- 20 Ekim 2009
- 8.704
- 15.200
- 823
- Konu Sahibi Simsekdunya
-
Öyle diyorsunuz da 2 senelik emek var sonuçta. Bi mesaja nasıl her şeyi bitireyim. Daha önceden hiçbir yanlışını görmedim. Hadi benim aşktan gözüm kör. Diğer 2 arkadaşım da diyor seninki böyle şey yapmaz konduramıyoruz diye. Hani önceden aldatma teşebbüsü ne bileyim bi yanlış şeyini görsem ayrılmayı düşünürdüm o an. Ama 2 senede bu tarz gördüğüm tek olayKonu bir tek bana mı inandırıcı gelmedi :)
Şöyle birşey okuyup da hala sevgili olacak kız tanımıyorum çünkü ben.
Düşünüyordum. Düşünmediği anlamına geliyor o mesaj dimi. Ben de öyle anlamıştım çok mutsuzum yaKesinlikle normal değil. Ayşe olmazsa diyor Yani sizinle gelecek düşünmüyor. Siz onunla düşünüyor musunuz??
Gülünür bence de ama üzerinde durulmalı mı sizce. Yoksa takmıyım mı22 yaşında çakma don juan işte. Yardırmış.
Bu yazdıklarına ancak kahkahayla gülünür.
Öyle diyorsunuz da 2 senelik emek var sonuçta. Bi mesaja nasıl her şeyi bitireyim. Daha önceden hiçbir yanlışını görmedim. Hadi benim aşktan gözüm kör. Diğer 2 arkadaşım da diyor seninki böyle şey yapmaz konduramıyoruz diye. Hani önceden aldatma teşebbüsü ne bileyim bi yanlış şeyini görsem ayrılmayı düşünürdüm o an. Ama 2 senede bu tarz gördüğüm tek olay
Yani Ayşe olmazsa diye bi seçenek var adamda. Eğer “evlenmeyecek olsam, Ayşe hayatıma girmeseydi” yazsa sizinle gelecek düşünüyor derdimDüşünüyordum. Düşünmediği anlamına geliyor o mesaj dimi. Ben de öyle anlamıştım çok mutsuzum ya
İşte tanımadığım biri olsa, bana bu olayı bi arkadaşım anlatsa kelimesi kelimesine dediklerinizi söylerim. Ama ne var ki çevresinde arkadaşları tarafından hocaları büyükleri kısacası herkes gözünde çok iyi çok düzgün biri. Gerçekten de öyle. 2 senede gördüğüm tek kötü şey bu. Ben de çok şaşkınım. Sanki o an onun içine başka biri girmişte o yazmış. Nasıl anlatsam bilmiyorumYa şaka yapsa ne? Bos ve şaka bir muhabbet diyelim haydi. O zaman tamam mi? Sevgilim dedigin, sevdigim dedigin adamin kafasina bak. Zihniyetine bak. Ayşe su anda var ama. 3 ayri kadinla değişik değişik pozisyon hayalleri kurup bunu dile getirebilecek kadar aşağılık biri.
Karaktersiz. Herhalde her konuda mukemmel ama ileride Dan Brazillian olma hayalleri kuran biri degildir. Kadinlara bakış açısı, hayata bakış açısı, gelecekten beklentisi vs her seyi bk gibidir eminim ki bu cocugun. Leş. Degil sevgili olarak, arkadas olarak bile yanimda tutmayacagim biri.
