• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı bir adam ile birlikteyim.

Satır aralarını okumalı bu ilişkide . Adam nişanlısı için temiz bir kız diyor . Bu bakire demek . Adamın hayat görüşünü açık ediyor . Konu sahibi ise bu tür adamların gözünde takılmalıktır . Adamın niyeti apaçık ortada . Nişanlı bile olmasa gene konu sahibini takılmalık görecekti . Evleneceği zaman da nişanlısı gibi bir kız bulacaktı . Bunu nasıl çözememiş konu sahibi , ben de onu çözemedim
Aynen öyle. Elindeki ekmeği şu anda gitmesin diye de harika bir aşk yaşıyorlarmış gibi hissettiriyor muhtemelen. Cevapsız kalmış konu sahibi, ne hikmetse içerik de sansasyonel, yine hikaye okuduk gibi hissettiriyor bunlar.

Gerçi şimdi baktım cevap vermiş öğlen saatlerinde. Gerçekse bir an önce kendine gel konu sahibi. Leş herifin teki tarafından kandırılıyorsun.

Metreslerin ortak özelliği de igrenç ilişkilerini uzun uzun cümlelerle güzellemek ve romantize etmek heralde.
Baştan bildiğine eminim de hadi bilmiyordun diyelim. Karşındaki karaktersizin ağzına edip anında ayrılmadığın andan itibaren bile adın metres oluyor. Neyin savunmasını yapıyorsun hala acaba.

Aynen öyle. Elindeki ekmeği şu anda gitmesin diye de harika bir aşk yaşıyorlarmış gibi hissettiriyor muhtemelen. Cevapsız kalmış konu sahibi, ne hikmetse içerik de sansasyonel, yine hikaye okuduk gibi hissettiriyor bunlar.

Gerçi şimdi baktım cevap vermiş öğlen saatlerinde. Gerçekse bir an önce kendine gel konu sahibi. Leş herifin teki tarafından kandırılıyorsun.
Genç nesil de yani 30 yaş ve altı bazı şeyleri ben anlamıyorum . Eğer zengin aileden değillerse , eğitim sorunları olmalı , iş bulma sorunları, karlyer sorunları , gelecek düşüncesi olmalı bu ekonomi de. Ama sanki bunlar hayatlarında harika gibi , kendilerini bırak eş, sevgili olmaya bile layık görmeyen adamların peşindeler . Vallahi biz eski nesil daha akıllıymışız . Böyle adamlara rastlayınca , aynı gün sepetlerdik . Adam veteriner olmuş kendini kurtarmış , nişanlanmış , birikimi arabası vs de vardır . E ya konu sahibi ? O ne yapmış kendi geleceği için?🤔

Yaşattığını yaşamadan uslanmazsın sen umarım daha fenasını yaşarsın. Ahlaki değerlerin yok birde büyük bir aşk yaşıyormuş gibi anlatıyorsun burda. Aşkmış ruh ikiziymiş bunlar yok canım olan tek şey sizin arsızlığınız sapkınlıgınız yüzünden bir kızın onuruyla oynamanız. Terbiyesizler.

Ben iyi birşey yaptığımı hiç bir zaman savunmadım. Yeni öğrendiğimi ve duygu düşüncelerimin devamlı dalgalandığını, ne yaptığımı bilmediğimide söyledim. Aldatan bir insanın benimle beraber olsa benide aldatacağına dair güçlü inançlarımda var. Hiç bir şeyin böyle olmasını istemezdim, böyle bir durumun içinde kendimi bulmak istemezdim. Keşke mesajlarımı tek tek sizinle paylaşabilme ihtimalim olsada benimde duygularıma nasıl ulaşıldığını görseniz.

Bilmiyordum diyorsun da bilmemek icin özel caba harcamis gibisin o yuzden inandirici gelmiyor. Yani yuzuk var ama sallamiyorsun "eskidir" diyorsun hangi deli nişan attigi yuzugun fotosunu orda tutar? Millet bi kavga bile etse foto kaldiriyor nisan yuzugu mu kalir? 😄 sosyal medyada eklememesi filan yani sen biseyleri bilmek isteyip eşelesen coktan bilirdin diye dusunuyor insan. Cinsellik yasayacak kadar yakin oldugumun adamin donunu bilmem lazim benim mesela...

Bana da denk gelmisti bi tane nisanli adam. Ustelik bu kisiyle ortak tanidiklardan tanismistik akrabamin sevgilisinin kankasiydi yani insanin aklina gelir mi nisanli olacagi ve arkadasinin da buna ses cikarmayacagi?
Ben daha 1 haftada yakalamistim hatta daha erken profilinde gezerken :) rastgele bi yorumdan cikarim yapinca ipin ucu cektikce gelmisti diyeyim.
Anlamak Isteyen anlar yani.
Kizin profiline de bakkmistim asla ayrilacak birine benzemiyordu soylesem beni döverdi kesin o yuzden kzia da bisey demedim😄😄 kacmistim.
Kac yani ugrasma 😄😄😄

Tirsi diye bir üye vardı eskiler iyi bilir . Evli öğretmenle sex yapıyordu . Sonra da karısına fotoğraflar mesajlar atmıştı . Kadın ayrılmayınca da delirmişti. 😁kadına gurursuz diyordu kendi ne oluyordu acep?😁konsamatristliği bile güzelliyordu , buradaki öğretmenlere : çatlayın sizden çok kazanıyorum diyordu . Bu tür kadınlar evinde habersiz aldatılan sevgili eş vs varsa onlara sararlar , adama toz kondurmazlar .
bacım bir bakayım dedim tirsi kim diye toplam iki saattir sitedeyim. valla hatun nasıl bir şeyse sardıkça sarıyor. morayicik, tirsi, suzanna falan hiç de üşenmemiş. sitede mi hâlâ diye merak ediyorum şimdi başka konusunu okuyacağım. sabah da 6da evden çıkmam gerkeiyor 🥲

bacım bir bakayım dedim tirsi kim diye toplam iki saattir sitedeyim. valla hatun nasıl bir şeyse sardıkça sarıyor. morayicik, tirsi, suzanna falan hiç de üşenmemiş. sitede mi hâlâ diye merak ediyorum şimdi başka konusunu okuyacağım. sabah da 6da evden çıkmam gerkeiyor 🥲
Bu yorumdan sonra ben de girip baktım. Ay o nasıl konular kadın konsomatrisim demiş😂

