Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah tekrar barışırsınız gerçekten çok üzüldüm 4 sene demek emek demek .. kendinizi lütfen üzmeyin eminim çok duymuşsunuzdur böyle teselli sözcükleri ama insanın elinden bişey gelmiyor..haklısınız insan sevince mantığıyla hareket edemiyor hayal kurmadan edemiyor ama dedğiniz gibi yapmak lazım..
Sevgilin seninle bir gelecek dusunuyor. Oyle olmasa evlenince soyle boyle demezdi.. Arada bireysel cumleler kurmasi normal
Gelecegimde sen olmayacaksin diyen adamla senin isin ne?
Öncelikle biraz uzun yazacağım kusuruma bakmayınerkek arkadaşımla 4 aydır beraberiz ve aynı okuldayız iki dünya bir arayada gelse kimse bizim sevgili olacağımıza inanmazdı çünkü ben ondan nefret ederdim oda bana gıcık olurdu . nefretimiz aşka dönüştü.beni sevdiğine değer verdiğine eminim çoğu zaman evlilik lafını çok kullanır örneğin saçımı boyattım biraz pahalıya geldi evlenince kusura bakma bu kadar para vermem ben sana dedi . yada ne bileyim evlenince çalışmazsın falan diyor. örneğin bugünde bana derslerime çalışmamı biran önce mezun olmamı kendi ayaklarım üzerinde durmam gerektiğini söyledi. evet evlilik düşünmek için ilişkimiz erken fakat ben onu çok seviyorum ama böyle dengesiz olması beni üzüyor ya hiç kullanmamalı yada hep kullanmalı. örneğin kendiside biran önce mezun olayım işime gücüme bakayım diyor bakalım değil bakayım diyor oda beni çok üzüyor . 21 yaşındayım ben o 24 yaşında.ve ilk oturup konuştuğumuz gün bana artık yaşının küçük olmadığını oyun oynayacak yaşı geçtiğini söylrmişti.her iki lafın ikisinide o kullanıyor o zaman bende ister istemez dengesizleşiyorum bu arada burcu başak. lütfen fikir verin
![]()
Bende de var bir başak allah yardımcın olsun , bana göre başaklar bencil oluyor, ayrıntıcı , detaycı , vurdum duymaz , dengesiz vs...
aynen canım ağzına sağlık valla seninde Allah yardımcın olsun idare edilmesi zor ya şahsen benim için zor sürekli üste çıkar onu hiç haksız çıkaramazsın havadan nem kapar her dedğinin altında bişey arar . bide çok dikkatli
Ah işte benm söylediğim lafı kullandın , bnde hep derim havadan bile nem kapıosun diye, aynısının tıpkısı vallahi , amin canım aminn![]()
Öncelikle biraz uzun yazacağım kusuruma bakmayınerkek arkadaşımla 4 aydır beraberiz ve aynı okuldayız iki dünya bir arayada gelse kimse bizim sevgili olacağımıza inanmazdı çünkü ben ondan nefret ederdim oda bana gıcık olurdu . nefretimiz aşka dönüştü.beni sevdiğine değer verdiğine eminim çoğu zaman evlilik lafını çok kullanır örneğin saçımı boyattım biraz pahalıya geldi evlenince kusura bakma bu kadar para vermem ben sana dedi . yada ne bileyim evlenince çalışmazsın falan diyor. örneğin bugünde bana derslerime çalışmamı biran önce mezun olmamı kendi ayaklarım üzerinde durmam gerektiğini söyledi. evet evlilik düşünmek için ilişkimiz erken fakat ben onu çok seviyorum ama böyle dengesiz olması beni üzüyor ya hiç kullanmamalı yada hep kullanmalı. örneğin kendiside biran önce mezun olayım işime gücüme bakayım diyor bakalım değil bakayım diyor oda beni çok üzüyor . 21 yaşındayım ben o 24 yaşında.ve ilk oturup konuştuğumuz gün bana artık yaşının küçük olmadığını oyun oynayacak yaşı geçtiğini söylrmişti.her iki lafın ikisinide o kullanıyor o zaman bende ister istemez dengesizleşiyorum bu arada burcu başak. lütfen fikir verin
![]()
ya sözlüymüşsünüz ne güzel ne kadar görüştünüz bide yaşlarınız nedir? ben biraz sabırsızımda valla ondan soruyorum yanlış anlama canım nolur çocuk dengesiz benimde dengemi bozdu![]()
Ben 22 sözlümde 24 ,1,5 yıl çıktık 1ay daha dolmadı canım sözleneli , benimde dengem bozuldu sakın bişi diyim deme biri bana laf attı eski erkek arkdşlarm var falan filan ısıtıp ısıtıp önüne koyar bak sakın öle bişi deme dikkatli ol çnkü didiklemeyi hatta anlamsızca sorgulayn tipler başak .
Sen ne burcusun canm?
burcu başak dedin ya başka birşey demesine gerek yok.
bırak hemen kaç ordan hemen kaç kurtul![]()
ahh ahh aşk olmasa valla 1 dakika çekileceği yokta işte seviyorum napim