• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evine gitmek istemiyorum.

Ben hayır demiyorum,sonra diyorum.
Evine gitsem belki hiç bir şey olmayacak ama ben kendime güvenmiyorum.🙃Adam rahat dırdau ben duramam gibi geliyor.34 yaşında hiç cinsellik yaşamamış birinin libidosunu siz düşünm.
Hiç bişe olmaz. Muhtemelen ilkinde beceremeyeceksin zaten çok anlam yüklediğin için.

Başka bir yorumda 3 ay cinsellik beklentisiyle yaklaşmamalı erkek yoksa şöyledir böyledir diye bir yazı gördüm. 3 ay boyunca flörtüm bana cinsellikten uzak duracak şekilde yaklaşsa cinsel problemi olduğunu düşünürüm valla o kadar beklemezdim bile flörtü keserdim.
Bizim yaşadığımız çevre ve forumdaki çoğu kadının yaşadığı çevre arasında yaklaşık 100 yıllık bir fark var çünkü.

Geçen buluşmamızda da beti benzi atıktı.Çok canım yanıyor mutlu ,sırf seni göreyim diyw geldim dedi.
Ne olduğunu söylemedi ama anlamıştım.Yürürken zorlanıyordu.😂😂
Ay tövbe estağfurullah hastalıkla dalga geçtiğimden değil hastalıklarla dalga geçmem ama adamın sebebi komik geldi :KK70:

Giderseniz eli boş gitmeyin kremi bitmişse alın bari :)))

1 aylık sevgiliye hemoroidini gösterip krem sürdürme sahnesi canlandı gözümde :KK70:

benim yakın bir arkadaşım bu sorunla mücadele ediyor ergenliğinden beri. kendisi bi de ölü beyazı ve hassas ciltli. atak dönemlerinde tamamen soyunup üstünde bir gecelik giyerek koltuğun koluna domalmış şekilde birkaç gün yaşamak zorunda kalırdı. bir gün ziyaretine gittiğinde koltuğun kolundan "ooooo hoşgeldin!" diye beni karşılamıştı.
belki adam da böyle yapıyordur..................................

benim yakın bir arkadaşım bu sorunla mücadele ediyor ergenliğinden beri. kendisi bi de ölü beyazı ve hassas ciltli. atak dönemlerinde tamamen soyunup üstünde bir gecelik giyerek koltuğun koluna domalmış şekilde birkaç gün yaşamak zorunda kalırdı. bir gün ziyaretine gittiğinde koltuğun kolundan "ooooo hoşgeldin!" diye beni karşılamıştı.
belki adam da böyle yapıyordur..................................
Konu baglaminda okuyup arkadasinizi erkek sandim ve gecelik giyme detayinda error verdim bir sure :D :D

Söylediğin şuna benziyor. "Nasıl olsa onunla seks yaptın, benimle yapsan ne olur" bu ülkede bunu soyleyerek kaç kadına tecavüz ettiler. Biraz ağzından çıkanı duy!
Üniversitede iken muhafazakar aile kızı olan arkadaşım muhafazakar bir yurtta kalıyordu.Sevgilisi ile cinsel ilişki yaşamış ve bu arkadaşı takip edip telefonlarına bakmışlar,gizlice.
Sonrasında kızın adını o….a çıkarıp yurttan attılar.Ailesini çağırdılar.
Bu arada beraber olduğu adam evli.Tabiki arkadaşım suçlu evli bir adamla beraber olduğu için ama yurdun yaptığı da ayrı bir vaka.
O günden beri arkadaşımın yatmadığı insan kalmadı.
Bizim yurda gelmişti(özel yurt).Kız ne de olsa bozuldum diye herkesle yatıyordu.Sarhoşken de mutlu ben o…m değil mi diyordu.
Sonra atandık ,yollar ayrıldı.Şimdi kapanmış ve evlenmiş.

Yani bu bahsettiğim kişinin zihniyeti arkadaşın adını çıkaran yurdun zihniyeti.
Dindar bir yurt kızı o…u diye yurttan kovmuştu.

Konu baglaminda okuyup arkadasinizi erkek sandim ve gecelik giyme detayinda error verdim bir sure :D :D

erkek değildi. tupturuncu ve kıvırcık saçlı bi Hallandalı hanım olarak düşünün. daha da absürd oluyor. altına pijama falan giymek bile acı veriyormuş o dönemde. o yüzden böyle bi çözüm üretmiş (!)

