- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi nesrinasena
-
Günümüz genç kızları çok değişikmiş.
Eskiden böyle aynı anda iki veya fazla sevgili yapma işini erkekler yapardı.
Şimdi kızlar...
Allah allah.
Ben sizin şu anki sevgiliniz olsam hayatta bir daha yüzünüze bakmazdım.
Bu saatten sonra sizin ancak eski sevgilinizle şansınız olur..
haklısınız cok pişmanım bi an gaflette bulundum yazdım nasıl guvenını kazanırım?
KIZLAR MERHABA;
ÖNCELİKLE SİTEDE YENİYİM YARDIMINIZA COK IHTIYACIM VAR!!!
SEVGİLİM TWİTTER ADRESİMİ BİLMİYORDU AMA BULMUS BENDE BILMIYOR DIYE RAHAT RAHAT DAVRANIYORDUM...ESKİ SEVGİLİM EKLİ TWEET ATMIS ''Ayıkken seni seviyor ,
sarhosken beni özlüyor'' yazmıs...BENDE İSİM KULLANMADAN ''Ayıkken onu seviyorum , Sarhosken seni özlüyorum'' yazdım...SEVGİLİM BUNU GORMUS VE SEN BIRINE MESAJ GONDERIYORSUN DIYE BENDEN AYRILDI GÜVENIMI KIRDIN DEDİ...LÜTFEN YARDIM EDİN GÜVENİNİ KAZANMAM LAZIM BENİMLE HİÇ KONUSMUYOR HEDİYE ALSAM NE YAPSAM LUTFENNN!!!
KIZLAR MERHABA;
ÖNCELİKLE SİTEDE YENİYİM YARDIMINIZA COK IHTIYACIM VAR!!!
SEVGİLİM TWİTTER ADRESİMİ BİLMİYORDU AMA BULMUS BENDE BILMIYOR DIYE RAHAT RAHAT DAVRANIYORDUM...ESKİ SEVGİLİM EKLİ TWEET ATMIS ''Ayıkken seni seviyor ,
sarhosken beni özlüyor'' yazmıs...BENDE İSİM KULLANMADAN ''Ayıkken onu seviyorum , Sarhosken seni özlüyorum'' yazdım...SEVGİLİM BUNU GORMUS VE SEN BIRINE MESAJ GONDERIYORSUN DIYE BENDEN AYRILDI GÜVENIMI KIRDIN DEDİ...LÜTFEN YARDIM EDİN GÜVENİNİ KAZANMAM LAZIM BENİMLE HİÇ KONUSMUYOR HEDİYE ALSAM NE YAPSAM LUTFENNN!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?