Sevgilimin ettiği laf

Biz hiçbir zaman bu seviyeye gelemeyiz

Altı üstü bulacağın bir kadın/erkekken bu işleri bu şekilde dolambaçlı yollara sürmek bana saçma ve aptalca geliyor açıkçası.

Bir eşin/sevgilin olsun, güzelce birbirinizi sevin, hayatta destekleyin. Bu kadar. Bunu bu kadar ego savaşı, ego tatmini, kibirlenme şeklinde artık nasıl diyeyim bir psikolojik savaşa çevirip karşıdaki insanın psikolojisini bozmak net saçmalık. Biri kendini çekiyor, öbürü kovalıyor ego tatmin ediyor, diğer taraf bıkıp basıp gidiyor bu sefer ego tatmini yapan taraf süngüsünü düşürüp alttan almak zorunda kalıyor .. bu kadar kendini ve karşı tarafı yıpratıp belirsizlikte bırakmaya değer mi gerçekten??

Karşı taraf da bir insan, sen de bir insansın bir araya gelip mutlu olucaksınız bu kadar basit. Bu işi bu kadar psikolojik harbe dönüştürmeyi anlayamıyorum gerçekten :KK57: Ailem de Türk erkeklerine artık bakma bile saçmalıklarına katlanamazsın 3. günden karşı tarafın gırtlağını sıkıverirsin diyor :halay:

Evlilik düşünmüyor. İş ciddiye binince kaçacak. Böylelerine en güzeli asıl ben seni istemiyorumı oynayın duvara toslamış gibi olsun

Altı üstü bulacağın bir kadın/erkekken bu işleri bu şekilde dolambaçlı yollara sürmek bana saçma ve aptalca geliyor açıkçası.

Bir eşin/sevgilin olsun, güzelce birbirinizi sevin, hayatta destekleyin. Bu kadar. Bunu bu kadar ego savaşı, ego tatmini, kibirlenme şeklinde artık nasıl diyeyim bir psikolojik savaşa çevirip karşıdaki insanın psikolojisini bozmak net saçmalık. Biri kendini çekiyor, öbürü kovalıyor ego tatmin ediyor, diğer taraf bıkıp basıp gidiyor bu sefer ego tatmini yapan taraf süngüsünü düşürüp alttan almak zorunda kalıyor .. bu kadar kendini ve karşı tarafı yıpratıp belirsizlikte bırakmaya değer mi gerçekten??

Karşı taraf da bir insan, sen de bir insansın bir araya gelip mutlu olucaksınız bu kadar basit. Bu işi bu kadar psikolojik harbe dönüştürmeyi anlayamıyorum gerçekten :KK57: Ailem de Türk erkeklerine artık bakma bile saçmalıklarına katlanamazsın 3. günden karşı tarafın gırtlağını sıkıverirsin diyor :halay:
Taktik kasmadan, hesap yapmadan, egolarından arınarak miss gibi doya doya ilişkilerini yaşayabileceklerken, dediğin gibi psikolojik bir harbe dönüştürüyorlar. Asla anlayamayacağım bu insanları. Çok şükür erkek arkadaşım benim gibi, öbür türlü ben de gırtlağına yapışabilirdim :D Hayata bir kez geliyoruz yahu, bizi mutlu eden güzel insanlarla geçsin ömrümüz

Merhaba herkese iyi bayramlar. Küçük bir şey olsa da ben erkek arkadaşıma tahminimden de çok tutulduğumdan dolayı her lafını büyütüyor olabilirim o yüzden buraya yazma kararı aldım.

Bugün konuşuyorduk 4 gün sonra 2.yıldönümümüz olacak. Ben de ne güzel 2 sene olmuş ne güzel geçti birbirimizle vs gibi laflar ediyordum. Nasıl kutlayalım ne yapalım öyle hediyelere gerek yok yan yana olalım bir şeyler hazırlarız gibi şeyler. Sonra ne derse beğenirsiniz ? 2 sene olduğunu fazla hatırlatma bana pek uzun ilişki insanı değilim, böyle vakit geçtikçe sen evlilik isteyeceksin diye korkuyorum dedi. Belli etmemeye çalıştım ama bozuldum sonra o da şaka yollu lafı çevirdi. Sanki bulunmaz hint kumaşısın bu erkeklerin ben evlenmem tripleri beni delirtiyor. Şöyle ikimizin de mesleği var yaşımız da 24-27 ama elimize yuva kuracak kadar para geçmiyor henüz. Ondan kaynaklı mı evliliğe uzak yoksa bir ara ben de evlenmek isterim ama yakın ve orta vadede değil gibi bir laf etti. Ama her şey gençlikte güzel. İnsan kendi yuvası olsun istiyor... Sevgilim böyle konuştukça üzülüyorum içimden bir ses hep biz yıllarca birlikte olacakmışız da benden sonra bulduğuyla 6 ay içinde evlenecekmiş gibi hissettiriyor. Bir de siz yorumlar mısınız ?
İlişkinizi tekrar mı gözden geçirseniz acaba? Bu adamın pek evleneceği yok gibi. İleride geçen zamanlarınıza üzülürsünüz. Bir kadının en güzel yaşındasınız şuan. Bu güzel zamanlarınızı kimsenin çalmasına izin vermeyin

Merhaba herkese iyi bayramlar. Küçük bir şey olsa da ben erkek arkadaşıma tahminimden de çok tutulduğumdan dolayı her lafını büyütüyor olabilirim o yüzden buraya yazma kararı aldım.

