sevgilimin inatla silmediği kadınlar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yeni eklenen yok benden önce olan arkadaşlarıymış hatta geçen sinirlendi dediki git hepsine yaz benimle 1 konusmaşı varsa birinin atsın ama ozamanda bu ilişki biter demisti

Biz normal desek ne olacak? Herkesin ilişki yaşama şekli, dinamiği, beklentileri, hassasiyetleri farklıdır.

Ben kıyafetime karışan bir adama anında yallah Arabistan'a derim mesela, eşim öyle biri olsa sırf bu yüzden evlenmezdim.
Çünkü ben ne giyeceğimi, ne zaman nerede bulunacağımı, kimlerle görüşeceğimi, ne konuşacağımı, nasıl güleceğimi tamamen kendim belirlerim. Bu konudaki eleştiri ve kısıtlama çabasını da şahsıma yapılmış en büyük saygısızlıklardan biri olarak atfederim, böyle bir saygısızlığa da bir saniye tahammül etmem. Ama bir başkası bu konularda gelen eleştiri ve yasaklara "ayyyy beni çok seviyor da ondan kıskanııyoooorr" deyip gözlerinden kalpler çıkartabilir.
Bazı şeyler kişiseldir yani ve kişisel tercihlerin tartışması olmaz bana göre.
Siz mutsuzsanız, adam bir şeyleri defalarca belirtmenize rağmen aynı tavırları sergiliyorsa, sizin ilişkiden ve aşktan beklentilerinizi karşılamıyorsa, 3 çocukla ortada kalmış gibi davranmayın, ayrılın. Yani ne bileyim Hollanda'da erkek mi kalmadı :/

Uff yaşını başını da almış insansiniz yani. Size ne adamın sizden önce hayatına girmiş "arkadaşlarından"? Sırf arkadaşlarının cinsiyeti kadın diye böyle bi müdahaleye ne hakkınız var yani. Karşınızdakinin kişisel alanına saygısızlık bu başka bişey değil. Sevgilinizin kendisine saygısı var ki böyle bi müdahaleyi kabul etmiyor, sizin de kendinize saygınız olsun sevgiliniz sizden böyle bişey istediğinde siz de mesafenizi koyun. Siz sosyal değilsiniz ve bakalım kimin sözü geçecek inadi yapiyosunuz diye kimse buna katlanmak zorunda değil.

öyle de insan bir kere sevdimi onu beklemesi bile güzel ilgisi alakası var görüntülü en az 2 saat konusuruz günlük çalışınca daha az sadece güvenimde var seviyorum onu beklemek bile güzel.ama benimle inatlaşıyor tek derdimiz listedeki kadınlar 3 gün unutuyorum göz atınca sinirim geliyor yine bilemiyorum ilişki bu yüzden biterse yazık olur hep kavga çıkıyor bu konuda

abla bunu diğer konularında çözüme ulaştırmadık mı ?

sevgilim ve instagram

ihanet sizce nedir bayanlar?

evet abartıyor olabilirim bende sevmiyorum bu huyumu ama kabulde edemiyorum birşey yaptığından değil orda durmaları.

evet abartıyor olabilirim bende sevmiyorum bu huyumu ama kabulde edemiyorum birşey yaptığından değil orda durmaları.
Abartıyor olabilirim değil abartiyosunuz ve bence sınır asiyosunuz. Kadınların tiplerinden, sevgilinize yazmalarından falan rahatsız değilsiniz belli ki yazmiyolarmis da zaten, ama sırf siz inadinizi kontrol edemiyosunuz diye diktatör gibi davranmaya hakkınız yok, bu sebepten ilişkiniz biterse bilin ki sizin hatanız olacak.

hayır ondan tekrar yazdım diger konuda saldiran çok oldu yazma tarzìmdan dolayi

peki : )

bu kızı çok sevdim %90 gibi bir oran o hesapla alakam yok diye yazar açık açık sorunu yazdı helal olsun. Seda'yı üzeni üzerim ...

bende yorum yapayım mı konuna ?

evet kendimi tutacağım artık yoksa bitirme yolunda ilerleriz bir kaç önce 2 tane böyle açık saçık vardı onları sildi isterse yapabilir de neyse boğuyorum onu Boyle hastalikli kıskançlıkla

Benim aklima da bu geldi.
Başka ulkeden arkadaslari olan bu adam devamli yurtdisina cikan ve oralarda arkadas edinen biri mi? Yoksa oturdugu yerden bilgisayar başinda başka ulkeden kadin bulan biri mi?

Eger ikinci gruptansa başka ulkeden kadinlarla tanisarak yurtdisi bileti ariyor gibi geldi, konu sahibi olmazsa digerleriyle dener.

peki : )

bu kızı çok sevdim %90 gibi bir oran o hesapla alakam yok diye yazar açık açık sorunu yazdı helal olsun. Seda'yı üzeni üzerim ...

bende yorum yapayım mı konuna ?
evet buyrun simdi aynı hesapla yazarsam geri okurlar hahaha ondan yeni hesap açtım

yabancı 2 tane gördüm gerisi türk vizesi olmadığı için gidemez benden önce artık konusup ekledikleri galiba bilemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…