canım benim
sevgiline söyle terslesin onu
ya da yapamıosa ben girip senden terslicem de yani
öyle deyince saygısızlık olmuyor
oluyorsa da sana karşı oluyor yani
kız da gerizekalı mıdır nedir
yüzsüz yani bi de baksana
ekleyip ekleyip durmuş engelleyince de beni ekle demiş
şaka gibi valla billa
Ne yapışkan bir kızmış böyle !! canım açık açık konuşsan kızla ama tabi önce erkek arkadaşına söyle bunu, kıza de senin erkek arkadaşıma olan davranışlarından rahatsız oluyorum,laubali bir yapın var benim gözümde,görüşmenizi istemiyorum..o kız burda askıntılık eden biri konumuna düşer,sen de erkek arkadaşını koruyor olursun,tabi erkek arkadaşının seni desteklemesi lazım..çıakrtın gitsin ya,çok mu gerekli sanki hayatınızda böyle biri !!
canım hayatımızdaki biri bile değil aslında şuan
hatta bugün söyledim erkek arkadaşıma
ne kadar yüz verdiysen zamanında artık cevap bile vermesen hala devam edio o cesaretle fln dedim
bozuldu biraz, bozulsun banane. aynen böle demek ki.
istiyorum ki o bi tepkide bulunsun ama yok inat ki inat yok yapmıyor.
hatta bu kadar saçma bi sebep için tartıştığımız için bana kızıyor niye bu kadar önemsiyorum diye.
ama napiim artık sinirlenmiyorum bile ama önemsemicek kadar da değil sonuçta.
erkek arkadaşım ben ne yaparsam destekler bu konuda
bana kızmaz. ama işte ben kendime yakıştıramıyordum böyle cadalozluk yapmayı ama artık haketti değil mi yani?
Hakketmiş canım çoktan etmiş hem de, bazı kızlar böyle davranıyor korumak lazım böyle kızlardan..ayrıca sen ona ne dersen de, hakkımda ne düşünür diye dert etme,onun ne düşündüğünün ne önemi var ki,siz ondan kurtulun yeter ,kafan rahat etsin canım
daha çok hırslanıp bu sefer takıntı yapmasın bi de? iki ucu.. değnek misali ondan kararsızım.
kızlar
"lullaby ben. beni neden sildiysen xxx(sevgilimin ismi) da o yüzden eklemiyor seni. 1 milyon kez istek gönderip de kabul edilmediğinde anlar insan artık beni ekle yaa diye mesaj atmaz yani. yavşak hareketlerin yeterince mide bulandırıcıydı geçmişte bu konuda müdahale etmediysem tek sebebi senin seviyene düşmemek içindi, sabırla anlarsın senden rahatsız olduğumuzu diye bekledik ama beklemek çare olmayacak anlaşılan. istanbuldan sevk edilecek kadar mühim bir hastalık sanki de hadi ettin muhabbeti bile edilmeyecek bişi şu mesajının anlamsızlığı komik yani, ama artık bi dur artık yeter sana daha fazla tahammülüm yok haddini bil bir daha da ne faceten ne gerçek hayatta bu tip şeylerini görmicem xxx'e karşı ona göre ayağını denk al."
diye mesaj atsam mı tam yollıcaktım yine kararsız kaldım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?