Bugün konuşuyorduk 4 gün sonra 2.yıldönümümüz olacak. Ben de ne güzel 2 sene olmuş ne güzel geçti birbirimizle vs gibi laflar ediyordum. Nasıl kutlayalım ne yapalım öyle hediyelere gerek yok yan yana olalım bir şeyler hazırlarız gibi şeyler. Sonra ne derse beğenirsiniz ? 2 sene olduğunu fazla hatırlatma bana pek uzun ilişki insanı değilim, böyle vakit geçtikçe sen evlilik isteyeceksin diye korkuyorum dedi. Belli etmemeye çalıştım ama bozuldum sonra o da şaka yollu lafı çevirdi. Sanki bulunmaz hint kumaşısın bu erkeklerin ben evlenmem tripleri beni delirtiyor. Şöyle ikimizin de mesleği var yaşımız da 24-27 ama elimize yuva kuracak kadar para geçmiyor henüz. Ondan kaynaklı mı evliliğe uzak yoksa bir ara ben de evlenmek isterim ama yakın ve orta vadede değil gibi bir laf etti. Ama her şey gençlikte güzel. İnsan kendi yuvası olsun istiyor... Sevgilim böyle konuştukça üzülüyorum içimden bir ses hep biz yıllarca birlikte olacakmışız da benden sonra bulduğuyla 6 ay içinde evlenecekmiş gibi hissettiriyor. Bir de siz yorumlar mısınız ?
ayrışma ama yeni kısmetlerede açık ol . başını bağlama, arkadaş 8 yıl beklerdi ayrıldı. 30 yaşından sonra kocamı arayacaksın.

Bal gibi de evlenir. Ama sizinle evlenmek istemiyor. Hadi orta kısa vadede istemiyor, uzun vadede de mi istemiyor? Sizinle istemiyor muhtemelen.

Yok adam kafadan sakat biraz sassy önceki konuyu yazmış nişanlanan arkadaşıyla nişanlandı diye arkadaşlığını kesmiş🙄 Adam toptan alerjik evliliğe ama garip ve sağlıksız bir şekilde. Adam tercih şeklinde evlilik istemiyor değil de psikolojik bazı sorunları var gibi geliyor bana. Misal annesi babası evde çok kavga ediyordur, travma yaşamıştır, çok korkuyordur. Bu kadar aşırı tepki koyan insanların mutlaka hayatlarında bazı kotü deneyimleri oluyor.

Son düzenleme:

😁 Kendi iliskimi gormedim desem yalan olur hoş benimki hep evlilik konusunu acardida en son ben evlilik adami değilim kimseye bakamam ev gecindiremem kimseyi besleymem dedi hatta bende ben köpek miyim dedim 3 yıllık iliskimizdi bekliceksin daha dedi pardonda senin neyini beklicem dedim hazır hissetmesi lazımmış bende ayrıldım snra ben şaka yapmıştım dedi ama maalesef gec kaldı

Niye böyle oluyor ki ? Ben de istiyorum benimle tatlı hayaller kurulsun gözlerimin içine baksın aşık aşık... Fazla mı film izliyorum yoksa var mı böyle ilişkiler ? Sevse de sevgisini belli etmiyor zaten herkes ister gelecek hayali. Teşekkür ederim hepinize

Bu lafi soyledikten sonra hala sevgili olman garip

Ben bu cümle üstüne ayrılırdım.

Bir de anne babasıyla yaşıyor. Babası hasta baya bakımı ikisine kaldığı için çok yıpranıyor bazen modum olmasa dahi onu bu durumdan dolayı üzgün gördüğümde mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum. Birkaç kere hastaneye kaldırmışlardı yanlarına gittim koştur koştur. Son zamanlarda telefonda konuşamaz olduk hep bir şey çıkıyor mesela. Neyse ki yüz yüze görüşebiliyoruz ama ne kadar baş başayız sayılı. Beni üzerler bu kafayla insanın ağzına eden yaranıyor.

Niye böyle oluyor ki ? Ben de istiyorum benimle tatlı hayaller kurulsun gözlerimin içine baksın aşık aşık... Fazla mı film izliyorum yoksa var mı böyle ilişkiler ? Sevse de sevgisini belli etmiyor zaten herkes ister gelecek hayali. Teşekkür ederim hepinize

Etrafta manyak çok çünkü . valla sağlıklı insandan çok sağlıksız insan var

Evlilik istersem elinde yüzükle koşacak adam dolu ortalık sen hiç stres olma derdim ben olsam. Her ilişki evlilikle sonuçlanmak zorunda değil ama kartlar açık oynanmalı. Zaten çok gençsiniz evlilik için ama yıldönümünde de evlilik deme kaçmayayım diye aba altından sopa göstermesi çok yakışıksız.

Kendinizi ilişkinizi değerlendirip oturup konuşun yolunuzu çizin derim ben.

Back
X