Sorduğu Konulara bağlı. İlk başta bende herşeyimi Sevgilim sormadan açık ettim. Artık doğru bir davranış mı değil mi bilemem ama kendi yapım öyle. Hiç birşeyin engel olarak kalıp durmasını sevmem. Anlayış ile karşılanıp ilerlemek daha mantıklı benim gözümde. Ha Sevgilim de geçmişinden bir kaç şeyler anlattı tabi.
Arada bir unutur ve tekrar sorar, yada anlatılan şeylerin detayını bilmek ister, fakat sorma nedenine de bağlı. Öbür yandan hani sonuçta ilgisizliğin yeri olmadan paylaşılır hayat.
Soru sorduğu zamanlar bende karşılık veririm ''hani neden bilmek istedim?'' veya ''Durduk yere nereden çıktı bu şimdi?'' diye, o vakit aldığım yanıtlar ya neden başıma öyle işlerin geldiği veya geçmişi kapayıp onunla ilerisine bakıyor muyum acaba düşüncesine kapılma hissi gibime gelir.
Bazen de erkekler hangi konunun açılıp açılmayacağını karar kılamazlar, kadınlar kadar hassasiyetliği beceremezler diye düşünüyorum.
Sonuçta bir Hayat paylaşması var, ilerisi beraberliğe deyinen bir Aile kurma sebebi olduğunda ''emin olma'' durumuna gelebilirler diye düşünüyorum.