Sevgilimin ilginç hitap şekilleri....

Maalesef şaka değil, eminim onun da beni sevdiğinden ancak bir türlü değiştiremiyorum onu...

Maalesef şaka değil, eminim onun da beni sevdiğinden ancak bir türlü değiştiremiyorum onu...
Şekerim olmaz olsun öyle sevgi
Aşırı derecede tuafsiniz bana böyle hitap eden birine var olan sevgim bile yerle bir olurdu
Cidden yas 28 mi sevgilinizde bu yaşlarda olmasi lazim
Bilemiyorum bu daha korkutucu..

Hatta neredeyse o hitap şekillerine alışmaya başladım, o kelimeleri kullanmadığında soğuduğunu düşünüyorum hemen neyin var senin diye soruyorum
Anlıyorum sizi, hem değiştirmek istiyorsunuz hem de değiştiğinde sorguluyor üzülüyorsunuz. Sevgilinizle aranızdaki bu hitap sürtüşmesi sizde psikolojik göçükler yaratmış altında kalmamaya özen gösterin sarsıntı anlarında. Dengeyi bulmak da bozulan dengeden yeni bir denge kurmak da sizin ellerinizde. Altüst olan ruhunuza selam olsun, yeni fakemiz hoş gelip beş gidiniz. Selametle..

Merhaba Arkadaşlar,

2 yıllık erkek arkadaşım bana sığır, mal ve aslanım diye hitap ediyor. Aşkım desene dediğimde de aşkım çok banal diyor. Onu çok seviyorum sizce ne yapmalıyım?
Eşiniz kendini çoban saniyo ve malum sizi ne yerine koyduğu. 🤦🏻‍♀️ Yani espirili hitap şekilleri vardır açıkçası konuyu acarken öyle bişey sandım.

Bazen komik geldiği anlar da oluyor ama her zaman veya özellikle tartışma anında söylediğinde rahatsız oluyorum. Bunu ona da söyledim. Bir kere ben de ona öküzsün, odunsun demiştim ancak benimle ne biçim konuşuyorsun diyip tartışma çıkarmıştı ve 1 hafta konuşmamıştık.

Anlıyorum sizi, hem değiştirmek istiyorsunuz hem de değiştiğinde sorguluyor üzülüyorsunuz. Sevgilinizle aranızdaki bu hitap sürtüşmesi sizde psikolojik göçükler yaratmış altında kalmamaya özen gösterin sarsıntı anlarında. Dengeyi bulmak da bozulan dengeden yeni bir denge kurmak da sizin ellerinizde. Altüst olan ruhunuza selam olsun, yeni fakemiz hoş gelip beş gidiniz. Selametle..
Yani ne yapmam gerekiyor? Sizce ilişki terapisti mantıklı mı?

Aynen buraya yazdığım şekilde 😂 mesleği bırakır heralde bizden sonra 🤗

Bazen komik geldiği anlar da oluyor ama her zaman veya özellikle tartışma anında söylediğinde rahatsız oluyorum. Bunu ona da söyledim. Bir kere ben de ona öküzsün, odunsun demiştim ancak benimle ne biçim konuşuyorsun diyip tartışma çıkarmıştı ve 1 hafta konuşmamıştık.
Hahahh istemsiz guldum:KK70:
Sana ilk böyle hitap ettiğinde sen de konusmasaydin olay cikarsaydin ya

Benim eşim de bacanak, hacı, gardaş bazen usta der şakasına ama cıncığını çıkarmaz.

O değil de..
Çoban mı sanıyor kendini?
Çoban demişken ..
Yeeeh gırraaahhh gıraaahh kısss kısss geh geh hüdaaaeğğ.. diye seslenen bir Bingöl'lü çoban vardı, o geldi aklıma ..

Ne zamandan beri böyle? Kusura bakma da aşkım yerine denilecek bir sürü güzel sözcük var, bu sebepten ötürü kırılacaksa kırılsın uyardiğın için. Bu şey yeni başladıysa, fazla sürme herhalde.

Back
X