- 17 Ağustos 2011
- 24.978
- 157.474
- 798
her yorumun gibi bu da çok saçmaşahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/

ne alaka ya, sizin için namus = bekaret
bekaretin varsa namuslusun..yoksa zaten o yolun yolcususun , önüne gelenle kopek gibi çiftleş dur.
universitede bir ev arkadasim vardi. Doguluydu. aslinda normalde muhafazakar bir kizmiş ama hic istemeden eski erkek arkadasinin zorlamasiyla iliskiye girmis ve bekareti bozulmus. bu olay olduktan sonra kiz "bende zaten olan oldu" dedi, evli otobus şoförüyle bile yatti. sacma sapan bir hayatı vardi , uc erkegi ayni anda idare ederdi. ayni evde olduğumuz icin herşeyine tanik oldum sonra zar zor ev arkadasi arayan insan buldum kactim kurtuldum.
bu zihniyet cok kötü bir zihniyet.
Türk filmlerindeki namuslu kadinlarin tecavuze uğrayıp "artik kirliyim" diye hayat kadını olmasi gibi bir zihniyet.
dua edin de kocanizdan boşanmayin. sonra zaten yol açilmis, sizin namusunuzu koruyan zar açılmış, mazallah kötü yola düşersiniz

Son düzenleme: