Sevgilimin Google aramaları ve kardeşim

Zaten hep böyle durumlarda arkadaşlar devreye girer.
Ben bakmadım arkadaşım baktı,ben mesaj atmadım arkadaşım atmış.
Benim kartımdan haracama yaptık ama arkadaşım sevgilisine almis.
Evimde bulduğun sütyen için beni yanlış anlama ; anahtarı arkadaşıma vermistim o kız arkadaşını çağırmış.
Yerseniz..

Bugün sevgilimin Google geçmiş aramasına bir bakayim dedim dedim rüyada baldiziyla ilişkiye girmek yazıyordu sordum hesabını onun değil nişanlı olan arkadaşınınmis çok tepki vermesi ama içimde ufak bir şüphe kaldı
Hem telefonu karıştırıp hemde sormanız çok saçma rüya bu mantık dışı şeyler saçma olan şeyler de görülür ama siz sorduktan sonra insan istemsizce düşünebilir gerçekten aklımdan geçtiği için mi gördüm × kisisini sexsi mi geliyor gibi

Hem telefonu karıştırıp hemde sormanız çok saçma rüya bu mantık dışı şeyler saçma olan şeyler de görülür ama siz sorduktan sonra insan istemsizce düşünebilir gerçekten aklımdan geçtiği için mi gördüm × kisisini sexsi mi geliyor gibi
Karıştırmak benim en doğal hakkım insan böyle bir şey görse bile aratmaz

Acaba ruyasinda baldızını gördüğü için aratmayi yapan sen misin ?
Bak şimdi,şu yorumundan sonra bahsi geçen kişinin sen oldugunu dusunmeye basladim. 🤔

Bugün sevgilimin Google geçmiş aramasına bir bakayim dedim dedim rüyada baldiziyla ilişkiye girmek yazıyordu sordum hesabını onun değil nişanlı olan arkadaşınınmis çok tepki vermesi ama içimde ufak bir şüphe kaldı

KK olarak böyle bir savunmaya şaşırdık mı tabi ki şaşırmadık. Nedense hep arkadaş çıkar böyle pis işlerin ardından

Rüya tabirlerine de baktınız mı ? Rüya tabirlerinde cevabı yer alan bir rüyaymış. Enişte, kayınpeder, kayınvalide görme vb seçenekleri de içeren rüya tabirleri var hatta.

Sevgilinizin internet arama geçmişi kadar, hatta ondan da önemli başka bir nokta var.

Arama geçmişi sevgilinize ait, rüyayı gören de sevgilinizse; konu başlığınız neden "Sevgilimin Google Aramaları ve Kardeşim" ? Hiçbir şeyden habersiz kardeşinizi neden başrol gibi konu başlığınıza eklediniz ?

Ama yani bunu kendi de yazsa adam rüyayı bilinçli görmüyor sonuçta merak edip.yazmis olabilir Googla baldızımı.nasil ayartabilirim.dese neyse de 🤣 ama tabi gene mide bulandırıcı 🥴

rüya Bilinçaltının yansımadır derdi bir hocam
Arkadaş mevzusu yalan zaten sizde bir kere huylandınız ayrılın gitsin

Eee peki doğal hakkınızı kullanarak elde ettiğiniz bu bilgiyle ne yapacaksınız? Ben söyleyim, önce affedeceksiniz sonra kardeşinizle bir araya falan geldiğinde delireceksiniz hatta bazıları böyle şeylerde kardeşini bile suçluyor, sen baştan çıkardın diye. arkadaşım arattı yalanına bari inanmayın. Yıl 2023 ve hala bunu söyleyen erkek takımı var, daha acısı buna inanan kadınlar da var

Ben de boyle sacma sapan ruyalar gorur arada aratirim .bence ruya tabiri olarak baktigi icin sikinti yok .sex hikayesi aratmamis cocuk.

Back
X