- Konu Sahibi Yagmuraras
-
sarılmak dahi istememenin sebebi kırgınlığından. artık içinden gelmiyor cünkü tek taraflı cabaladığını düşünüyorsun. yanına gelirken özenmeyen, bir hediyeyi dahi cok goren bir adama nasıl sarılmak isteyesin ki? ha bu kadar onemsemiyorsa neden hala seninle beraber? bunun cevabını da en iyi sen verebilirsin. ne tür bir çıkarı olabilir?
hexe'nin dediği gibi ya derdini anlat al karsına konus, ya da bir süre uzak tut kendini seni kaybetmekten korkuyorsa kendine biraz çeki düzen verir.
Ne mecburiyetin var kizim karaktersiz bir adamla birliktelige...adam mi kalmadi ...bunu hissettir bak ne oluyor...
Yorumun için teşekkür ederim canım. Bende öyle düşünüyorum her hatasına cok buyuk bır olay gıbı bakıp yorumluyorum. Çünkü kucuk hatalar buyuklerı doğuruyor maalesef. Aynen öyle ben paralı bısey olsun demiyorum ılla hedıye su bu ama önemseme onemlıbana bır keresınde gumus pahalı bır hedıye aldıydı o gun yemek parasını ben odeyeyım mı deme ıhtıyacı hıssettım. Çunku sankı ona koymus gıbı geldı. Dınleyecegım kendımı. Tekrar teşekkürler.
Arkadaşlarıyka buluşurken aynı sanırım cunku gormedığım için.Bende bundan korkuyorum evlenirsek ılerde böyle olunca ben pişman omak istemiyorum bundan korkuyorum..2yıl oucak bu hazırandanezaman dır berabersiniz??
Peki arkadaşlarıyla buluşurken de böyle özensiz mi??
sevgili cok bulunur, önemli olan anlaşabileceğin biri olmalı, böyle tartışarak geçmez onla hayat.
önce bi düşün gerçekten soğudum mu?
Onsuz daha mi cok mutluyum, onsuz olmaz mi?
Nezamana kadar katlanabilirim?
Evlendiğinizi farzet, ve sen sürekli böyle şikayet halinde olacaksın oda sürekli sanırım sana herseye bağırıyor olacak.
insan 7 sinde neyse 70 de aynı, ama acele karar verme sonradan pisman olmakta var.:44:
gümüş kolye hadi 150TL olsa,maaşı 2500TL vardır onun,altın kolye de alabilirdi çok rahat, yemeği ödemeyi öğrenci olarak çalışan erkek arkadaşınıza teklif ettiğinize göre para konusu sıkıntılı görünüyor.
benim de normal bir erkek arkadaşım çok cimriydi,o çalışırken ben öğrenciyken teklif bile etmeden ben ödemek zorunda kalırdım,kendisini tutumlu olarak nitelerdi o başka
ayrıca kapalı mısınız bilmiyorum ama annesi kapanmanız için size mesaj göndermiş de olabilir...
Hatta daha fazla o fiyattan 3000 e yakın.
Kapalıyım ben cnm
Daha sevgiliyken böyle para mevzusu yapması çok sevimsiz bi hareket.. Pahalı tuttuysa bi dahakine başka yere götürsün ama bunu dillendirmesinin bi manası yok. Özensiz gelmesi de sana verdiği değeri gösterir. O seni cepte gördükçe sen de ondan soğumuşsun. Ben ilerisini göremiyorum sizin ilişkinizin. Umarım doğru kararı verirsin.
İyi geceler arkadaşlar.Sevgilimin davranışlarından ,hareketlerinden ,herşeyi kendi bilirmiş gibi konuşmalarından ,herseyden cok bıktım.
Buluşmaya gelirken çok özensız geliyor.Kendıne bakmıyor.Ondan uzaklaştımı hissediyorum.İki haftaya yakın görüşememiştik derslerim sınavlarım yüzünden daha ıkı gun once görüştüm ama ona karşı bir şey hissedemedm .Çok donuktum.Sarılmadım bile.Gider gitmez oturdum yanina.Oysa o beni çok özlediğini söylüyordu sarılmak istiyordu ..Daha sonra sarıldım ama çok istekli değildim.Sonra düzeldim gibi oldum .