Başlıktan anlayacağınız üzere rezalet bir ilişkinin içerisindeyim. İlişki diyorum ama sevgili değiliz, aslında hiç bir şeyiz. Kısa bir süre önce tanıştık, hayatına girdiğimde birisi olduğunu bilmiyordum. Profil resminde parmağında yüzük görmüştüm fakat çok sorgulamadım sebebi ise ilişkiler üzerine konuştuğumuzda ilişki kurmaktan kaçındığını söylüyordu. Travmaları olduğundan, bir ilişkiye hazır olmadığından bahsediyordu. Bende bu yüzden resminde gördüğüm yüzüğü bitmiş bir nişanlılık sürecine bağladım. Kötü bir süreçten geçtiğini, unutmaya çalıştığını vs. düşündüm ve konuyu kendisi hazır olduğunda açar diye özellikle sorgulamadım. Beni instagramına eklemediğinde bir sorun olduğundan şüphelendim aslında ama üzerinde durmadım çünkü baştan ilişki istemiyoruz diye konuştuğumuz için çok takıldığım mevuzular olmadı. Fakat işler istediğimiz gibi gitmemeye başladı. Birbirimizle inanılmaz iyi anlaşmaya, sürekli vakit geçirmeye başladık. Cinsel birliktelikte yaşadık, defalarca kez. Aramızda yoğun duygusal konuşmalar ve anlar geçmeye başladı. Aynı zamanda çok yakın dostta olduk. Bu süreçte her görüştüğümüzde en az 5 6 saat beraber vakit geçiriyorduk. Telefonu ortalıkda olmasına rağmen hiç arama gelmiyordu, belki gizlice mesaj attığı ufak anlar olmuştur ama bunu bile görmedim desem inanır mısınız bilmiyorum. Telefonuyla yanımdayken hiç uğraşmıyordu ama saklamıyorduda. Herhangi bir şekilde karşı taraftanda bir arama bir mesaj sorgulamasıda olmadığı için anlayamadım. Aramızda duygusallık gelişmeye başlayınca bu ilişki istemeyen, instagramını vermeyen davranışlarını sorgulamaya başladım. Bu süreçte öğrendim ki 5 yıllık bir birlikteliği varmış, bunun son 2 senesi nişanlı şekilde geçmiş. Kızla uzak mesafe ilişkileri var ve ben tanışmadan kısa süre öncede nikah işlemleri için test vermiş. Test konusu ise cinsel sağlık durumları konusundan dolayı aramızda geçen bir mevzuydu. Sonradan öğrendim ki nikah işlemleri için verilen rütin cinsel sağlık kontrolleriymiş aslında. Öğrendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, çünkü benim açımdan herşey ruh ikizimi bulmuşum gibi durumdu. Aldatıyorsa neden ayrılmadığını sordum, bu saatten sonra bırakamayacağını söyledi. Yüzüklerin takıldığı, belli planlamaların yapıldığı, tarih konuşulduğu, ailenin çok iç içe girdiği bir düzen olduğundan bahsetti. Her şey bi kenara kızı sevmediğini düşünsemde onun için çok değerli olduğunu hissedebiliyorum. Ondan bahsederken hep ne kadar iyi bir insan, saf ve temiz olduğundan bahsediyor. Onu üzülemeyecek bir kişi olarak görüyor çünkü çok emek vermiş çok zaman geçirilmiş her şey planlanmış. Sizde benim gibi madem bu kadar iyi bir kız ve oğlan içinde değerli neden o zaman aldatıyor diye düşünüyor olabilirsiniz, bunun cevabı sadece iradesiz ve karaktersiz olmasından kaynaklanıyor.
Bana öncedende, ben bunları öğrendikten sonrada hep aynı şeyleri söyledi: yanlış zamanda tanıştık. Şuan nikah zamanları planlanırken bana dönmesi mümkün değil, beni çok az bir zamandır tanıyor. Duygusal olarak yükselse bile tüm hayatını değiştiremez maalesef çünkü ilişkimizin nasıl şekil alacağını bilmiyordur. Ayrılsa ve benimlede birşeyler yolunda gitmese kaybedeceği çok büyük şeyleri olacak hayatında. Maalesef kimse 2 günlük kız için böyle riskleri alamaz, ayrıca verilen bir söz, çıkılan bir yol ve ortada ne olursa olsun yıllarını geçirdiği alıştığı değer verdiği bir kadın var. Öğrendiğimde çok kavga ettim, çok öfkelendim, bağlanmaya başladığım ama bunları bilmeden bu sürece çekildiğim için çok üzüldüm. Daha 2 gün önce öğrendim zaten. Biz hala görüşmeye devam ediyoruz, çünkü çok iyi anlaşıyoruz. Benim ondan bir beklentim yok, hayal kurmuyorum. Evlenip karısıyla beraber olacağınıda biliyorum. Ama birbirimizin yanında tüm dünyayı siktir ettiğimiz bir ruh hali içerisindeyiz. Bana karşı duygu besliyor, belki heyecandan, belki tutkudan belki yasak aşkın verdiği psikolojik bir bozukluktan bunları hissediyor bilmiyorum ama bunların hiç biri benim asıl insan olmadığım gerçeğini değiştirmiyor. İkimizde çıkamıyoruz bu işin içinden çünkü şuan için birbirimizi kaybedeceğimiz senaryo tüm bu olanlardan daha üzücü bir senaryo gibi geliyor bize. İlk başta beni belki kendi cinselliği için bir kaç kere kullanıp atmayı düşünüyordu keza bende öyleydim ama aramızdaki dinamik bununla sınırlı kalmadı ve yollarımızı ayıramadık. Kendimi kınadığım bir durumun içerisinde buldum, sadece birilerine anlatmak istedim çünkü bunları gerçek hayatta anlatabileceğim kimse yok.

Mümkünse nikahtan önce Allah o kızı o kişiden kurtarsın.

Size gelince ne yapacaksınız mesela? Bu kişi evlenecek balayına gidecek oh güzel güzel keyifli vakitler geçirilecek o aranızdaki duygusal patlamalar aklına bile gelmeyecek o anlarda ne yapıp kendi zihninizi meşgul edeceksiniz? Hiç zorunuza gitmeyecek başka bir kadının o birlikte olduğunuz adamın elinden tutup aile yemeklerine katılmasına,gecenin istedigi saatinde arkasını dönüp sarilabilme imkanı olmasına , birlikte tatiller planlayıp belki de çocuk hayali kurmasına size ise yalandan gelip mecburdum ayakları sıkmasına hiç mi üzülmeyeceksiniz?
Psikiyatri,psikolog dolaşıp bunu atlatmakla uğraşmak yerine erkenden uzaklaşın o kız zaten bugün ogrenmezse yarın başka yerden falsosunu bulur terkedecek karakterde ise eder onu.

