Sevgilimin estetikli manken arkadaşları

Evet çok kötü oluyorlar hepsi birbirine benziyor biyonik suratlar .
Çok kötü duruyorlar

Alperen Duymaz çocukluk aşkıyla evlenmiş. Eşi öğretmenmiş. Ortalama güzellikte bir kız. Adamın kaç milyon takipçisi var kendisi yakışıklı zengin dizilerde taş gibi oyuncularla oynuyor hatta yakınlaşma sahnesi oluyor. Fanları yakıştırıyor vs vs ama sevdiği ünlü olmayan eşiyle evlendi. Yani olabiliyormuş.
Ama ben olsam ben de kafayi yerdim çünku ben de özgüvensizim, erkeklere güvenmem sizinki de güvenilmezmiş zaten

Tarkan’a bak sıradan bi kızla evlendi
Sevgilin estetikli yapay birini istese onla olurdu ama erkekler doğal samimi yanında huzurlu mutlu olduğu eğlendiği güvendiği birini arar süs bebeği değil
Öncelikle özgüvenli olmalısın giderse kendi kaybeder de sürekli

Bu estetik konusunda ben de artık hep aynı tipleri görmekten çok sıkıldım. Konu sahibi seni tenzih ediyorum ama erkekler de hep doğal güzellik, çabasız güzellik severiz derler sonra silikon dudaklı, silikon memeli, eklenmiş Kardashian popolu bu estetik guzellerine de ayila bayıla bakıyorlar valla gördüğüm bildiğim bu. Sadece kalpten sevdikleri kadın doğal kalsın o özünü degistirmesin istiyorlar.

Bununla ilgili geçenlerde eşimle bir konuşma yaptık. Pazar kahvaltılarımızı magazin eşliğinde yaparız. Dedikodusu güzel oluyor.

Tarkan'ın eşi estetik mi yaptırmış diye sordum. Kadın her gördüğümde daha bir güzelleşiyor çünkü. Eşim de normal, dünya starıyla evli olsun o kadar dedi. Adamın çevresinde ne hatunlar vardı, sıradan denebilecek biriyle evlendi, kadını değiştirecekse, hazır değişmişlerden biriyle evlenseydi, bu kadar çaba neden dedim. Cevap beni tatmin etti. Tarkan akıllı adam, zekayı, güzel huyu, nahif mizacı parayla alamazsın, ama bu devirde güzellik alınabiliyor. Durum buyken para da varken, dışı lokum içi bkum birini ben de tercih etmezdim dedi.(erkek bakış açısı)

Evlenmeyi dusunmuyorsun ayril o zaman neden kiskanclik kiyaslama yapip kendine eziyet ediyorsun ki

Ee ama o estetikli tiplerden çok var sizden yok
Yani elbette tedirgin olursunuz ama adam sanki bir seu yapmakis kaçırdığım bir ayrıntı yoksa

Bu yaşadıklarınız çok normal ama siz de eğitimli bir kadinsiniz.Kendinizi bu kadar dibe çekmeyin,doğal güzellik hepsinin üstünde.Estetikli kadınlar sizden daha güzel değil.Özgüven çok daha önemli.Eğitiminize yoğunlaşın,kimsenin size bu şekilde hissettirmesine izin vermeyin.Mesajlaşma da bir aldatma şeklidir,bunu unutmayın ayrıca.

Adamin yapisi size gore degil, bile bile kendinizi huzursuz etmeye degme . Mesaj olayiyla da sadakatsiz biri oldugunu gostermis zaten. Daha normal biriyle onunuze bakin bence

Ama pinarin dugun fotograflarinda olan kemerli burnu daha cok yakisiyordu bence.. kadinin bakisi bile degisti bazi seyler mukemmel olmadan daha cok yakisoyor..

Eski ilişkinizdeki güven sorununu yenisine taşımayın.
Aldatma yaşandıysa bunu estetikli kadınlara bağlamayın. Bu iki konuyu ayrı ayrı yere koyarsanız kafanızdaki problemi çözersiniz

Pique Shakirayı kiminle aldattı diye arat, kadının fotolarına bak. Estetik falan değil mesele.

Bu tip adamla ilişki zordur
Gecesi gündüzü aktif, fazla sosyal, işi gereği herkesle iyi diyalog kurmaya mecbur bir adamla ömürlük yoldaşlık zor iş
Boşa kendini strese sokuyorsun, bitir kurtul
Ona uymaya çalışmak bir mesele, takip etsen bir mesele, etmesen ayrı bir mesele
Bu kadar sıkıntı çekmeye gerek yok ; aşk, ilişki, evlilik hayatına bir güzellik getirecekse olmalı, dert getiriyorsa yanlıştır
Eminim çok güzelsindir ama o tiplerin çevresi normali algılayacak kapasitede değil, cafcaflı, göze batan her şey takdir görüyor o yüzden bunlarla uğraşmak zor

Yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var.
Demek ki doğal kadınları tercih ediyor yazacaktım ki, mesajını yakalamışsınız. Nöbet tutmaya devam edin ya da ayrılın.

Müzisyen çok arkadaşım mevcut. Kadınlar tarafından aşırı ötesi ilgi var. Kıskanç olan bence o alana hiç girmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…