Sevgılımın harektlerı bıktırıyor artıkk..

Derdimı anlatsam da bu mu aynı bundan mı soğuk davranıyorsun gıbı kucuk görmeler dusuncelerımı bu tür konuşmalar gecıyor aramızda... Düşüneceğim kesınlıkle bır omur geçmez gıbı bunla sevmek koyuyor ınsana neyse cok teşekkür ederım.

Bence haklı olarak feci şekilde soğumuşsunuz..yazım tarzınızdan bile hissettim ..ortada aşk meşk kalmamış böyle bir adama tahammül etmeyede gerek yok kimse bu yaştan sonra değişmez neyse odur..ayrılın

gümüş kolye hadi 150TL olsa,maaşı 2500TL vardır onun,altın kolye de alabilirdi çok rahat, yemeği ödemeyi öğrenci olarak çalışan erkek arkadaşınıza teklif ettiğinize göre para konusu sıkıntılı görünüyor.
benim de normal bir erkek arkadaşım çok cimriydi,o çalışırken ben öğrenciyken teklif bile etmeden ben ödemek zorunda kalırdım,kendisini tutumlu olarak nitelerdi o başka
ayrıca kapalı mısınız bilmiyorum ama annesi kapanmanız için size mesaj göndermiş de olabilir...

Arkadaşlarıyka buluşurken aynı sanırım cunku gormedığım için.Bende bundan korkuyorum evlenirsek ılerde böyle olunca ben pişman omak istemiyorum bundan korkuyorum..2yıl oucak bu hazıranda

Son düzenleme:
Uzak dur sadece.. Yazini okurken bana bikkinlik geldi. Herkes mutlu olmak icin bir birliktelik ariyor aci cekmek icin degil. Kendi degerini bil tatlim

Böyle bi adamdan soğuman çok çok normal. Sen sevdiğin kızla buluşacaksın biraz özen göster , ufak jestler yap değil mi ? Yaptığı hareketler bir erkeğe asla yakışmıyor. Değişeceğini hiç sanmıyorum Bir de sana eşarp vermesi 'kapan' anlamına geliyor olabilir

Son düzenleme:
Okurken ben sıkıldım yaa. Ne kdr sıkıcı ve itici bi tip siz çok zıt karakterlersiniz bence.. Ne blım ya da bana öyle geldi. Ama rahatsız oldgnz herseyı dıle getrıp anlatmanızda fayda var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha sevgiliyken böyle para mevzusu yapması çok sevimsiz bi hareket.. Pahalı tuttuysa bi dahakine başka yere götürsün ama bunu dillendirmesinin bi manası yok. Özensiz gelmesi de sana verdiği değeri gösterir. O seni cepte gördükçe sen de ondan soğumuşsun. Ben ilerisini göremiyorum sizin ilişkinizin. Umarım doğru kararı verirsin.

Hatta daha fazla o fiyattan 3000 e yakın.
Kapalıyım ben cnm

Son düzenleme:

Aynen beni cepte görüyor ben kendıme zaman verıcem .İnşallah hayırlısı olur ilerde keşkeler demek istemiyorum pişman olmak ıstemıyorum .Hayatımı zindan etmek istemiyorum..

ne bunaltıcısı yahu biz de burya paragraf paragraf dert anlatıyoruz kadının halinden yine kadın anlıyor napalım yani :13:

ay nedir bu erkeklerden çektiğimiz hepimizin başka başka sıkıntıları var :) siz bu adamı seviyor musunuz? yoksa alışkanlık mı sadece? pek seviyormuşsunuz gibi gelmedi çünkü muhakkak bu tarz yazılarda ''...ama seviyorum'' diye 2 kelime olur sizi bu kadar üzmesine neden müsade ediyorsunuz ki valla bana bağırsa ben ona iki katı bağırırım, bu ne cürret yani? ezdirmeyin kendinizi.. ayrıca insan sevdiği insana kendini beğendirmek için uğraşır, güzel giyinir, güzel kokar, kendine bakar. bu erkek için de, kadın için de böyledir. haddim olmayarak söylüyorum ama sevgiliniz kendine pek dikkat etmediğinden ziyade cimri gibi de geldi :44: yani sizin doğum gününüzde sizin için özel bir şey yapmadı mı? yapmayayı da geçelim gösterişli bir hediye almadı mı içinden gelip? tülbent, eşarp ve patik nedir yahu üstelik annesi vermiş :26: parası yok diyelim, ben sevgilim için 3 ay öncesi para biriktirmeye başlamıştım doğum günü var diye.. size pek değer vermiyor gibi bence. ama siz daha iyi bilirsiniz tabi. ölçün tartın ve ona göre karar verin derim böyle hayat geçmez sonuçta, mutlu hissetmedikten sonra..

Aynen beni cepte görüyor ben kendıme zaman verıcem .İnşallah hayırlısı olur ilerde keşkeler demek istemiyorum pişman olmak ıstemıyorum .Hayatımı zindan etmek istemiyorum..

Boşuna kendini yıpratma canım.. Zaten soğumuşsun da bayağı. Ben nişan attım onu unuttum da sen böyle bi adamı unutamayacak mısın?

Yaşlarınız kaç? Bana da pinti gibi geldi. Tamam pahalı gelebilir ama artık olan olmuş sinemaya gidilmiş, bunu dillendirmenin ne anlamı var? Gereksiz.

Gerçekten haklısın canım PİNTİİ .Doğum günüm için özel bişe yapmadıı.Beni cepte görüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…