- 23 Mayıs 2017
- 507
- 1.432
- 63
- 27
- Konu Sahibi aleynaoztrk
-
Normalde trip atmam. Konuşmaya çalıştım hatta ama nafile.Yazışmada baya trip atmışsınız, hep mi böyle cevaplar yazıyorsunuz
Sordum. Cevap vermediysem müsait değilmişimdir tarzında bi cevap geldi. Kendince trip attığımı sanıyor.niye açıkça sormadınız?
Arkadaşlarıyla kafelerde falan takılıyor. Gayet rahat bi şekilde cevap verebilir yani. Şimdiye kadar aramadım. Üstüne gelip canını sıkmayayım düşüncesiyle.Dışarı çıkınca ne yapıyor ki konuşmuyorsunuz? Siz arayınca cevap veriyor mu?
Sordum. Cevap vermediysem müsait değilmişimdir tarzında bi cevap geldi. Kendince trip attığımı sanıyor.
İşte normalde ben de bu yorumu yapardım. Ama başına gelince o kadar kolay olmuyor çekip gitmek :)Ben de şu "erkekleri daraltmayın, üzerine gitmeyin" diyenleri hiç anlamıyorum. Sonuçta beraber hayatı paylaştığım bir kişi karşımdaki, tamam her dakika mesajlaşmaya gerek yok ama tutup da saatlerce cevap yazmayacaksan, kafana göre davranacaksan bunun adı sevgililik olmuyor. Bence tepkini belli et, sana değer veriyorsa vakit ayırır. Vakit ayırmıyorsa da kapının yolunu göster ne hali varsa görsün.
Konuşmaya çalışıcam yine tekrar bakalım :)ben olsam yumuşak bir şekilde hafif nazla sorardım oraya gidince beni unuttun diye değil, yine aynı tepkiyi alırsam trip atardım. bilmiyorum iletişimsizlik gibi geldi bana.
İşte normalde ben de bu yorumu yapardım. Ama başına gelince o kadar kolay olmuyor çekip gitmek :)
Hı? :dPaşam!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?