Konuyu yorumsuz takip ediyordum şimdi ne oldu ? Adam cinsellik yaşamak için değilde evde basur yüzünden daha rahat etmek için mi eve çağırıyormuş ? Basur bir adamla sevişilmez sanırım, kımıldamak bile istemiyordur adam atletik hareketler imkansız. Netice olarak konu sahibi mutlu oldu herhalde adam sevişemeyecek, istesede acılar içinde yapamaz, eve gitmekte mahsur yok gibi görünüyor. Gerçi bana üzüldü gibi geldi ; ) Sevişmek istiyor gibi anlamıştım okuduklarımdan. Size neden trip atıyor o kısmını hiç anlamadım, basurum ama eve gelmiyorsun minavlinde ise nereden bilebilirsiniz ki ?

Konuyu yorumsuz takip ediyordum şimdi ne oldu ? Adam cinsellik yaşamak için değilde evde basur yüzünden daha rahat etmek için mi eve çağırıyormuş ? Basur bir adamla sevişilmez sanırım, kımıldamak bile istemiyordur adam atletik hareketler imkansız. Netice olarak konu sahibi mutlu oldu herhalde adam sevişemeyecek, istesede acılar içinde yapamaz, eve gitmekte mahsur yok gibi görünüyor. Gerçi bana üzüldü gibi geldi ; ) Sevişmek istiyor gibi anlamıştım okuduklarımdan. Size neden trip atıyor o kısmını hiç anlamadım, basurum ama eve gelmiyorsun minavlinde ise nereden bilebilirsiniz ki ?
Hayır,sadece sebebinin makul olduğunu düşündüm.☺️Niyetinin ilk atapta beni yatağa atmak olmadığını düşündüm.
☺️

Bunların çoğu da sürtünen bakire tayfa 😅 sürtününce hiçbir şey olmuyor çünkü 🥴

Şimdi bir şey yazacağım da 😁 Level yükseltmeyim 🤣

ne kadar nezih, kaliteli, farklı uzmanlık alanları olan, birçok konuda engin bilgi ve deneyime sahip olup bu bilgi ve deneyimlerini başkalarıyla da paylaşan harika insanlar topluluğu varmış sitede. hepinizle bu konu vesilesiyle tanışmış olmaktan dolayı tarifi imkansız duygular içindeyim. kendi aranızda bu şekilde kaynaşmanız/ dayanışmanız gerçekten ama gerçekten çok etkileyici. epey duygulandım doğrusu, banlı olduğum sürede arkamdan bu ve benzer yorumları okuyunca. başarılarınızın devamını dilerim değerli dayanışma/ kaynaşma topluluğu. hepinize çiçek göndermek geldi içimden. bakıyorum şu an, çiçek göremedim bulursam eklerim. ama ekleyemesem de sizler eklenmiş kabul edin. awwww, çok sevimlisiniz.... :)

p.s. bence son eklediği husus uydurma. konu sahibi muhtemelen ilgiyi sevdi ve kendince hikayeye gariplikler ekleyerek ilgiyi devam ettirmeye çalışıyor.

ne kadar nezih, kaliteli, farklı uzmanlık alanları olan, birçok konuda engin bilgi ve deneyime sahip olup bu bilgi ve deneyimlerini başkalarıyla da paylaşan harika insanlar topluluğu varmış sitede. hepinizle bu konu vesilesiyle tanışmış olmaktan dolayı tarifi imkansız duygular içindeyim. kendi aranızda bu şekilde kaynaşmanız/ dayanışmanız gerçekten ama gerçekten çok etkileyici. epey duygulandım doğrusu, banlı olduğum sürede arkamdan bu ve benzer yorumları okuyunca. başarılarınızın devamını dilerim değerli dayanışma/ kaynaşma topluluğu. hepinize çiçek göndermek geldi içimden. bakıyorum şu an, çiçek göremedim bulursam eklerim. ama ekleyemesem de sizler eklenmiş kabul edin. awwww, çok sevimlisiniz.... :)

p.s. bence son eklediği husus uydurma. konu sahibi muhtemelen ilgiyi sevdi ve kendince hikayeye gariplikler ekleyerek ilgiyi devam ettirmeye çalışıyor.
Evet çok sevimliyiz, teşekkürler 😌

incinmişsın.

Yeterince azgin bir erkek gerekirse hemoroidini tuta tuta sevisir ama sevisir ahshdhd

Gene mi
Müslüman için zinadır belki sizi bağlamayabilir ama. Her bakire sizin dediğiniz gibi değil sanki cinsellik yaşamayan diğerini yapıyormuş gibi lanse ediyorsunuz. Sizin ahlaki anlayışınız hem dini hemde geleneksel ahlakımızdan uzak. Pardon siz nerede yetiştiniz
Gene mi sen be öfff vaaz vermekten bıkmadın kimse s#kine takmıyor seni anla

Back
X