- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
tekrar söylüyorum. benim derdim içki içmesi değildi ben biliyorum evde arkadaşlarıyla içmesinin bi kötü tarafı olmadığını. benim derdim o olayda çok sarsılmıştım ve onun ağzından içki kelimesini duyunca birden irkilip sinirlenmem, onun da beni abartma diye terslemesiydi.
o sinirle geldim burda konu açtım. ama neye uğradığımı şaşırdım
hayır kısa sürmiycek ben ölene kadar devam etcek anlıyomusunuz bitmiycek ne zaman ben ölürüm o zaman biter işte. insanım ben ya ne geliyosnuz bu kadar üstüme üstüme ya
İnsanlar sana farklı birşey söylemiyorlar ki, gereksiz yere sarsılıp abartıyorsun diyorlar ve bunu tıpkı senin gibi kendi üsluplarında yapıyorlar. Bence yorumları okuyup daha da sinirlenmek yerine içlerindeki tavsiyeleri dikkate almaya çalış. Geçmişi geri döndüremeyeceğine göre ısıtıp ısıtıp tatsızlık çıkarma hassas noktam diyerek, unut. Unutamam diyorsan da ayrıl gitsin çocuktan. Kimse mengene gibi sıkıştırılmayı hak etmiyor bir ilişki içinde. Buradan bakınca cidden korkunç birşekilde saplantılı gözüküyorsun.
Ek olarak konsomatrisler, mutlu masaj salonları, genelevler varlar meşrular ve öyle kalacaklar. Orada çalışanları aşağılamak veya bu tarz yerlerin kapatılmasını beklemek, birlikte olduğumuz adamı sadakat timsali yapmayacak. Ki oralar da çalışan kadınların, ya da pavyonda tanıştığı adamı onu çalıştırmasın, ev tutsun vs. diye hoş tutan kadının, aile baskısından kurtulmak için, kendi ev düzenini kurabilmek veya ortada kalmamak için evlenen kadından pek bir farkı yok. İkisinin de düşünce yapısı aynı. Kalkıp bu gruptan birine ya benim sevdiklerimden biri de birgün gidip onlarla olursa diye saldırmanın bir manası yok.