sevgilimin inatla silmediği kadınlar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

seda8485

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
107
21
13
41
merhaba bayanlar 8 aylık ilişkimiz var o türkiyede ben hollandada 2 defa gidip geldim.sevgilimin instagramında 62 tane kadın var arkadaş diyor ama yabancıda var başka ülkeden kimseye yazmıyorum diyor ama bende Israrla istemiyorum beni rahatsız ediyor çünkü orda durmaları belkide fazla kıskancım konuşmadığın etmediğin kadınları niye silmez benmi abartıyorum? benimle inatlaşıyor insan sevdiği için yok etmezmi onlar orda dursa ne durmasa ne evet özgüven eksikliğim var ve çok kıskançlık abartıyorsamda enazından fikrinizi almış olurum.korkarım sürekli aynı konudan tartışmaktan ilişki hasar görecek yoksa birbirimizi çok seviyoruz hep görüntülü konuşuruz içimi dökmek istedim sağolun.

Gerçekten arkadaşlarıdır belki.

Kıskançlığınızı ve abartılı tavırlarınızı törpülemediğiniz sürece asla mutlu olamazsınız.

8 senedir evliyim, 13 senedir eşimle birlikteyim sosyal medya hesaplarında kaç kadın var, bu kadınlar kimler bilmiyorum. Çünkü bana ne. Bugün eşim gelip takip ettiğin erkekleri sileceksin dese hadi ordan taş arabası derim. Sevgilim olsa yallah başka kapıya derdim. Bu adamlar size nasıl katlanıyorlar hiç anlamıyorum. O kadar mı yokluktalar acaba?

Siz de mi internet yolu ile tanıştınız? siz de o şekilde tanıştıysanız, farklı ülkelerde kadın arayışında mı diye düşünebilirsiniz. Ama gerçekten arkadaş değilse, evet insan sevdiği kişi istiyorsa siler bence de.

Tebrikler

evet benimle inat ediyor biraz ama bende 1 erkek arkadaş olsa misal kiyamet kopar.susuyorum bakalım

tabiki güven çok önemli güveniyoruz 1 yanlışta silecegimi biliyor kendide bana der hep o konuda dert yok.onlara yaziyor demem sadece orda durmaları geriyor beni

Benim erkek arkadaşım bu tartışmalar olmasın diye kendine yeni hesap açtı. Onda da 30 tane kız vardı.Gelen kız olursa eklersin sen kimseye istek atma demiştim. Kızlar istek falan atmıyor sorun da böyle çözüldü İlişkinize güveniyorsa sizin için adım atmaktan çekinmez ama belki çok kalıcı görmüyordur ve sizden sonra ekleyeceği için komik duruma düşmek istemiyordır

evet abarttığım dogrudur ki içinde varsa her tür aldatır elbet o yüzden açtım konuyu abarttığımı okumak iyi gelecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…