Sevgılımın harektlerı bıktırıyor artıkk..

Gerçekten haklısın canım PİNTİİ .Doğum günüm için özel bişe yapmadıı.Beni cepte görüyor..

büyük konuşmayayım ama cimri biriyle ömür geçmez,erkek cömert olmalı,paranın lafını dahi yapmamalı,yoksa insan kendi evinde bile rahat edemez,çok mu yedim,çok mu pahalıya aldım,alsam mı almasam mı,ne der vs diye. öyle de ömür geçer mi...

Aaa sen söyleyene kadar dikkat etmedim.. :S Teknik bi hata mı acaba? değiştirmedim de. :/
edit: acaba 12 aya düştüğü için böyle görünüyor olabilir mi?

canım 1 yıl eşittir 12 ay,dün 12 ay yazıyordu işte çok dikkatliyim değil mi

Ben 21 o 22 yaşında .

canım senin yazını okuyunca aklıma kuzenim geldi kuzenimde sevgilisinden soğuduğundan bahsetti geçenlerde bak canım yaşıtmışız seninle daha çok genciz tüm sayfaları okuyamadım k.bakma ne kadardır berabersiniz bilemedim o yüzden bi adam 7 sinde neyse 70 de odur çok nadirdir değişen oda bazı şeyler değişir bence sen bu adamla zaman geçirmekten zevk almıyorsun adam cimri ve herşeyi senin ağzından burnundan getirir senin yerinde olsam çok ciddi bi konuşma yaparım adamla kendine çeki düzen vermesini isterim sonra baktım olmuyor noktayı koyarım içimdeki duyguları kontrol ederek tabiki

Ya konuşucam yada susucam kendıme zaman vercem kafamı dinlemeği düşünüyorum canım..Anlamazsa artık kendi bilir.Hayırlısı olsun inş

Ya konuşucam yada susucam kendıme zaman vercem kafamı dinlemeği düşünüyorum canım..Anlamazsa artık kendi bilir.Hayırlısı olsun inş

önce konuş sonra sus canım biraz araya mesafe koy ki özlüyor musun yoksa ohh bee adamla görüşmüyorum rahatladım mı diosun tabi herşeyin hayırlısı

Arkadaşlarıyka buluşurken aynı sanırım cunku gormedığım için.Bende bundan korkuyorum evlenirsek ılerde böyle olunca ben pişman omak istemiyorum bundan korkuyorum..2yıl oucak bu hazıranda

Anladım.. 2 yıl okadar uzun zaman değil, ama evlenip pişman olmakta var. 2 yılımi verdim onun icin herşey yaptim ettim diye düşünerek bakma olaya. Otur düşün gerçekten bu kişiyle ömür geçermi, çünkü huylari belli, iyi kötü tanimissindir. Inan evli olsanız ve şimdiki hâliyle devam etse, gün gelir bikarsin vecekilmez bi hal alır:26:

Arkadaşlarıyka buluşurken aynı sanırım cunku gormedığım için.Bende bundan korkuyorum evlenirsek ılerde böyle olunca ben pişman omak istemiyorum bundan korkuyorum..2yıl oucak bu hazıranda

Anladım.. 2 yıl okadar uzun zaman değil, ama evlenip pişman olmakta var. 2 yılımi verdim onun icin herşey yaptim ettim diye düşünerek bakma olaya. Otur düşün gerçekten bu kişiyle ömür geçermi, çünkü huylari belli, iyi kötü tanimissindir. Inan evli olsanız ve şimdiki hâliyle devam etse, gün gelir bikarsin vecekilmez bi hal alır:26:

Gerçekten dediğin gibi düşünüyorum böyle ömür geçer mi? Daha sakin bi kafayla oturup düşünücem herşeyi tartıp biçicem..Hayırlısı olsun..teşekkür ederim cnm .

Arkadaşlar iyi geceler öncelikle
Sevgilim ile o günden sonra konuşmadık.Yani daha doğrusu , ogun döndükten sonra bana mesaj atmıştı hiç güzel geçmemiş o gun buluşmamız vs seyler dedi.Bende evet güzel geçmedi dedim.Elimi dahi tutmadın az tutmuşum ,ya önünden yada arkasından yurumusum.Ve elimden tutmak dışında sarılmak falan istiyormuş vs..Bende istemiyorum dedim.
Neden ,ne dğişti gibi sorular sordu.Kavga,tartışma olayımızı söyledim beni kırdığını ,incittini söyledim.Böyle şeylerde bile bağırıyorsan edıyorsan ılerde de böyle şeylerde yapabilirmisin düşünüyorum dedim.
O da aynısı dedi ilerde bende sen böyle seyleri büyütürmüsün vs dedi sonra konu kapandı.Ama konuşmadık hiç ..
Bana hiç mesaj atmadıı.ben bi sabah uyanınca günaydın mesajı attım napıyorsun falan dedim.Sadece cevap veerdi.
Benimde sınavlarım bugun yeni bitti yazcak konuscak fırsatım da yoktu .Cuma günü oldu bu olay bugun salıya giricez hatta girdik ama bana hiç bi mesaj bir şey yok.Sadece ben atarsam cevap veriyor okadar bende bugun hiç atmadım .

Pişman olunacak neyi var ki hem cimri hem düşüncesiz yani sana bişey yapmak istese paraya ihtiyacı yok özel şeyler para istemez, seni hep yeren biri ve naziklikten çok uzak duygun bile kalmamış

önceden de mi böyleydi bu adam, öyleyse gerçek yüzünü görmeye başlamışsınızdır ondan soğudum diyorsunuz. yok eğer önceden bambaşkaydı aşık olduğum adam gitti diyorsanız da size gerçek yüzünü göstermeye başlamıştır... ya da sizin içiniz soğuduğu için batıyodur ne yapsa, ağzıyla kuş tutsa fayda etmez.
bakımlı olmasını istiyorsanız siz onu teşfik edin. mesela ben nişanlımın sakallı gezmesinden hoşlanmıyordum batıyor falan hem de mesleği için de sıkıntıydı... bende "aşkım her gün traş olsan ne güzel olur, hem kimseden laf yemezsen hem de öperken çok batıyor sana traşlı halini çok yakıştırıyorum" dedim şimdi her gün sabah traşını olur canımın için
gömleği ona çok yakıştırıyordum bunu da dile getirdim gömlek yakışıyor falan diye sürekli gömlek giyiyor tabi bunu sevgilinizi yönetmek için falan yapmayın, sadece kendine dikkat etmesi gerektiğini hatırlatmak için yapın ve asla ben niye yapıyorum o zaman demeyin. bence iğnelemek yanlış... hayatımızdaki erkeklere karşı tatlı dilli olmak işimizi daha da kolaylaştırıyor inanın.
eşarbın üzerindeki iğne izine gelince, kenarı oyalı mı? belki kadıncağız kendi yaptı kenarını iğne batırdı o sırada da... kim bilir ama sevgiliniz hediye konusunda tutumu iyi değil.

bi ilişkiyi bitirmek çok kolaydır, toplu iğne başı kadar olaydan dağ gibi sorun yaratıp ayrılabilirsiniz ama ayakta tutmak zordur. siz kolayı mı seçeceksiniz zoru mu bilemem ama bi ölçün tartın sevmiyorsanız zaten görüşmenin de bir anlamı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…