sevgilimin inatla silmediği kadınlar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bence o listede isimler dursun en azından kontrolünüz altında şu anda durum : )

silerse kimle iletişim halinde haberiniz bile olmayacak : ))))

bu yzden bence hiç takılmayın bu konulara, ilişkiye, kendinize zarar verirsiniz.

haaa dediğimi yapacak mısın ? o isimler silinene kadar için rahat etmeyecek ama

yapacak bir şey yok

Herkes instagram listesindeki arkadaslariyla hergün konuşmak zorunda değil ki. Gerçek arkadaşlarıdır abartmayın bu kadar.

Sıradan insan profilleriyse normal. Kiskancsiniz tamam da biraz da mantıklı olun. Sizi aldaticak olan kişi başka bı hesaptan da devam eder burdan kızları silip. Neyi garantilediginizi dusunuyosunuz böyle yaparak?

yabancı 2 tane gördüm gerisi türk vizesi olmadığı için gidemez benden önce artık konusup ekledikleri galiba bilem
aynen belkide silmeyerek benim ona inanmamì istiyor inada silmiyor birde bu açıdan bakayım daha bugun yazdım Whatsapptan kim bu alman hanımefendi diye sildim yine kavga çıkar

Sıradan insan profilleriyse normal. Kiskancsiniz tamam da biraz da mantıklı olun. Sizi aldaticak olan kişi başka bı hesaptan da devam eder burdan kızları silip. Neyi garantilediginizi dusunuyosunuz böyle yaparak?
orası öyle de yapacak olan her tür yapar insan istemiyor işte neyse kendimi tutacagım artık

evet benimle inat ediyor biraz ama bende 1 erkek arkadaş olsa misal kiyamet kopar.susuyorum bakalım
Aa bunu görmemişim. İkiniz de anormalsiniz beni bu denli kıskanan kişiye hayırdır sen ne haltlar yiyosun da için bu kadar fesat derim

Eğer arkadaşlarıysa rahatsız olmanız normal değil ama rastgele sosyal medyadan takip ettiği kadınlarsa çok haklısınız. Aynı zamanda da güven probleminiz var gibi, uzak mesafe ilişkisinde güven çok önemli. Bu şekilde ilişkiyi sürdürmek çok zor değil mi?
bende 1 erkek arkadaş olsa misal kiyamet kopar.susuyorum bakalım
Bu kafa yapısındaki erkekler her haltı yer. Aynılarını sizin yapmanızdan korktuğu için sizi kısıtlayabildiği kadar kısıtlar. Aynen susun adam bulunmaz hint kumaşı sanki

ben hergün kavga çıkarsam bitecek ama o listeyi kabul etmeyecegimide biliyor.güvenim var ona güven olmazsa zaten hiç yürümez ki ailesine kadar tanıyorum hepsi güzel insanlar

öyle olsa benden önce yapardı öyle biri değil
Avrupalı kızlar da senin sevgilini bekliyordu, nikah kıyalım da Avrupaya getirelim diye. Uğraşmadığını nerden biliyorsun? Millet böbreğini verecek hale geldi o pasaport için.

yabancı 2 tane gördüm gerisi türk vizesi olmadığı için gidemez benden önce artık konusup ekledikleri galiba bilemiyorum

Yabancı deyince 30 kişinin en az 15 i sanmıştım iki kişi imiş onlar da kim bilir kimdir

Yani listedeki Kadınlar neden rahatsız eder telefonumda yıllar öncesinden kalan dünya numara var mesela onları da sileyim mi

Hatta instagramda hiç tanımadığım beni takip eden birileri var takip etsin ne olacak ki

Bu sizin için önemli bir konu ise aslında çok iyiyiz, çiçeğiz böceğiz tek derdimiz kadınlar diyerek sorunu küçümsemeyin.
Yarın aldatılsanız biz mükemmeliz, tam bir aşk pıtırcığıyız sadece aldatma sorunumuz var mı diyeceksiniz? Madem rahatsız oluyorsunuz bunca zamandır sorununuzda yol kat edemiyorsunuz, o zaman ayrılacaksınız. Başka ne söyleyebiliriz ki?

evet hiç hoşuma gitmiyor silmiyorda kaç kere kavga ettik bilmiyorum ama kendisine dedim mutlaka birgün olur bende hoşuna gitmeyen sildirmek istedigin asla silmem bilgine

Avrupalı kızlar da senin sevgilini bekliyordu, nikah kıyalım da Avrupaya getirelim diye. Uğraşmadığını nerden biliyorsun? Millet böbreğini verecek hale geldi o pasaport için.

Nasil guveniyorlar bu kadar ben de şasiriyorum. :))) yapmaz.

Biz çift vatandaşız. Bir akrabam evlendi boyle, adam evlenir evlenmez ilk yaptigi iş hemen vatandaşlik alma calismalarina başladi hala ugrasiyor.
O kadar belli ki vatandaşlik icin evlendigi.
Avrupadaki herkeste onu beklemiyor gelse evlensek diye.

bilmiyorum ya ben sevgilimle internetten ozellikle instagramdan tanissam ben de boyle olabilirdim herhalde. yani cunku siz olmasaniz baskasina yazardi, sonucta sizi tanimiyordu. bir de uzakta falan bilmiyorum yani. ben normalde bu kiskanclik mevzularinda asiri rahatimdir ama bunda beni bile rahatsiz eden bir sey oldu.

mesela kendi sevgilimin instagramda 10binden fazla takipcisi var ama dusunmem bile cunku internetten biriyle tanismaz bilirim. bu adamda benim hosuma gitmeyen seyler var yani size erkekleri sildirip kendisinin kizlari silmemesi vs. bence surekli kovaliyor instagramdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…