Sevgılımın harektlerı bıktırıyor artıkk..

Yagmuraras

Kara kaş gözlerin elmas..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
555
5
46
İstanbul
İyi geceler arkadaşlar.Sevgilimin davranışlarından ,hareketlerinden ,herşeyi kendi bilirmiş gibi konuşmalarından ,herseyden cok bıktım.
Buluşmaya gelirken çok özensız geliyor.Kendıne bakmıyor.Ondan uzaklaştımı hissediyorum.İki haftaya yakın görüşememiştik derslerim sınavlarım yüzünden daha ıkı gun once görüştüm ama ona karşı bir şey hissedemedm .Çok donuktum.Sarılmadım bile.Gider gitmez oturdum yanina.Oysa o beni çok özlediğini söylüyordu sarılmak istiyordu ..Daha sonra sarıldım ama çok istekli değildim.Sonra düzeldim gibi oldum .
Ama bugun buluştuk tekrar ,benı kırdı telefonda bağırdı.Bır alışverış merkezıne gitmıştık ben başka bı gırıs kısmında bekliyordum oda başka giriş kısmından girmiş.Ben nerde olduğumu soyluyordum ve onu orda 15 dk beklemıstım sesını yukselttı telde.Ama bende kzıınca ona yanıma gelince sakindi ve bişey demedi ama alışveriş merkezının dışına çıktık resmen mcbur bıraktı gıttık bakıo dışarıya burası ana gırıs yerı değil vs ..sinir oldum neyi isppatlamaya çalışıyorsun dedim.neyse ben baya morelım bozulmuştu sınemaya gıttık bıttı hıc yakın davranmadım elını dahı tutmadım.o benım elımı tutuyrdu.Ve herşeye bi cevabı var çok sinir oluyorum hareketlerine .Mağazaya gırıyoruz burası benım ılgımı cekmıyor sıkılıyorum çıkalım,bu cok pahalı bu para değmez buna vs..Ben ona sınemanın başlamasını beklerken dedım kı.Neden kendine bakmıyorsun gıbı bısey tam böyle demedım tabı başka birşeyi kastettim burda söylemek istemiyorm.Oda uğraşamam dedi işim vardı fln filan..Bende dedımkı ama ben uğraşıyorum bakıyorum kendıme .Oda tabiki bakmak zorundasın bakacaksın dedı orda çok sinirlendim ona olan sinirim arttıı..
Benım yanımda cok rahatt ben ne yapcam bilmiyorum çok sıkıldım.Birde benm doğum günümde annesı hedıye vermıs patik ve tülbentt bayadır görüşmedimiz içn bu ılk görüşmemizde verdı ve kendısıde eşarp gıbı bıse verdı ama itirafetti bunu annesii vermiş bana versin diye galbaa...ve üzerinde de iğne izi gibi bişe var.kullanılmış olabilr ama emin değilim.Ama kendı dedıkı bu sende kalsın ben sana başka hediye alıcam dedi.
Bu bunaltıcı yazımla sizlerden şimdiden özür diliyorum ..(

Şunu eklemeyi unuttum birde telefonumu aldı bugun baya kurcaladııı..herseyi kurcaladı resim,vatsap konusmalrıı,ınstegrm vs...Sinema pahalı tuttuu bida buraya gelmeyız başka bı yere gideriz vs.Gittimize değer inş vs seyler dedı hep gıcık oldum.

Son düzenleme:
Soğudunuz mu acaba biraz?

Soğdum gibi.Çünkü yaptıkları düşündürüyor beni ilerisi olursa beni zorlucakmı .Hep mi pinti olucak ,hep kendi dediği olsn mu isticek.Çok baskı kurmaya çalışıyor .Hep kendı dedıklerı doğru ,haklıymış gibi..Önceden daha cok bakıyordu kendıne şimdi hiç saldım çayıra mevlam kayıra.

Son düzenleme:

Hmm ne kadar zamandır berabersınız peki?
Tabi siz sevgilinizi daha iyi tanırsınız ve aslında değişip değişmeyeceğini falan siz bilirsiniz,bazen bizler görmemezlikten gelebiliyoruz ama ertlemek pek bi işe yaramıyor malesef...Fevri karar vermeden iyice oturup dusunmeniz lazım gibi bence..

Siz iliski yasamiyorsunuz ki, onun dogrularini yasiyorsunuz...
Siz kendinize bakmak zorundasiniz, o degil siz hatali kapida beklediniz, sizinle harcanan her para israf, ortada hediye bile yok...
Bana burdan dahi cok sinir bozucu geldi, ne olur kusura bakmayin...
Ya meraminizi detaylica anlatin, kendisine gelsin ya da zorlamayin...
Cunku ilsikide her iki tarafda zaman zaman birbirine batar ama bir sey hissetmemek, sarilmak bile istememek cok farkli...
Ben olsam derdimi anlatir, birazda gorusmeye, caktirmadan ara verirdim, hem kizdigim noktalari anlamasini bekler hem de kendimi dinlerdim...

sarılmak dahi istememenin sebebi kırgınlığından. artık içinden gelmiyor cünkü tek taraflı cabaladığını düşünüyorsun. yanına gelirken özenmeyen, bir hediyeyi dahi cok goren bir adama nasıl sarılmak isteyesin ki? ha bu kadar onemsemiyorsa neden hala seninle beraber? bunun cevabını da en iyi sen verebilirsin. ne tür bir çıkarı olabilir?

hexe'nin dediği gibi ya derdini anlat al karsına konus, ya da bir süre uzak tut kendini seni kaybetmekten korkuyorsa kendine biraz çeki düzen verir.

