarzında ayrılmıştık aylar sonra barıştık.
Demek ki doğal kadınları tercih ediyor yazacaktım ki, mesajını yakalamışsınız. Nöbet tutmaya devam edin ya da ayrılın.Yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?