sevgilimin gıcık olduğum kız arkadaşı

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar daha önce şöyle bi mesaj yazmıştım
"arkadaşlar sevgilime benim yanımda yavşayan, el kol hareketleri yapan bir kız vardı. başta sevgilim arkadaşvari olduğunu düşünüyordu, ancak sonrasında devam etmesi üzerine o da farkına vardı ve kızla arasına set koydu ancak selam veriyorlardı, hatta vermiyorlardı bile. ayrıca ben kızla sevgilimle çıkmadan önceden tanışıyordum ve arada sohbet ederdik ancak böyle yaptıktan sonra doğal olarak nefret eder oldum kızdan selamımı fln kestim. ve denk geldiğimizde de nasıl derler biraz pis pis bakıyordum, nefret ettiğimi bilsin uzak dursun diye. erkek arkadaşım facebooktan silmişti onu, ancak bende ekliydi. az önce erkek arkadaşımın hesabına girdiğimde gördüm yeniden eklemiş kız, sonra kendimden baktım beni silmiş! ne kadar da iyi niyetli değil mi? acayip sinir oldum acaba sevgilimden reddedip ben tekrar eklesem fln mı?
bir de bu kız sınavını kazanamamıştı, erkek arkadaşımın işyerine tekrar mı geldi acaba kazanıp bu sınavda diye düşünmüyor değilim! üff tekrar o mendebur yüzünü görmek sinir olmak istemiyorum

böyle facebooklu bi mesaj açıcağımı düşünmezdim hiç ya
ama ne yapıyım sizce? içimdeki nefreti kıza atmam lazım bi şekilde ya"

gerçekten de içime doğmuş sevgilimle aynı bölümde istanbulda bi yerde çalışıyor kız şimdi gerçekten de izmiri de yazmıştır allahtan denk gelmedi belki birlikte çalışcaklardı
ben bu kızı unutmuş idim ancak bir baktım ki faceten mesaj atmış
"xxx napıon eklesene beni ya bugun istanbuldan gelen bi hastanız oldu mu ( supheli... test yptıramadım nobet sartları) :) "

dediği hasta da hiç öle istanbulda tedavi edilemicek bi hasta değil ayrıntıları yazmadım şimdi karışmasın diye ama laf olsun diye yollamış resmen onu geçtim öle çok merak edilecek bi hastalık değil tam tersi çok basit, komik yani.

şimdi artık ne yapsam bilemedim klas çizgimi bozmak istemiyorum bu yüzden kıza şimdiye kadar bi tepkide bulunmadım
artık zamanı geldi mi sizce?
sevgilim bu tarz şeylerde ters tepki veremiyor, tepkisiz kalmayı tercih ediyor, facebook olayında en son bikaç kere daha ekledi kız sonra yoksay diyip durduktan sonra bi daha arkadaşlık isteği göndermesini engellemişti. ben de kız uzağa gitti diye kurtuldum bu dertten demiştim. ama şimdi onun bi arkadaşı daha sevgilimle aynı bölüme geldi sonradan hani bahanesine tatilde fln sevgilimin iş yerine gelir mi acaba diye kuruntu yaptım. gelirse yavşak yavşak işler yapar yine sevgilim de terslemek yerine normal konuşur şimdi ayıp olmasın diye ben de deliririm. saygısızlık gibi geldiğinden yapamıyor bu tarz şeyleri aslında en çok ona kızıyorum, zamanında ne kadar çok yüz vermiş yaa ki kız hala bu kadar rahat davranabiliyor.

şimdi size sorum kıza ben sevgilimin hesabından fln mesaj atsam mı ne yazsam??

Son düzenleme:
bence sız karısmayın..öyle cok sey soylemek gecıyorkı ıcınızden emınım ama prım vermıs olursun baska bişey değil.

prim vermesem de bitmiyor kurtulamadık ya kahretsin aynı dalda çalışıyorlar şimdi zırt pırt bu bahaneyle iletişim kurmaya çalışacak ve benim daha çok sinirimi bozacak diye korkuyorum

canım benim
sevgiline söyle terslesin onu
ya da yapamıosa ben girip senden terslicem de yani
öyle deyince saygısızlık olmuyor
oluyorsa da sana karşı oluyor yani
kız da gerizekalı mıdır nedir
yüzsüz yani bi de baksana
ekleyip ekleyip durmuş engelleyince de beni ekle demiş
şaka gibi valla billa

üf bilmiorum en büyük kavgalarımızdan birini etmiştik bu aptal kız yüzünden
ve yıllardır ara ara hortlamasından bıktım
vallahi sinirlenmiyorum bile artık
ağzımızın tadını kaçırmaktansa diyorum boşvereyim
ama bi yandan da artık içimdekileri şöle okkalı bi şekilde yaziim istiorum bilmiorum yaa

Ne yapışkan bir kızmış böyle !! canım açık açık konuşsan kızla ama tabi önce erkek arkadaşına söyle bunu, kıza de senin erkek arkadaşıma olan davranışlarından rahatsız oluyorum,laubali bir yapın var benim gözümde,görüşmenizi istemiyorum..o kız burda askıntılık eden biri konumuna düşer,sen de erkek arkadaşını koruyor olursun,tabi erkek arkadaşının seni desteklemesi lazım..çıakrtın gitsin ya,çok mu gerekli sanki hayatınızda böyle biri !!

canım hayatımızdaki biri bile değil aslında şuan
hatta bugün söyledim erkek arkadaşıma
ne kadar yüz verdiysen zamanında artık cevap bile vermesen hala devam edio o cesaretle fln dedim
bozuldu biraz, bozulsun banane. aynen böle demek ki.
istiyorum ki o bi tepkide bulunsun ama yok inat ki inat yok yapmıyor.
hatta bu kadar saçma bi sebep için tartıştığımız için bana kızıyor niye bu kadar önemsiyorum diye.
ama napiim artık sinirlenmiyorum bile ama önemsemicek kadar da değil sonuçta.
erkek arkadaşım ben ne yaparsam destekler bu konuda
bana kızmaz. ama işte ben kendime yakıştıramıyordum böyle cadalozluk yapmayı ama artık haketti değil mi yani?