Öyle diyorsunuz da 2 senelik emek var sonuçta. Bi mesaja nasıl her şeyi bitireyim. Daha önceden hiçbir yanlışını görmedim. Hadi benim aşktan gözüm kör. Diğer 2 arkadaşım da diyor seninki böyle şey yapmaz konduramıyoruz diye. Hani önceden aldatma teşebbüsü ne bileyim bi yanlış şeyini görsem ayrılmayı düşünürdüm o an. Ama 2 senede bu tarz gördüğüm tek olay
İşte tanımadığım biri olsa, bana bu olayı bi arkadaşım anlatsa kelimesi kelimesine dediklerinizi söylerim. Ama ne var ki çevresinde arkadaşları tarafından hocaları büyükleri kısacası herkes gözünde çok iyi çok düzgün biri. Gerçekten de öyle. 2 senede gördüğüm tek kötü şey bu. Ben de çok şaşkınım. Sanki o an onun içine başka biri girmişte o yazmış. Nasıl anlatsam bilmiyorum
Gülünür bence de ama üzerinde durulmalı mı sizce. Yoksa takmıyım mı
Yapılan karşılıklı fedakarlıklar, harcanan vakit, kavgalar, hüzünler, alttan almalar, yeri gelince bağırmalar, yeri gelince susmalar. Hayatı 2 kişilik yaşamak 2 kişilik yük almak. En ufak en ayrıntı olayda bile bir kişiyi daha düşünmek. Hava soğuk acaba nasıl giyinip çıktı acaba ne yedi parası var mıydı. Hepsi emek değil midir?Ya ne emegi Allah askiniza?
Sağolun teşekkürlerKonu sahibi aslında cevabı biliyorsunuz ama bir umut iyi şeyler duymak istiyorsunuz. Adam mesaja gülüp geçse neyse. Dakika dakika ne yapacağını yazmış. Siz olmazsanız hayatında böyle bir adam olurum demiş. Bakın bir insan ihaneti yanındaki için değil kendine saygısından yapmamalı.Sen hasta olursun, uzakta olursun fiilen yokluğunda aynı şeyi yapar bu adam. Çünkü bu kafada belli. 2 senemi verdim diye kendini kandırma. 6 yıllık sevgilisini bırakmıştı bir arkadaşım. O kadar seviyordu ki. Ama bir kavga esnasında ''öl'' demiş sadece "öl". Arkadaşım demişti ki bunu diyen bir adam beni sevmiyordur. 6 yıllık ilişkisini bıraktı geleceği görüp. Şimdilerde adamın yediği nanelerden ne kadar haklı tercih yaptığı için çok memnun. Sen de yıllar sonra "keşke" demek istemiyorsan vur tekmeyi bu adama. Samimi söylüyorum.
Teşekkür ederimBence klasik belden aşağı erkek muhabbeti hem de bu yaşlarda çok olur.
Ooo ben ne biçim erkeğim kanka artistliği işte. Hiç umursamayın.
Evet. Yani kesinlikle 'kız şöyle yaparsa o.ospudur, kızlar verir, erkek adam s..er abi' tarzında bi insan değil. Kadınlara çok değer veren ince ruhlu bi insandır. Bunu çok rahatlıkla söylüyorum çünkü az önce uzun mesajınızda bahsettiğiniz leş insan tipiyle uzun süre sevgili oldum. Bu yüzden biliyorum leş insan nasıl olur nasıl olmaz. Zaten onun tam zıttı bi ortamda büyümüş. Dediğim gibi arkadaşlarıma söylediğimde konduramadılar yaniHic kadinlara ve hayata bakis açısını sorguladiniz mi? Tabii ki gercekci degil. Ya da siz mesajları iyi almıyorsunuz.
Evet. Yani kesinlikle 'kız şöyle yaparsa o.ospudur, kızlar verir, erkek adam s..er abi' tarzında bi insan değil. Kadınlara çok değer veren ince ruhlu bi insandır. Bunu çok rahatlıkla söylüyorum çünkü az önce uzun mesajınızda bahsettiğiniz leş insan tipiyle uzun süre sevgili oldum. Bu yüzden biliyorum leş insan nasıl olur nasıl olmaz. Zaten onun tam zıttı bi ortamda büyümüş. Dediğim gibi arkadaşlarıma söylediğimde konduramadılar yani
Yapılan karşılıklı fedakarlıklar, harcanan vakit, kavgalar, hüzünler, alttan almalar, yeri gelince bağırmalar, yeri gelince susmalar. Hayatı 2 kişilik yaşamak 2 kişilik yük almak. En ufak en ayrıntı olayda bile bir kişiyi daha düşünmek. Hava soğuk acaba nasıl giyinip çıktı acaba ne yedi parası var mıydı. Hepsi emek değil midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?