- Konu Sahibi Yagmuraras
-
Soğudunuz mu acaba biraz?
Soğdum gibi.Çünkü yaptıkları düşündürüyor beni ilerisi olursa beni zorlucakmı .Hep mi pinti olucak ,hep kendi dediği olsn mu isticek.Çok baskı kurmaya çalışıyor .Hep kendı dedıklerı doğru ,haklıymış gibi..Önceden daha cok bakıyordu kendıne şimdi hiç saldım çayıra mevlam kayıra.
Özellikle daha sevgiliyken özensiz davranmak çok yanlış. Özensizlikten kastım sadece kişisel bakım, kılık kıyafet değil. Hediye almamak, bunu düşünmemek, aklında olsa bile hep ertelemek, sen bayansın tabi kendini beğendirmek için bakımlı olacaksın gibi sözler vs. vs.. Evlilikte bile bu tür şeylere dikkat edilmeli kaldı ki sizin daha aranızda resmiyet yok.
Ben de eşimle alışveriş yaparken, bir yerde yemek yiyecekken fiyatlara dikkat ederim eşim de öyle. Sinemaya girerken kampanyalı olana gidiyoruz. Bunu da bütçemize göre yaşamak için yapıyoruz. Bazı yerler gerçekten faiş fiyatlar koyuyor ve almıyoruz. Ama sevgiliyken daha rahattık. Tasarruf yanlış değil fakat sevgiliyken abartılı şekilde sürekli dillendirilmesi çok itici olur.
Önce kendini bir dinle. Bir süre onu özlüyor musun? Görmek, buluşmak, konuşmak istiyor musun? Eğer bu dediklerim yoksa bence senin için bazı şeyler miadını doldurmuş olur.
En sevmediğim erkek tipi.
Para lafı yapan,kendine özen göstermeyen..
Soğuma hızım ışık hızında.
Sizi anlayabiliyorum bu yüzden,çok da devam etmeye gerek yok bence.Ayrılın gitsin,dışarda bakımlı cömert bir sürü erkek var.
Allah karşınıza hak ettiğinizi çıkartacaktır eminim.
Kendinize sorulabilecek en önemli soruyu sorun;o beni hak ediyor mu? Ben onu hak ediyor muyum?
Cevabı doğru karar vermenizi sağlayacaktır.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben yazıyı okurken ıcım sıstı sen nasıl tahammül edıyorsun bu adama .
Bır omur gecermı bununla .
Allah sabır versın cıdden .
Hmm ne kadar zamandır berabersınız peki?
Tabi siz sevgilinizi daha iyi tanırsınız ve aslında değişip değişmeyeceğini falan siz bilirsiniz,bazen bizler görmemezlikten gelebiliyoruz ama ertlemek pek bi işe yaramıyor malesef...Fevri karar vermeden iyice oturup dusunmeniz lazım gibi bence..
Siz iliski yasamiyorsunuz ki, onun dogrularini yasiyorsunuz...
Siz kendinize bakmak zorundasiniz, o degil siz hatali kapida beklediniz, sizinle harcanan her para israf, ortada hediye bile yok...
Bana burdan dahi cok sinir bozucu geldi, ne olur kusura bakmayin...
Ya meraminizi detaylica anlatin, kendisine gelsin ya da zorlamayin...
Cunku ilsikide her iki tarafda zaman zaman birbirine batar ama bir sey hissetmemek, sarilmak bile istememek cok farkli...
Ben olsam derdimi anlatir, birazda gorusmeye, caktirmadan ara verirdim, hem kizdigim noktalari anlamasini bekler hem de kendimi dinlerdim...
Ewet kesinlikle bende oyle dusunmeye basladim aramizda henuz resmiyette yok para konusunu cok acmasi uyuz ediyor beni kaldi ki bazi zamnlar fazla fiyat biseye diyelim sinema mesela benim yemek parasını odememe razı oluyor ki ben ogrencıyım sankı dusunce yok gıbı. Bir sure kafa dınleyecegım görüşmek tenkacacagım bırde polıs maasıda var hanı oda ogrencı olsa amenna hersey ortak olsun. Cok teşekkürler yorumun ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?