Hakketmiş canım çoktan etmiş hem de, bazı kızlar böyle davranıyor korumak lazım böyle kızlardan..ayrıca sen ona ne dersen de, hakkımda ne düşünür diye dert etme,onun ne düşündüğünün ne önemi var ki,siz ondan kurtulun yeter ,kafan rahat etsin canım

Son düzenleme:

daha çok hırslanıp bu sefer takıntı yapmasın bi de? iki ucu.. değnek misali ondan kararsızım.

kızlar
"lullaby ben. beni neden sildiysen xxx(sevgilimin ismi) da o yüzden eklemiyor seni. 1 milyon kez istek gönderip de kabul edilmediğinde anlar insan artık beni ekle yaa diye mesaj atmaz yani. yavşak hareketlerin yeterince mide bulandırıcıydı geçmişte bu konuda müdahale etmediysem tek sebebi senin seviyene düşmemek içindi, sabırla anlarsın senden rahatsız olduğumuzu diye bekledik ama beklemek çare olmayacak anlaşılan. istanbuldan sevk edilecek kadar mühim bir hastalık sanki de hadi ettin muhabbeti bile edilmeyecek bişi şu mesajının anlamsızlığı komik yani, ama artık bi dur artık yeter sana daha fazla tahammülüm yok haddini bil bir daha da ne faceten ne gerçek hayatta bu tip şeylerini görmicem xxx'e karşı ona göre ayağını denk al."

diye mesaj atsam mı tam yollıcaktım yine kararsız kaldım yaa

Ayy bende okurken mesajı attın sanıp sevinmiştim

At bence bu mesajı sadece mesajın başındaki beni neden sildiysen seni o yüzden eklemiyor kısmına gerek yok sanki

Son düzenleme:
Birde acaba mesajı sevgilinin dilindenmi yazsan nasıl olur?

Mesela böyle
1 milyon kez istek gönderip de kabul edilmediğinde anlar insan artık beni ekle yaa diye mesaj atmaz yani. Amcın ne anlamış değilim.sabırla anlarsın senden rahatsız olduğumuzu diye bekledik ama beklemek çare olmayacak anlaşılan. istanbuldan sevk edilecek kadar mühim bir hastalık sanki de hadi ettin muhabbeti bile edilmeyecek bişi şu mesajının anlamsızlığı komik yani, ama artık bi dur artık yeter.

Son düzenleme:
Menhaba.. Bu kadar uzun bir mesaja gerek yokk, kesin ve net.. İlk önce sevgiline belirt daha sonrada ona kısacık mesaj yazz.. Sen bizimle muhattap olucak seviyede degilsin.. Bizim dünyamızdan uzak durr.. bitti bu kadarcık yazacagınn..

kensi ağzından yazma bence canım sevgilinin ağzından yaz sen yazarsan belki daha çok hırslanır sevgiline abartarak anlatır vs sevgilinin ağzından yaz ki bida muhattap olmaya yüzü olmasın

kızlar attım mesajı
haklısınız sevgilimin ağzından yazsam daha etkili olurdu
ama sevgilime tepki versin diye o kadar baskı kurduğum halde hiç bişi yapmazken ben onun ağzından yazmak istemedim açıkçası
biraz daha modifiye ettim şu şekilde attım

"beni faceten neden sildiysen xxx da o yüzden eklemiyor seni. 1 milyon kez istek gönderip de kabul edilmediğinde anlar insan artık istenmediğini beni ekle yaa diye mesaj atmaz yani!!
yavşak ve basit hareketlerin yeterince mide bulandırıcıydı zaten geçmişte bu konuda müdahale etmediysem tek sebebi senin seviyene düşmemek içindi, sabırla anlarsın senden rahatsız olduğumuzu diye bekledik ama beklemek çare olmayacak anlaşılan sanal alemden devam ediyorsun basitliğine. artık anlarsın diye umut ediyorum bu mesajdan sonra!

ama artık bi dur artık yeter bu son hakkındı sana daha fazla tahammülüm yok bundan sonra haddini bil!!!
bundan sonra xxx öldü farz et, bir daha da ne faceten ne gerçek hayattan x ile bir daha iletişim kurmak için çalışmanı istemiyoruz en ufak bişeyini dahi görmicem duymıcam ona göre ayağını denk al!!! hadi selametle!!!"

diye yazdım sonra da engelledim hem benden hem sevgilimden

yarın da sevgilime bir daha konuşmayı bırak kız bir gün izmire gelir de denk gelirlerse kızın selamını bile alırsa beni kaybediceğini sölicem. yeter bu konu bu kadar canımı sıkmamalıydı buna izin vermemesi gerekti sevgilimin bundan sonra vermesin bari! çok kızgınım ama zatüre oldu bu ara o yüzden kızamıyorum ona da of bi iyileşsin sorucam ben ona

iyi yapmışsın haketmiş seninle brlikte olduğunu bile bile hala bi şekilde irtibat kurmaya çalışması çok yanlış içinde kalıp dert etmezsin en azından inşallah tamamen çıkar hayatınızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…