Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekerim olmaz olsun öyle sevgiMaalesef şaka değil, eminim onun da beni sevdiğinden ancak bir türlü değiştiremiyorum onu...
Anlıyorum sizi, hem değiştirmek istiyorsunuz hem de değiştiğinde sorguluyor üzülüyorsunuz. Sevgilinizle aranızdaki bu hitap sürtüşmesi sizde psikolojik göçükler yaratmış altında kalmamaya özen gösterin sarsıntı anlarında. Dengeyi bulmak da bozulan dengeden yeni bir denge kurmak da sizin ellerinizde. Altüst olan ruhunuza selam olsun, yeni fakemiz hoş gelip beş gidiniz. Selametle..Hatta neredeyse o hitap şekillerine alışmaya başladım, o kelimeleri kullanmadığında soğuduğunu düşünüyorum hemen neyin var senin diye soruyorum
Eşiniz kendini çoban saniyo ve malum sizi ne yerine koyduğu.Merhaba Arkadaşlar,
2 yıllık erkek arkadaşım bana sığır, mal ve aslanım diye hitap ediyor. Aşkım desene dediğimde de aşkım çok banal diyor. Onu çok seviyorum sizce ne yapmalıyım?
Yani ne yapmam gerekiyor? Sizce ilişki terapisti mantıklı mı?Anlıyorum sizi, hem değiştirmek istiyorsunuz hem de değiştiğinde sorguluyor üzülüyorsunuz. Sevgilinizle aranızdaki bu hitap sürtüşmesi sizde psikolojik göçükler yaratmış altında kalmamaya özen gösterin sarsıntı anlarında. Dengeyi bulmak da bozulan dengeden yeni bir denge kurmak da sizin ellerinizde. Altüst olan ruhunuza selam olsun, yeni fakemiz hoş gelip beş gidiniz. Selametle..
Terapiste ne diyeceksiniz? Gerçekten merak ediyorum.Yani ne yapmam gerekiyor? Sizce ilişki terapisti mantıklı mı?
Hahahh istemsiz guldumBazen komik geldiği anlar da oluyor ama her zaman veya özellikle tartışma anında söylediğinde rahatsız oluyorum. Bunu ona da söyledim. Bir kere ben de ona öküzsün, odunsun demiştim ancak benimle ne biçim konuşuyorsun diyip tartışma çıkarmıştı ve 1 hafta konuşmamıştık.
Yoo bence sizi kovar, inanmayacagi için duruma.Aynen buraya yazdığım şekildemesleği bırakır heralde bizden sonra
![]()