• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evli arkadaşı

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.780
398
kızlar sıze bı sey danısmak ıstıyorum benım sevgılımın evlı bı arkadası var bende tanıyorum bunlar benden once her yaz tatıle cıkıyolarmıs bu senede cıkacaklar ama ben sevgılıme ızın vermedım o gıdemeyecek ama evlı arkadasının karısına yalan soyledıgını agzından kaçırdı ,karısına 1 hafta iş toplantısı var diyip tatıle cıkıyomus meğersem bende dıyosum evlı adamı karısı nasıl gonderıyo megersem yalan soyluyomus ben çok sinirlendim kadına soyleyeceğim dedim sevgılım hemen şaka yaptım dedı şimdi vicdanım el vermiyo bu yazda cıkcacak galıba oglan tatıle acaba karıssam mı anlatsam mı kadına numarasınıda buldum sana noluyo dersenız soyle çook yakın arkadası oldugu ıcın ılerde benımde basıma gelmesınden korkuyorum en ıyısı soyleyım karısı kulağını çeksın dıyorum

bence siz karismayin,insanlarin huzurunu bos yere bozmayin sonra kötü olan siz olursunuz !

bencede soylemelisin.Evli arkadasini gozum tutmadi hic var birseyler onda.Sevgilinide alet etmesin bazi seylere...

Kadını tanımıyorsun ki tanısanda huzurunu bozmaya değmez kadında bir zahmet adamın işyerine gitsin sorsun ilgilensin ,cin gibi olsun ,adamın gözünü korkutmamış ,adamda karısından korkmamış ,sana ne?

Bu duruma karışmanız taraftarı değilim.. Yüzyüze devamlı görüştüğünüz bir insan olsaydı bir nevi ama şuanki doğru değil.

bence evlilerin islerine karismayin...
ama sevgilinizi o adamla tatile gondermeyin...
erkekler erkek erkege mi tatil yapiyorlar saniyorsunuz?
sap sap durmazlar...kesin kadin ayarliyorlardir kendilerine bi de iykkk...

Simdi bir yanda bir insanin goz gore gore kandirilmasi var diger yanda bir insanin nasil boyle koyverip esini hic arastirmamasi var. Ama senin selametin icin soylememelisin. O bayanda acikgoz olsun her erkegin her dedigine inanilir mi? Insan biraz arastirmaci olmali. Guvende bir yere kadar. Takip etseymis o da esini.

valla belkı tepkı alacagım ama kendı fıkrımı belırtmek ısterım .
erkek mılletı bır araya geldıgın de resmen sapıtıyorlar.yoldan cıkıyorlar.
''ben erkegım yaparım ederım '' seklınde bırbırlerıne kendılerını kanıtlamaya calısıyorlar.
sessız sakın olursan ''ne oldu hanım koylu mu oldun'' dıye dalga gecerler.
kadınlar da yok boyle bır durum ,ama erkek mılletınde gercekten var.
resmen ergen yaslarına donuverıyorlar bırden .
en ıyısı evlendıkten sonra arkadas ortamından sıyırmak sanırım.

nur_bozkurt ; sevgılınızın sıze soyledıgını gıbın ,o beyfendının esıne anlatın .
evlı barklı adam ıs toplantısını bahane edıp cevırdıgı ıslere bak yaa.
nasıl sınr oldum sımdı :52:

bence evlilerin islerine karismayin...
ama sevgilinizi o adamla tatile gondermeyin...
erkekler erkek erkege mi tatil yapiyorlar saniyorsunuz?
sap sap durmazlar...kesin kadin ayarliyorlardir kendilerine bi de iykkk...

kesınlıkle katılıyorum .
erkek erkege ne tatılı yaa.
ben olsam asla ızın vermezdım .
oburu evlı esını kandırarak tatılı cıkacakmıs , esını nıye kandırma geregı duydu acaba ?
bellı kı tatılde alem pesıne dusecekler.

6 ay sonranın planını bugünden yapmaya gerek yok bence.. Bunu o gün geldiğinde,o günün şartlarında düşünmek daha akıllıca olur.. Hem bugünden kurulursanız,burada ''arkadaşının eşine birşey söyleme'' dense de söyleyiverirsiniz :1:
Şu kara kışı geçirin sonra bahar gelsin,havalar ısınsın da o zaman bakın duruma bence..

gizli saklı tatile gittiğine göre masum masum oturmuyodur herhalde.bence karısına söylemeden önce sevgiline ve arkadaşına rest çek.eşine söyleyeceğini sende numarası olduğunu söyle.

Merhaba,
Bence karışmayın, çünkü adamın eşini tanımıyorsunuz.
Anlattığınız zaman kalkıp '' Sana ne oluyor be kadın, sana ne benim kocamdan, sen nereden biliyorsun'' diyebilir, ki kadına onca yalan yutturan bir adam eşini kandırmanın bir yolunu bulacaktır bu olaydan sonra
Hatta sizi bile kötüleyebilir ''İlişkimizde gözü varmış, bozmak için yapıyor'' vs vs.
Siz sevgilinizi yollamayın, tetikte olun yeter.
Eşini tanıyor olsaydınız rahatlıkla gidin anlatın derdim; ama bu tür durumlarda iyiyken kötü olma riskiniz çok yüksek.

Ben evli bayanin yerinde olsam kesinlikle beni uyarmani isterdim.

Ben evli bayanin yerinde olsam kesinlikle beni uyarmani isterdim.

aynen boyle düşündüğüm için soylemek ıstıyorum ben olsam kesınlıkle soylenmesını ısterdım ,zaten benımkı gıdemıyo sımdıden arkadasları ayarlamıs bizimki hanımköylü oldu sonra dalga geçecekler gaza gelecek dıye korkuyorum sınırler

siz o adamın karısına değil kendinize yanın bu adam sevgilinize hiç de iyi örnek teşkil etmiyor.Körle yatan şaşı kalkar.

Ama soyleyeceksen kanitlaman da lazim. Mesela benim eski sevgilim birlikte oldugumuz donemde baska bir kiza asilmis, simdi keske diyorum o kiz benim gozumu acsaydi... Beni isim olarak biliyomus sadece gerci ama istese faceden bile bulabilirdi. Tabii gelip bana anlatsa inanmazdim ama mesajlarla gelse tsekkur ederdim sadece...

Senin bir kanitin yok galiba ama, bu durumda cok zor, senin kotu olma ihtimalin yuksek

kesınlıkle katılıyorum .
erkek erkege ne tatılı yaa.
ben olsam asla ızın vermezdım .
oburu evlı esını kandırarak tatılı cıkacakmıs , esını nıye kandırma geregı duydu acaba ?
bellı kı tatılde alem pesıne dusecekler.

evet, aynen :27:
kacamak yaptiklari asikar

Back
X