• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin garip sözleri

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem

anlamıyorum adam sizi ilmek ilmek etmek istiyor siz de "eheheh hayırr yaaa" mı diyorsunuz?

çıkın söyleyin o zaman "bir daha lafı buraya getirirsen geri dönüşü olmaz bitiririm" diye. sesinizi çıkarmadıkça böyle tepenize çıkıyorlar.

aklı fikri şeyinde gezen herif bir de polis olmuş yazık yahu.

Msjda hep bu tür konular konuşmak istiyor bıktım gerçekten sevgisine inancım bitti

Kaç kurtar kendini. Uzaktayken böyle bir de yanında olsa Allah muhafaza eve kapatır seni...

Aklin varsa ayril evlenecegini sanmiyorum evlense bile gozu disarida olur insanlar ilk zamanlarinda daha bi masum daha bi toz pembe severler heyecanlar yasarlar simdi ya devir degisti ya da senin sevgilinde gercekten bi sorun var

Back
X