• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin gaz sorunu

Bir rahatsızlığı vardır belki konuşsan mı acaba? İyice rahatsız olursan ayrıl 2 ay çok erken ve hassassınız belli

Bu zamanda doktora gidin diye bir tavsiye veremiyorum artık.

Covit dışında gideni savurup geri gönderiyorlar.

Allah büyük hastalıklardan korusun, düşürmesin hastaneye.

Sıklıkla mi bu sesi çıkarıyor , neden şu ana kadar bir cozumunu bulmak için gitmemiş.

Merhabalar. Bu konu için yeni üye oldum. Çok utanarak yazıyorum ama tavsiyelerinize ihtiyacım var. 25 yaşındayım. Sevgilimle iki aydır birlikteyiz. Mide problemleri var sanırım doktora gitmemiş. Bu yüzden her akşam buluştuğumuzda nasıl tarif etsem ağzından sessizce gaz çıkıyor sürekli. Konuşma esnasında olduğu için gaz sesi çıkmasa da koku alıyorum midem bulanıyor haliyle. İnsanlık hali olabilir diyordum ama bu sıklıkla devam eden bir durum olunca soğudum, görüşmek bile istemiyorum. Bir yandan da kötü hissediyorum. Ben mi abartıyorum??
kesinlikle bir doktora gitmeli. gastrit olabilir. ona üslubunca anlatın, önce senin sağlığın için doktora gidip bir tedaviye başlamalısın diyin. sizin için de çok zor bir durum. sosyal hayatı da zedeleyici zira.

Merhabalar. Bu konu için yeni üye oldum. Çok utanarak yazıyorum ama tavsiyelerinize ihtiyacım var. 25 yaşındayım. Sevgilimle iki aydır birlikteyiz. Mide problemleri var sanırım doktora gitmemiş. Bu yüzden her akşam buluştuğumuzda nasıl tarif etsem ağzından sessizce gaz çıkıyor sürekli. Konuşma esnasında olduğu için gaz sesi çıkmasa da koku alıyorum midem bulanıyor haliyle. İnsanlık hali olabilir diyordum ama bu sıklıkla devam eden bir durum olunca soğudum, görüşmek bile istemiyorum. Bir yandan da kötü hissediyorum. Ben mi abartıyorum??
Farkında olmayan insanlara diyeceğim yok ama sağlık problemini bile bile başkalarını buna katlanmaya mecbur bırakanlar bana aynı böyle :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:hissettiriyor

O farkında olmayan gruptansa üslubunca uyarılabilir.

Pandemi dönemi çıkan bir şeyse belki gidememiştir doktora. Böyle bir problemi varsa keşke sevgili olmasaymış kimseyle. İnsanın midesi bulanır. Öpmesi, öpüşmesi var bir de..

Sağlıklı beslenelim ayağı yapıp, mideyi zorlamayacak besinlerden bir liste mi yapsanız acaba..
Hani beraber diyet yapalım, formda kalalım, bağışıklığımızı güçlendirelim gibi..
Gastrite, gaz çıkarmaya sebep olan besinleri de yasaklı listesine yazarsınız..
Belki bu bir çözüm olur :KK16:

Reflüsü olduğunu söylemişti ailesinde de varmış. Midesi hassas. Ama böyle de dayanılır gibi değil..

Reflüsü olduğunu söylemişti ailesinde de varmış. Midesi hassas. Ama böyle de dayanılır gibi değil..
Siz de tuhafsınız. Yeni tanıştığınız birinde böyle bir durum varsa görüşmek için neden kendinizi zorluyorsunuz? Dayanılır gibi değil diyorsunuz.

Back
X