Ne mecburiyetin var kizim karaktersiz bir adamla birliktelige...adam mi kalmadi ...bunu hissettir bak ne oluyor...

nezaman dır berabersiniz??
Peki arkadaşlarıyla buluşurken de böyle özensiz mi??
sevgili cok bulunur, önemli olan anlaşabileceğin biri olmalı, böyle tartışarak geçmez onla hayat.
önce bi düşün gerçekten soğudum mu?
Onsuz daha mi cok mutluyum, onsuz olmaz mi?
Nezamana kadar katlanabilirim?

Evlendiğinizi farzet, ve sen sürekli böyle şikayet halinde olacaksın oda sürekli sanırım sana herseye bağırıyor olacak.
insan 7 sinde neyse 70 de aynı, ama acele karar verme sonradan pisman olmakta var.:44:

böyle adamla zaman ızdırab gibi gecer.
yanından kacmak için saniyeler bile sayılır

Ben yazıyı okurken ıcım sıstı sen nasıl tahammül edıyorsun bu adama .
Bır omur gecermı bununla .
Allah sabır versın cıdden .

En sevmediğim erkek tipi.
Para lafı yapan,kendine özen göstermeyen..
Soğuma hızım ışık hızında.
Sizi anlayabiliyorum bu yüzden,çok da devam etmeye gerek yok bence.Ayrılın gitsin,dışarda bakımlı cömert bir sürü erkek var.
Allah karşınıza hak ettiğinizi çıkartacaktır eminim.

Kendinize sorulabilecek en önemli soruyu sorun;o beni hak ediyor mu? Ben onu hak ediyor muyum?
Cevabı doğru karar vermenizi sağlayacaktır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özellikle daha sevgiliyken özensiz davranmak çok yanlış. Özensizlikten kastım sadece kişisel bakım, kılık kıyafet değil. Hediye almamak, bunu düşünmemek, aklında olsa bile hep ertelemek, sen bayansın tabi kendini beğendirmek için bakımlı olacaksın gibi sözler vs. vs.. Evlilikte bile bu tür şeylere dikkat edilmeli kaldı ki sizin daha aranızda resmiyet yok.

Ben de eşimle alışveriş yaparken, bir yerde yemek yiyecekken fiyatlara dikkat ederim eşim de öyle. Sinemaya girerken kampanyalı olana gidiyoruz. Bunu da bütçemize göre yaşamak için yapıyoruz. Bazı yerler gerçekten faiş fiyatlar koyuyor ve almıyoruz. Ama sevgiliyken daha rahattık. Tasarruf yanlış değil fakat sevgiliyken abartılı şekilde sürekli dillendirilmesi çok itici olur.

Önce kendini bir dinle. Bir süre onu özlüyor musun? Görmek, buluşmak, konuşmak istiyor musun? Eğer bu dediklerim yoksa bence senin için bazı şeyler miadını doldurmuş olur.

Ewet kesinlikle bende oyle dusunmeye basladim aramizda henuz resmiyette yok para konusunu cok acmasi uyuz ediyor beni kaldi ki bazi zamnlar fazla fiyat biseye diyelim sinema mesela benim yemek parasını odememe razı oluyor ki ben ogrencıyım sankı dusunce yok gıbı. Bir sure kafa dınleyecegım görüşmek tenkacacagım bırde polıs maasıda var hanı oda ogrencı olsa amenna hersey ortak olsun. Cok teşekkürler yorumun ıcın.

Çok teşekkür ederim canım. Bu günlerde en cok sorduğum sorulardan biri bu zaten. Duşunecegım artık hakkımda hayırlısı.

Ben yazıyı okurken ıcım sıstı sen nasıl tahammül edıyorsun bu adama .
Bır omur gecermı bununla .
Allah sabır versın cıdden .

Gercekten nasıl sabretmişim şaşırıyorum bende bağlandıktan sonra bırakmakta cok güç oluyor. Zamanla dıyorum artık her hareketını en küçük bır hatası olsun takıyorum. Tesekkürler canım yorumun için.

Bu Haziran da iki yıla yakın olcak. Ewet iyi tanıyorum değişmedı hep aynıydı ebn gormedım bence ya da ılk zamanlar bu kadar pıntı olduğunu dusuncesız olduğunu hıssettırmedı. Kesınlıkle dusunecegım her hatasını kucuk dahı olsa onemsemeye başladım. Cok saol canım yorumun ıcın.

Yorumun için teşekkür ederim canım. Bende öyle düşünüyorum her hatasına cok buyuk bır olay gıbı bakıp yorumluyorum. Çünkü kucuk hatalar buyuklerı doğuruyor maalesef. Aynen öyle ben paralı bısey olsun demiyorum ılla hedıye su bu ama önemseme onemlıbana bır keresınde gumus pahalı bır hedıye aldıydı o gun yemek parasını ben odeyeyım mı deme ıhtıyacı hıssettım. Çunku sankı ona koymus gıbı geldı. Dınleyecegım kendımı. Tekrar teşekkürler.

polis maaşları eskiye ve çoğu mesleğe göre gayet iyi durumda,o da öğrenci olsa neyse... iyi düşünün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…