- 18 Ocak 2018
- 19
- 16
- 3
- 30
- Konu Sahibi Simsekdunya
-
Söylemek istemiyorum telefonunu karıştırdığımı anlamasını istemiyorum. Söylesem zaten ya boş muhabbet yaptık işte hayatım ne alakası var falan diyecektirNe düşünceli erkek grup seksi size tercih etmiş :)
Adamın hayaller falso,ben gruptan tiksindiğim için grup seks hayali kuran birinden de tiksinirdim.
Lakin 22 yas daha pipisinin kutsallığına inanıp kafasında gezdirmek istediği bir yaş,artistlik olsun diye de yazmış olabilir pek sevgili pipisine olan güveninden ötürü.
Mesajları okuduğunuzu söyleyin bence direk. Soru işaretlerinizi gidersin.
Evet yapabilirim böyle teşekkürlerO nasıl arkadaşmış adamın aklına saçma sapan sorular sorup cevap istiyor bide ...
Sevgiline laf arasında düşüncelerini sor , sonrada msjları okuduğunu söyle bence hem fikrini hem yalan söylemediğini anlarsın böylelikle
Aslında bikaç kere konusu geçmişti sormuştum hiç o taraklarda bezi yok gibiydi. Ondan da şaşırdım birazDiyelim ki ayse olmazsa demis ilerde evlenirsiniz sizden boyle bir sey istemicegi ne malum?Sonucta burda buna benzer konular okuyoruz adamin ilgisi var yani birde.
Evet ben de o yüzden söyleyemiyorumVay bee erkekkk!! Bide süreleriyle fln yaziyo hepisinede yeterim ulenTipik artist erkek muhabbeti deseydi ki yook ben elimi surmem sevdicegim var bu seferde dalga gecilen olurdu çünkü sadece hayali bi soru hayali bi cevap.Yerinde olsam bende gıcık olurdum sogurdum ama soylemem galiba telefonunu karıştırdım diye ne de olsa özeli
Demekki varmis.Aslında bikaç kere konusu geçmişti sormuştum hiç o taraklarda bezi yok gibiydi. Ondan da şaşırdım biraz
Nasıl sordunuz ki,"aşkım grup sever misin" falan gibi miAslında bikaç kere konusu geçmişti sormuştum hiç o taraklarda bezi yok gibiydi. Ondan da şaşırdım biraz
Nasıl sordunuz ki,"aşkım grup sever misin" falan gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?