Başlıktan anlayacağınız üzere rezalet bir ilişkinin içerisindeyim. İlişki diyorum ama sevgili değiliz, aslında hiç bir şeyiz. Kısa bir süre önce tanıştık, hayatına girdiğimde birisi olduğunu bilmiyordum. Profil resminde parmağında yüzük görmüştüm fakat çok sorgulamadım sebebi ise ilişkiler üzerine konuştuğumuzda ilişki kurmaktan kaçındığını söylüyordu. Travmaları olduğundan, bir ilişkiye hazır olmadığından bahsediyordu. Bende bu yüzden resminde gördüğüm yüzüğü bitmiş bir nişanlılık sürecine bağladım. Kötü bir süreçten geçtiğini, unutmaya çalıştığını vs. düşündüm ve konuyu kendisi hazır olduğunda açar diye özellikle sorgulamadım. Beni instagramına eklemediğinde bir sorun olduğundan şüphelendim aslında ama üzerinde durmadım çünkü baştan ilişki istemiyoruz diye konuştuğumuz için çok takıldığım mevuzular olmadı. Fakat işler istediğimiz gibi gitmemeye başladı. Birbirimizle inanılmaz iyi anlaşmaya, sürekli vakit geçirmeye başladık. Cinsel birliktelikte yaşadık, defalarca kez. Aramızda yoğun duygusal konuşmalar ve anlar geçmeye başladı. Aynı zamanda çok yakın dostta olduk. Bu süreçte her görüştüğümüzde en az 5 6 saat beraber vakit geçiriyorduk. Telefonu ortalıkda olmasına rağmen hiç arama gelmiyordu, belki gizlice mesaj attığı ufak anlar olmuştur ama bunu bile görmedim desem inanır mısınız bilmiyorum. Telefonuyla yanımdayken hiç uğraşmıyordu ama saklamıyorduda. Herhangi bir şekilde karşı taraftanda bir arama bir mesaj sorgulamasıda olmadığı için anlayamadım. Aramızda duygusallık gelişmeye başlayınca bu ilişki istemeyen, instagramını vermeyen davranışlarını sorgulamaya başladım. Bu süreçte öğrendim ki 5 yıllık bir birlikteliği varmış, bunun son 2 senesi nişanlı şekilde geçmiş. Kızla uzak mesafe ilişkileri var ve ben tanışmadan kısa süre öncede nikah işlemleri için test vermiş. Test konusu ise cinsel sağlık durumları konusundan dolayı aramızda geçen bir mevzuydu. Sonradan öğrendim ki nikah işlemleri için verilen rütin cinsel sağlık kontrolleriymiş aslında. Öğrendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, çünkü benim açımdan herşey ruh ikizimi bulmuşum gibi durumdu. Aldatıyorsa neden ayrılmadığını sordum, bu saatten sonra bırakamayacağını söyledi. Yüzüklerin takıldığı, belli planlamaların yapıldığı, tarih konuşulduğu, ailenin çok iç içe girdiği bir düzen olduğundan bahsetti. Her şey bi kenara kızı sevmediğini düşünsemde onun için çok değerli olduğunu hissedebiliyorum. Ondan bahsederken hep ne kadar iyi bir insan, saf ve temiz olduğundan bahsediyor. Onu üzülemeyecek bir kişi olarak görüyor çünkü çok emek vermiş çok zaman geçirilmiş her şey planlanmış. Sizde benim gibi madem bu kadar iyi bir kız ve oğlan içinde değerli neden o zaman aldatıyor diye düşünüyor olabilirsiniz, bunun cevabı sadece iradesiz ve karaktersiz olmasından kaynaklanıyor.
Bana öncedende, ben bunları öğrendikten sonrada hep aynı şeyleri söyledi: yanlış zamanda tanıştık. Şuan nikah zamanları planlanırken bana dönmesi mümkün değil, beni çok az bir zamandır tanıyor. Duygusal olarak yükselse bile tüm hayatını değiştiremez maalesef çünkü ilişkimizin nasıl şekil alacağını bilmiyordur. Ayrılsa ve benimlede birşeyler yolunda gitmese kaybedeceği çok büyük şeyleri olacak hayatında. Maalesef kimse 2 günlük kız için böyle riskleri alamaz, ayrıca verilen bir söz, çıkılan bir yol ve ortada ne olursa olsun yıllarını geçirdiği alıştığı değer verdiği bir kadın var. Öğrendiğimde çok kavga ettim, çok öfkelendim, bağlanmaya başladığım ama bunları bilmeden bu sürece çekildiğim için çok üzüldüm. Daha 2 gün önce öğrendim zaten. Biz hala görüşmeye devam ediyoruz, çünkü çok iyi anlaşıyoruz. Benim ondan bir beklentim yok, hayal kurmuyorum. Evlenip karısıyla beraber olacağınıda biliyorum. Ama birbirimizin yanında tüm dünyayı siktir ettiğimiz bir ruh hali içerisindeyiz. Bana karşı duygu besliyor, belki heyecandan, belki tutkudan belki yasak aşkın verdiği psikolojik bir bozukluktan bunları hissediyor bilmiyorum ama bunların hiç biri benim asıl insan olmadığım gerçeğini değiştirmiyor. İkimizde çıkamıyoruz bu işin içinden çünkü şuan için birbirimizi kaybedeceğimiz senaryo tüm bu olanlardan daha üzücü bir senaryo gibi geliyor bize. İlk başta beni belki kendi cinselliği için bir kaç kere kullanıp atmayı düşünüyordu keza bende öyleydim ama aramızdaki dinamik bununla sınırlı kalmadı ve yollarımızı ayıramadık. Kendimi kınadığım bir durumun içerisinde buldum, sadece birilerine anlatmak istedim çünkü bunları gerçek hayatta anlatabileceğim kimse yok.
Valla başlıktan sonra okumadım. Hemen uzaklaşman lazım. Yoksa en büyük hatayı sen kendine yapacaksın yok seviyorum yok yollar ayrılmıyor vs geç bunları karmasını fena ödüyceksin. İnşallah da ödersin.