Ama bugun buluştuk tekrar ,benı kırdı telefonda bağırdı.Bır alışverış merkezıne gitmıştık ben başka bı gırıs kısmında bekliyordum oda başka giriş kısmından girmiş.Ben nerde olduğumu soyluyordum ve onu orda 15 dk beklemıstım sesını yukselttı telde.Ama bende kzıınca ona yanıma gelince sakindi ve bişey demedi ama alışveriş merkezının dışına çıktık resmen mcbur bıraktı gıttık bakıo dışarıya burası ana gırıs yerı değil vs ..sinir oldum neyi isppatlamaya çalışıyorsun dedim.neyse ben baya morelım bozulmuştu sınemaya gıttık bıttı hıc yakın davranmadım elını dahı tutmadım.o benım elımı tutuyrdu.Ve herşeye bi cevabı var çok sinir oluyorum hareketlerine.Mağazaya gırıyoruz burası benım ılgımı cekmıyor sıkılıyorum çıkalım,bu cok pahalı bu para değmez buna vs..Ben ona sınemanın başlamasını beklerken dedım kı.Neden kendine bakmıyorsun gıbı bısey tam böyle demedım tabı başka birşeyi kastettim burda söylemek istemiyorm.Oda uğraşamam dedi işim vardı fln filan..Bende dedımkı ama ben uğraşıyorum bakıyorum kendıme .Oda tabiki bakmak zorundasın bakacaksın dedı orda çok sinirlendim ona olan sinirim arttıı..
Benım yanımda cok rahatt ben ne yapcam bilmiyorum çok sıkıldım.Birde benm doğum günümde annesı hedıye vermıs patik ve tülbentt bayadır görüşmedimiz içn bu ılk görüşmemizde verdı ve kendısıde eşarp gıbı bıse verdı ama itirafetti bunu annesii vermiş bana versin diye galbaa...ve üzerinde de iğne izi gibi bişe var.kullanılmış olabilr ama emin değilim.Ama kendı dedıkı bu sende kalsın ben sana başka hediye alıcam dedi.
Bu bunaltıcı yazımla sizlerden şimdiden özür diliyorum ..(
kıdemine göre maaşı artacaktır,o fiyata gümüş kolye var mıymış,umarım kolye fiyatını kendisi söylememiştir...
kapalıysanız o bakımdan sorun yok.
Kendisi söylemedi arkadaşımla gitmişti bakmaya ..Onu da zor zar almış.
Aynen beni cepte görüyor ben kendıme zaman verıcem .İnşallah hayırlısı olur ilerde keşkeler demek istemiyorum pişman olmak ıstemıyorum .Hayatımı zindan etmek istemiyorum..
ne bunaltıcısı yahu biz de burya paragraf paragraf dert anlatıyoruz kadının halinden yine kadın anlıyor napalım yani :13:
ay nedir bu erkeklerden çektiğimiz hepimizin başka başka sıkıntıları var :) siz bu adamı seviyor musunuz? yoksa alışkanlık mı sadece? pek seviyormuşsunuz gibi gelmedi çünkü muhakkak bu tarz yazılarda ''...ama seviyorum'' diye 2 kelime olur sizi bu kadar üzmesine neden müsade ediyorsunuz ki valla bana bağırsa ben ona iki katı bağırırım, bu ne cürret yani? ezdirmeyin kendinizi.. ayrıca insan sevdiği insana kendini beğendirmek için uğraşır, güzel giyinir, güzel kokar, kendine bakar. bu erkek için de, kadın için de böyledir. haddim olmayarak söylüyorum ama sevgiliniz kendine pek dikkat etmediğinden ziyade cimri gibi de geldi :44: yani sizin doğum gününüzde sizin için özel bir şey yapmadı mı? yapmayayı da geçelim gösterişli bir hediye almadı mı içinden gelip? tülbent, eşarp ve patik nedir yahu üstelik annesi vermiş :26: parası yok diyelim, ben sevgilim için 3 ay öncesi para biriktirmeye başlamıştım doğum günü var diye.. size pek değer vermiyor gibi bence. ama siz daha iyi bilirsiniz tabi. ölçün tartın ve ona göre karar verin derim böyle hayat geçmez sonuçta, mutlu hissetmedikten sonra..
Boşuna kendini yıpratma canım.. Zaten soğumuşsun da bayağı. Ben nişan attım onu unuttum da sen böyle bi adamı unutamayacak mısın?
senin düğüne daha dün 1 yıl yok muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?