Gerçekten arkadaşlarıdır belki.merhaba bayanlar 8 aylık ilişkimiz var o türkiyede ben hollandada 2 defa gidip geldim.sevgilimin instagramında 62 tane kadın var arkadaş diyor ama yabancıda var başka ülkeden kimseye yazmıyorum diyor ama bende Israrla istemiyorum beni rahatsız ediyor çünkü orda durmaları belkide fazla kıskancım konuşmadığın etmediğin kadınları niye silmez benmi abartıyorum? benimle inatlaşıyor insan sevdiği için yok etmezmi onlar orda dursa ne durmasa ne evet özgüven eksikliğim var ve çok kıskançlık abartıyorsamda enazından fikrinizi almış olurum.korkarım sürekli aynı konudan tartışmaktan ilişki hasar görecek yoksa birbirimizi çok seviyoruz hep görüntülü konuşuruz içimi dökmek istedim sağolun.
hani diyorki seni etiketledim yanlış birşey olsa sana illaki yazan olurdu evet haklìda kaç kere kavga ettim bu konudaGerçekten arkadaşlarıdır belki.
olabilir biraz susayim belki kendi yok ederGerçekten arkadaşlarıdır belki.
beni etiketledigi oldu paylastigida diyor ters birşey olsa illaki yazardi sana biri diyor.yapacak olsam diyor dünyada başka kadın mı yok listedekiler ne alaka diyorFarklı ülke. Gizli gizli de yapmıyor aleni yapıyor. Niye inatla devam ediyorsunuz ki
TebriklerKıskançlığınızı ve abartılı tavırlarınızı törpülemediğiniz sürece asla mutlu olamazsınız.
8 senedir evliyim, 13 senedir eşimle birlikteyim sosyal medya hesaplarında kaç kadın var, bu kadınlar kimler bilmiyorum. Çünkü bana ne. Bugün eşim gelip takip ettiğin erkekleri sileceksin dese hadi ordan taş arabası derim. Sevgilim olsa yallah başka kapıya derdim. Bu adamlar size nasıl katlanıyorlar hiç anlamıyorum. O kadar mı yokluktalar acaba?
evet benimle inat ediyor biraz ama bende 1 erkek arkadaş olsa misal kiyamet kopar.susuyorum bakalımSiz de mi internet yolu ile tanıştınız? siz de o şekilde tanıştıysanız, farklı ülkelerde kadın arayışında mı diye düşünebilirsiniz. Ama gerçekten arkadaş değilse, evet insan sevdiği kişi istiyorsa siler bence de.
Aferin aferin. Aynen devam. Maşallah inşallah.evet benimle inat ediyor biraz ama bende 1 erkek arkadaş olsa misal kiyamet kopar.susuyorum bakalım
tabiki güven çok önemli güveniyoruz 1 yanlışta silecegimi biliyor kendide bana der hep o konuda dert yok.onlara yaziyor demem sadece orda durmaları geriyor beniŞöyle düşün aynı evde yaşayan karı koca birbirini aldatıyor. Ki siz farklı ülkelerdesiniz. Güvenmekten başka çaren yok yada bitireceksin. Sosyal medyayı ben önemsemediğim için durursa dursun sen ondan eminsen
kimseyee birşey demem asla işim olmaz ama bendeki inat işteBence listesindeki kadinlari stalklayip silmesinin istememiz ondan cok sizin sorununuz. Sahsen biri bana böyle gelse iliskiyi sürdürmem.
evet abarttığım dogrudur ki içinde varsa her tür aldatır elbet o yüzden açtım konuyu abarttığımı okumak iyi gelecekKıskançlığınızı ve abartılı tavırlarınızı törpülemediğiniz sürece asla mutlu olamazsınız.
8 senedir evliyim, 13 senedir eşimle birlikteyim sosyal medya hesaplarında kaç kadın var, bu kadınlar kimler bilmiyorum. Çünkü bana ne. Bugün eşim gelip takip ettiğin erkekleri sileceksin dese hadi ordan taş arabası derim. Sevgilim olsa yallah başka kapıya derdim. Bu adamlar size nasıl katlanıyorlar hiç anlamıyorum. O kadar mı yokluktalar acaba?
Pes artık..... Devam et.evet benimle inat ediyor biraz ama bende 1 erkek arkadaş olsa misal kiyamet kopar.susuyorum bakalım
Güven sorunun yoksa dursunlar o zaman, ilişkiyi saklamıyormuş da hem paylaşıyormuş seninle fotograf.tabiki güven çok önemli güveniyoruz 1 yanlışta silecegimi biliyor kendide bana der hep o konuda dert yok.onlara yaziyor demem sadece orda durmaları geriyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?