Boş zamanlarında oku sen de 🫣

Evet sizin kazandığınızı bir haftada kazanıyorum yazmış😂bir de eskort demelerine çok alınmış.
Sosyal medyada görüyorum . En son hazır pide fabrikasında işçi idi . Nişanlısı bile vardı . Hesabını gizliye aldı sonra . Evlenmiştir . Bulmuş bir kurban 🫣

İçinizden adamın size gelmesini onu bırakmasını istiyorsunuz. Hiç inkar etmeyin. "Beni seviyor, onu sevmiyor bu yüzden ayrılsın bana gelsin ve mutlu olalım." Kendisine umit bağlamış, kendisini seven ,evlikik sürecinde olan bir kadına, sevdiği kadına bunj yapan erkek,size neler yapmaz? Vakti geldiğinde sizi de aldatır. Başından beri adamın nisanli oldugunu bilip ilişkiyi devam ettirmissiniz. " Anlayamadım?" dediğiniz şey ne? Basbayağı bile bile devam ettirmissiniz. Evet iki sevgilinin yaşadığı bir aski yaşamışsınuz rvet gerçekmiş yaşadıklarınız diyelim. Bu neyi değiştirir yaşadığınız şey çok çirkin mutlunolmayi haknetmiyorsunuz

ağzım açık kaldı gerçekten
Rabbim nikah öncesi o masum kızın karşısına çıkarır umarım rezilliğinizi.
Bir masumun gözündeki ışığı söndüreceksiniz.

Seni yadırgamayalım diye kendini gömmüşsün de gömmüşsün. Sana acımamızı mı bekliyorsun. Aaa tamam ya aşıksan devam et kanka mı demeliyiz ?

Bir kere yapan hep yapar.
Sana yapan bi başkasına da yapar diye bi söz var duydun mu hiç ?

O kızı nasıl aldatıyorsa, zamanı gelince de seni aldatacak. Kendi karmanı kendin yazıyorsun.

Bu metresin mesajlarına beğeni atanlar neyin kafasını yaşıyorlar acaba? Birlikteyken dünya umrumuzda değil yazmış kafa belli herif buna gelmeye devam ettikçe belli ki devam edecek. Diğer zavallı da öylece harcanıp gidecek belli ki. Bu durumda seni anlamamızı empati kurmamızı bekleme. Bilmiyordum öğrendim yol verdim desen burda bir pişmanlık, vicdan okusak neyse. Ne dememiz gerekiyor ah canım ya olur öyle boşver diyerek teselli mi edelim? Saç baş yolacak tiplersiniz valla, hayır hiç de korkmuyorsunuz ilerde benzer şeyler yaşar mıyım başıma bir şey gelir mi diye. Hani çok merhametliymiş öpüp koklarmış ya niye korkuyorsun o zaman, söyle kıza evlenmeden kararını versin ne olacaksa olsun. Yemez demi, böylesi daha kolay.

Back
X