Sevgilimin grup seks mesajları

Konu bir tek bana mı inandırıcı gelmedi :)
Şöyle birşey okuyup da hala sevgili olacak kız tanımıyorum çünkü ben.
Öyle diyorsunuz da 2 senelik emek var sonuçta. Bi mesaja nasıl her şeyi bitireyim. Daha önceden hiçbir yanlışını görmedim. Hadi benim aşktan gözüm kör. Diğer 2 arkadaşım da diyor seninki böyle şey yapmaz konduramıyoruz diye. Hani önceden aldatma teşebbüsü ne bileyim bi yanlış şeyini görsem ayrılmayı düşünürdüm o an. Ama 2 senede bu tarz gördüğüm tek olay

Valla sevgililik nişanlılık filan hep işte bu gerçek yüzleri görme için fırsat. Kızlarımız maalesef inatla görmek istemiyor sonra evlenince de başını vuracak taşlar arayıp ah keşke o gün bitirseydim diyor. Yine de hayat senin hayatın tabi ben birşey diyemem...

İşte tanımadığım biri olsa, bana bu olayı bi arkadaşım anlatsa kelimesi kelimesine dediklerinizi söylerim. Ama ne var ki çevresinde arkadaşları tarafından hocaları büyükleri kısacası herkes gözünde çok iyi çok düzgün biri. Gerçekten de öyle. 2 senede gördüğüm tek kötü şey bu. Ben de çok şaşkınım. Sanki o an onun içine başka biri girmişte o yazmış. Nasıl anlatsam bilmiyorum

Ya ne emegi Allah askiniza?

Hic kadinlara ve hayata bakis açısını sorguladiniz mi? Tabii ki gercekci degil. Ya da siz mesajları iyi almıyorsunuz.

Konu sahibi aslında cevabı biliyorsunuz ama bir umut iyi şeyler duymak istiyorsunuz. Adam mesaja gülüp geçse neyse. Dakika dakika ne yapacağını yazmış. Siz olmazsanız hayatında böyle bir adam olurum demiş. Bakın bir insan ihaneti yanındaki için değil kendine saygısından yapmamalı. Sen hasta olursun, uzakta olursun fiilen yokluğunda aynı şeyi yapar bu adam. Çünkü bu kafada belli. 2 senemi verdim diye kendini kandırma. 6 yıllık sevgilisini bırakmıştı bir arkadaşım. O kadar seviyordu ki. Ama bir kavga esnasında ''öl'' demiş sadece "öl". Arkadaşım demişti ki bunu diyen bir adam beni sevmiyordur. 6 yıllık ilişkisini bıraktı geleceği görüp. Şimdilerde adamın yediği nanelerden ne kadar haklı tercih yaptığı için çok memnun. Sen de yıllar sonra "keşke" demek istemiyorsan vur tekmeyi bu adama. Samimi söylüyorum.

Ya ne emegi Allah askiniza?
Yapılan karşılıklı fedakarlıklar, harcanan vakit, kavgalar, hüzünler, alttan almalar, yeri gelince bağırmalar, yeri gelince susmalar. Hayatı 2 kişilik yaşamak 2 kişilik yük almak. En ufak en ayrıntı olayda bile bir kişiyi daha düşünmek. Hava soğuk acaba nasıl giyinip çıktı acaba ne yedi parası var mıydı. Hepsi emek değil midir?

Sağolun teşekkürler

Hic kadinlara ve hayata bakis açısını sorguladiniz mi? Tabii ki gercekci degil. Ya da siz mesajları iyi almıyorsunuz.
Evet. Yani kesinlikle 'kız şöyle yaparsa o.ospudur, kızlar verir, erkek adam s..er abi' tarzında bi insan değil. Kadınlara çok değer veren ince ruhlu bi insandır. Bunu çok rahatlıkla söylüyorum çünkü az önce uzun mesajınızda bahsettiğiniz leş insan tipiyle uzun süre sevgili oldum. Bu yüzden biliyorum leş insan nasıl olur nasıl olmaz. Zaten onun tam zıttı bi ortamda büyümüş. Dediğim gibi arkadaşlarıma söylediğimde konduramadılar yani

Sonucta oyle biri degilmis. Gercek yüzünü gördünüz, ister baska kadinlar gibi her erkek yapar diyerek kendinizi kandirin, ister ayrılın. Ikisi de tuhaf bir seçenek degil.

Ille de emek diyorsaniz, o zaman emektarliginizin hakkini verip ses cikarmayin.

şu erkeklerin kendi aralarında ki saçma muhabbete geyik den başka bir mana eklenmez.
3 hatunla yapacaklarının hayali ona büyük gelir

Bence arkadaşı sormuş oda kendince erkeklik yapmış yok 30 dakika biriyle yok şu dakika şununla sonra hepsiyle bu kadar süre yapamayacağını evli hanımlar bilirler arkadaşına hava atmış resmen vede parantez Ayşe olmasaydı demiş ben kötü niyetli olmadığını 22 yaşında bir delikanlının boş konuşması olarak düşünüyorum şuan sevgilisiniz üstelik birşey söyleme surat falanda asma. Not :evli bir çift ve 30 lu yaşlarda olsaydınız farklı bir yorum yapardım

Amerikan pastasındaydı sanırım şey diyodu kızların birlikte oldum dediği erkek sayısını 3 ile çarp erkeklerin birlikte oldum dediği kız sayısını 3 e böl...Erkekler sever yani abartmayı, evlenirsin haftada 1i bulursan öper başına koyarsın okuyoruz işte burda

Ama ben o işlere şerbetli olduğunu düşündüm çok kazanan bir mühendis olursa var ya iyice dalacak gibi ortamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…