- 26 Nisan 2016
- 35
- 7
- 86
- 29
- Konu Sahibi Gozluklukiz34
-
Görüntünle dalga geçiyor tavrını koyamıyor musun?
Birde yaşadığı ev pis derken? E temizlesin.
ben bu tip durumlarda taktikten yana değilim ama ona sana olduğu gibi olman, sorduğunda da yok bişey paranoya yapıyorsun demen lazım. malesef başka şekilde anlamıyor erkekler.
ben hiçbi sıkıntının problemin bunalımın sevgiliyle dalga geçmeye açıklama olacağını düşünmüyorum.
Belki de kilolarınızdan memnun değildir? Ancak alınacağınızı düşündüğü için söyleyemiyordur?Bu şekilde ima ediyordur. Aynı durumu yaşamıştım o nedenle aklıma bu ihtimal geldi.Bu dalga geçme olayınıda güya benim iyiliğim için olduğunu ve benle uğraşmayı çok sevdiği için yaptığını söylüyor ama bende artık grçekten rahatsız oluyorum sizce haklı myım
Bu dalga geçme olayınıda güya benim iyiliğim için olduğunu ve benle uğraşmayı çok sevdiği için yaptığını söylüyor ama bende artık grçekten rahatsız oluyorum sizce haklı myım
Belki de kilolarınızdan memnun değildir? Ancak alınacağınızı düşündüğü için söyleyemiyordur?Bu şekilde ima ediyordur. Aynı durumu yaşamıştım o nedenle aklıma bu ihtimal geldi.
Onun için değil ama kendin için kilo vermelisin biraz..Çünkü ileride düzenli hayata geçince daha çok kilo alırsın canım bi de yerleşirse o kilolar kurtulmak çok zor olur. 16 kilo da az değilmişZaten fark ediyorum öyle olduğunu ve inanılmaz rahatsızım bundan ve gerçekten kiloluyum tanıştığımız zaman 54tüm şuan 70 sadece eskiden daha kibar bi dille söylerken şimdi daha kaba oldu bana olan sevgisi azalmış gibi hissediyorum
boyun kaç?
dalga geçmesi hoş değil ama belki kötü niyeti yoktur.
insan bu değişir, kilo alır verir. ama tavsiyem bi 5 kilo ver en azından.
Boyum 168 ilk tanıştığımızda 54 kiloydum şuan 70im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?