- Konu Sahibi Yagmuraras
-
Gerçekten haklısın canım PİNTİİ .Doğum günüm için özel bişe yapmadıı.Beni cepte görüyor..
Aaa sen söyleyene kadar dikkat etmedim.. :S Teknik bi hata mı acaba? değiştirmedim de. :/
edit: acaba 12 aya düştüğü için böyle görünüyor olabilir mi?
canım 1 yıl eşittir 12 ay,dün 12 ay yazıyordu işteçok dikkatliyim değil mi
Mantığını oturtamadım.. Dün 12 aysa, bugün de 11 ay 30 gün gözükmesi gayet normal. Ben de uyku sersemi anlamadım bi an.. Bi sorun yok.
11 ay 29 gün olması gerekirdi bence,o yüzden dedim ben...
Yaşlarınız kaç? Bana da pinti gibi geldi. Tamam pahalı gelebilir ama artık olan olmuş sinemaya gidilmiş, bunu dillendirmenin ne anlamı var? Gereksiz.
Ben 21 o 22 yaşında .
canım senin yazını okuyunca aklıma kuzenim geldi kuzenimde sevgilisinden soğuduğundan bahsetti geçenlerde bak canım yaşıtmışız seninle daha çok genciz tüm sayfaları okuyamadım k.bakma ne kadardır berabersiniz bilemedim o yüzden bi adam 7 sinde neyse 70 de odur çok nadirdir değişen oda bazı şeyler değişir bence sen bu adamla zaman geçirmekten zevk almıyorsun adam cimri ve herşeyi senin ağzından burnundan getirir senin yerinde olsam çok ciddi bi konuşma yaparım adamla kendine çeki düzen vermesini isterim sonra baktım olmuyor noktayı koyarım içimdeki duyguları kontrol ederek tabiki
Ya konuşucam yada susucam kendıme zaman vercem kafamı dinlemeği düşünüyorum canım..Anlamazsa artık kendi bilir.Hayırlısı olsun inş
Arkadaşlarıyka buluşurken aynı sanırım cunku gormedığım için.Bende bundan korkuyorum evlenirsek ılerde böyle olunca ben pişman omak istemiyorum bundan korkuyorum..2yıl oucak bu hazıranda
Arkadaşlarıyka buluşurken aynı sanırım cunku gormedığım için.Bende bundan korkuyorum evlenirsek ılerde böyle olunca ben pişman omak istemiyorum bundan korkuyorum..2yıl oucak bu hazıranda
Anladım.. 2 yıl okadar uzun zaman değil, ama evlenip pişman olmakta var. 2 yılımi verdim onun icin herşey yaptim ettim diye düşünerek bakma olaya. Otur düşün gerçekten bu kişiyle ömür geçermi, çünkü huylari belli, iyi kötü tanimissindir. Inan evli olsanız ve şimdiki hâliyle devam etse, gün gelir bikarsin vecekilmez bi hal alır:26:
Okurken ben bile sıkıldım ki sevgin de bitmiş sen niye çekiyosun bu adamı
İyi geceler arkadaşlar.Sevgilimin davranışlarından ,hareketlerinden ,herşeyi kendi bilirmiş gibi konuşmalarından ,herseyden cok bıktım.
Buluşmaya gelirken çok özensız geliyor.Kendıne bakmıyor.Ondan uzaklaştımı hissediyorum.İki haftaya yakın görüşememiştik derslerim sınavlarım yüzünden daha ıkı gun once görüştüm ama ona karşı bir şey hissedemedm .Çok donuktum.Sarılmadım bile.Gider gitmez oturdum yanina.Oysa o beni çok özlediğini söylüyordu sarılmak istiyordu ..Daha sonra sarıldım ama çok istekli değildim.Sonra düzeldim gibi oldum .
Ama bugun buluştuk tekrar ,benı kırdı telefonda bağırdı.Bır alışverış merkezıne gitmıştık ben başka bı gırıs kısmında bekliyordum oda başka giriş kısmından girmiş.Ben nerde olduğumu soyluyordum ve onu orda 15 dk beklemıstım sesını yukselttı telde.Ama bende kzıınca ona yanıma gelince sakindi ve bişey demedi ama alışveriş merkezının dışına çıktık resmen mcbur bıraktı gıttık bakıo dışarıya burası ana gırıs yerı değil vs ..sinir oldum neyi isppatlamaya çalışıyorsun dedim.neyse ben baya morelım bozulmuştu sınemaya gıttık bıttı hıc yakın davranmadım elını dahı tutmadım.o benım elımı tutuyrdu.Ve herşeye bi cevabı var çok sinir oluyorum hareketlerine.Mağazaya gırıyoruz burası benım ılgımı cekmıyor sıkılıyorum çıkalım,bu cok pahalı bu para değmez buna vs..Ben ona sınemanın başlamasını beklerken dedım kı.Neden kendine bakmıyorsun gıbı bısey tam böyle demedım tabı başka birşeyi kastettim burda söylemek istemiyorm.Oda uğraşamam dedi işim vardı fln filan..Bende dedımkı ama ben uğraşıyorum bakıyorum kendıme .Oda tabiki bakmak zorundasın bakacaksın dedı orda çok sinirlendim ona olan sinirim arttıı..
Benım yanımda cok rahatt ben ne yapcam bilmiyorum çok sıkıldım.Birde benm doğum günümde annesı hedıye vermıs patik ve tülbentt bayadır görüşmedimiz içn bu ılk görüşmemizde verdı ve kendısıde eşarp gıbı bıse verdı ama itirafetti bunu annesii vermiş bana versin diye galbaa...ve üzerinde de iğne izi gibi bişe var.kullanılmış olabilr ama emin değilim.Ama kendı dedıkı bu sende kalsın ben sana başka hediye alıcam dedi.
Bu bunaltıcı yazımla sizlerden şimdiden özür diliyorum ..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?