- Konu Sahibi nesrinasena
-
bu ne cesaret. erk arkadasin cok hakli. hem konustugun kisi eski sevgilin. guven kirici.. ama yardim istemissin tabiki kk olarak yorumlarimiz olacak...KIZLAR MERHABA;
ÖNCELİKLE SİTEDE YENİYİM YARDIMINIZA COK IHTIYACIM VAR!!!
SEVGİLİM TWİTTER ADRESİMİ BİLMİYORDU AMA BULMUS BENDE BILMIYOR DIYE RAHAT RAHAT DAVRANIYORDUM...ESKİ SEVGİLİM EKLİ TWEET ATMIS ''Ayıkken seni seviyor ,
sarhosken beni özlüyor'' yazmıs...BENDE İSİM KULLANMADAN ''Ayıkken onu seviyorum , Sarhosken seni özlüyorum'' yazdım...SEVGİLİM BUNU GORMUS VE SEN BIRINE MESAJ GONDERIYORSUN DIYE BENDEN AYRILDI GÜVENIMI KIRDIN DEDİ...LÜTFEN YARDIM EDİN GÜVENİNİ KAZANMAM LAZIM BENİMLE HİÇ KONUSMUYOR HEDİYE ALSAM NE YAPSAM LUTFENNN!!!
bu ne cesaret. erk arkadasin cok hakli. hem konustugun kisi eski sevgilin. guven kirici.. ama yardim istemissin tabiki kk olarak yorumlarimiz olacak...
twettini sil bence kaldir. hediye ile olmaz bu cocuk kandirir gibi...devamli ona ulasip hatani kabul edip effedireceksin kendini...seni seviyorsa hatani affeder yoksa bosver...yapacak birsey yok...
"sarhoşken onu özlüyorum"un, hediye olarak karşılığı ne olur bilemedim
dogru dedin benim ki nafile yorum oldu...bende olsam affetmezdim...Bence seviyorsa da affetmemeli.. Burada aldatılan kadınlara demiyor muyuz asla geri dönme diye, burada da konu sahibi sevgilisini aldatmış üstelik eski sevgilisi ile.
Yazık sadece..
leonela bugun birisi senin canini sikmis. yorumlarin super. soyle kimse agzini burnunu kirariz....Ben , sevgilisi olsam affetmiş gibi yapar süründürürdüm valla
leonela bugun birisi senin canini sikmis. yorumlarin super. soyle kimse agzini burnunu kirariz....
yok canim ya direk asip kesip gebertiyoruz...hakliyiz cunku....konu sahibine hiç hak vermiyorum ama şu dikkatimi çekti. aynı olayı erkek yapsa, genelde daha ılımlı yorumlar yapılıyor :44:
dogru dedin benim ki nafile yorum oldu...bende olsam affetmezdim...
iyi sevindim....Yok ama bu konuda gerçekten yanlış anlaşılcak bir şey de yok, direk sinir edici bir konu.
Yok moralim iyi aslında :)
yok canim ya direk asip kesip gebertiyoruz...hakliyiz cunku....
Yok ama bu konuda gerçekten yanlış anlaşılcak bir şey de yok, direk sinir edici bir konu.
Yok moralim iyi aslında :)
yorumlarına bayılıyorum
gelelim konuya, ben anlayamadım nasıl "rahat rahat" takılıyordunuz? adama, sarhoşken özlüyorum demişsiniz.. kendinizi affettiremezsiniz, inşallah da affetmez.. siz de rahat rahat takılmazsınız artık.. musibet-nasihat ilişkisi gibi düşünün..
toplumumuzun bize dayatmasi. erkek hukumdarliginin sonucu...resmen hipnoz etkisi..erkek yapinca hic bir tepki veremez hale geldik.konu sahibi bayanin yaptigi hemen dikkatimizi cekti....en güzeli
ama öyle gerçekten erkek yapınca daha az normal dışı görülüyo sanki. belki erkeklerin pisliğine alıştığımız için...
KIZLAR MERHABA;
ÖNCELİKLE SİTEDE YENİYİM YARDIMINIZA COK IHTIYACIM VAR!!!
SEVGİLİM TWİTTER ADRESİMİ BİLMİYORDU AMA BULMUS BENDE BILMIYOR DIYE RAHAT RAHAT DAVRANIYORDUM...ESKİ SEVGİLİM EKLİ TWEET ATMIS ''Ayıkken seni seviyor ,
sarhosken beni özlüyor'' yazmıs...BENDE İSİM KULLANMADAN ''Ayıkken onu seviyorum , Sarhosken seni özlüyorum'' yazdım...SEVGİLİM BUNU GORMUS VE SEN BIRINE MESAJ GONDERIYORSUN DIYE BENDEN AYRILDI GÜVENIMI KIRDIN DEDİ...LÜTFEN YARDIM EDİN GÜVENİNİ KAZANMAM LAZIM BENİMLE HİÇ KONUSMUYOR HEDİYE ALSAM NE YAPSAM LUTFENNN!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?