- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Benım esım sevgılıyken baslamıstı su kadar cocuk ısterım falan fılan dıye ben hıc oralı olmadım :) evlendık hamıle kaldım yasadıgım zorlugu gorunce sen sımdı ıkıncıyı ucuncuyude ıstemezsın dıyıp dalga gecıyor :) onlara suan davulun sesı uzaktan hos gelıyor hele bı evlenın hele bı hamıle kal o bebek dogsun o zaman gorurum ben onu :) şuan benımkıne de kolay gelıyor ben bakarım dıyor ama bebek dogunca uyku moduna gecıp bırseye el surmeyecegını dusunuyorum sen cok takılma sozlerıne aksıne hayal kurun ıste ne guzel :)yakında sözleneceğiz o yüzden konuştuk böyle bir konuyuben en az iki sene bekleyelim diyince iki seneyi çok buluyor ve söylediğimi önemsemiyor gibi gördüm yani evlenince fikrimin değişeceğini düşünüyor gibi geldi. bir de çocuk öyle kolay bir konu değil dedim benim yanımda yiğenim büyüdü ben gördüm ne kadar zorluklar yaşandığını, sen bilmiyorsun dedim bi de insan bazen bıkıyor dedim istediklerini yapamadığın, rahat olamadığın zaman dedim
''bir insan kendi canından kanından bıkacaksa ben ona anne-baba demem'' diye bir laf etti ki ben bu lafa çok takıldım. birde burda yiğenimden bahsediyordum bu laf çok tuhafıma gitti. yani çocuğundan bıkmak derken onu sevmemek anlamında söylemedim ki bazen insan demez mi önceki hayatını özlemez mi ben mi yanlış birşey söyledim ki?
bende çocuğun olduğunda sana bu lafı hatırlatıcam dedim![]()