merhaba bayanlar 8 aylık ilişkimiz var o türkiyede ben hollandada 2 defa gidip geldim.sevgilimin instagramında 62 tane kadın var arkadaş diyor ama yabancıda var başka ülkeden kimseye yazmıyorum diyor ama bende Israrla istemiyorum beni rahatsız ediyor çünkü orda durmaları belkide fazla kıskancım konuşmadığın etmediğin kadınları niye silmez benmi abartıyorum? benimle inatlaşıyor insan sevdiği için yok etmezmi onlar orda dursa ne durmasa ne evet özgüven eksikliğim var ve çok kıskançlık abartıyorsamda enazından fikrinizi almış olurum.korkarım sürekli aynı konudan tartışmaktan ilişki hasar görecek yoksa birbirimizi çok seviyoruz hep görüntülü konuşuruz içimi dökmek istedim sağolun.
yabancı 2 tane gördüm gerisi türk vizesi olmadığı için gidemez benden önce artık konusup ekledikleri galiba bilemBenim aklima da bu geldi.
Bu başka ulkeden arkadaslari olan bu adam devamli yurtdisina cikan ve oralarda arkadas edinen biri mi? Yoksa oturdugu yerden bilgisayar başinda başka ulkeden kadin bulan biri mi?
Eger ikinci gruptansa başka ulkeden kadinlarla tanisarak yurtdisi bileti ariyor gibi geldi, konu sahibi olmazda digerleriyle dener.
aynen belkide silmeyerek benim ona inanmamì istiyor inada silmiyor birde bu açıdan bakayım daha bugun yazdım Whatsapptan kim bu alman hanımefendi diye sildim yine kavga çıkarbence o listede isimler dursun en azından kontrolünüz altında şu anda durum : )
silerse kimle iletişim halinde haberiniz bile olmayacak : ))))
bu yzden bence hiç takılmayın bu konulara, ilişkiye, kendinize zarar verirsiniz.
haaa dediğimi yapacak mısın ? o isimler silinene kadar için rahat etmeyecek ama
yapacak bir şey yok
orası öyle de yapacak olan her tür yapar insan istemiyor işte neyse kendimi tutacagım artıkSıradan insan profilleriyse normal. Kiskancsiniz tamam da biraz da mantıklı olun. Sizi aldaticak olan kişi başka bı hesaptan da devam eder burdan kızları silip. Neyi garantilediginizi dusunuyosunuz böyle yaparak?
Aa bunu görmemişim. İkiniz de anormalsiniz beni bu denli kıskanan kişiye hayırdır sen ne haltlar yiyosun da için bu kadar fesat derimevet benimle inat ediyor biraz ama bende 1 erkek arkadaş olsa misal kiyamet kopar.susuyorum bakalım
doğru benim abartım işteHerkes instagram listesindeki arkadaslariyla hergün konuşmak zorunda değil ki. Gerçek arkadaşlarıdır abartmayın bu kadar.
Bu kafa yapısındaki erkekler her haltı yer. Aynılarını sizin yapmanızdan korktuğu için sizi kısıtlayabildiği kadar kısıtlar. Aynen susun adam bulunmaz hint kumaşı sankibende 1 erkek arkadaş olsa misal kiyamet kopar.susuyorum bakalım
Aşkım, evlilik yoluyla gidemez mi?yabancı 2 tane gördüm gerisi türk vizesi olmadığı için gidemez benden önce artık konusup ekledikleri galiba bilemiyorum
ben hergün kavga çıkarsam bitecek ama o listeyi kabul etmeyecegimide biliyor.güvenim var ona güven olmazsa zaten hiç yürümez ki ailesine kadar tanıyorum hepsi güzel insanlarEğer arkadaşlarıysa rahatsız olmanız normal değil ama rastgele sosyal medyadan takip ettiği kadınlarsa çok haklısınız. Aynı zamanda da güven probleminiz var gibi, uzak mesafe ilişkisinde güven çok önemli. Bu şekilde ilişkiyi sürdürmek çok zor değil mi?
Bu kafa yapısındaki erkekler her haltı yer. Aynılarını sizin yapmanızdan korktuğu için sizi kısıtlayabildiği kadar kısıtlar. Aynen susun adam bulunmaz hint kumaşı sanki
öyle olsa benden önce yapardı öyle biri değilAşkım, evlilik yoluyla gidemez mi?
Avrupalı kızlar da senin sevgilini bekliyordu, nikah kıyalım da Avrupaya getirelim diye. Uğraşmadığını nerden biliyorsun? Millet böbreğini verecek hale geldi o pasaport için.öyle olsa benden önce yapardı öyle biri değil
evetinternetten mi tanistiniz?
yabancı 2 tane gördüm gerisi türk vizesi olmadığı için gidemez benden önce artık konusup ekledikleri galiba bilemiyorum
Bu sizin için önemli bir konu ise aslında çok iyiyiz, çiçeğiz böceğiz tek derdimiz kadınlar diyerek sorunu küçümsemeyin.öyle de insan bir kere sevdimi onu beklemesi bile güzel ilgisi alakası var görüntülü en az 2 saat konusuruz günlük çalışınca daha az sadece güvenimde var seviyorum onu beklemek bile güzel.ama benimle inatlaşıyor tek derdimiz listedeki kadınlar 3 gün unutuyorum göz atınca sinirim geliyor yine bilemiyorum ilişki bu yüzden biterse yazık olur hep kavga çıkıyor bu konuda
evet hiç hoşuma gitmiyor silmiyorda kaç kere kavga ettik bilmiyorum ama kendisine dedim mutlaka birgün olur bende hoşuna gitmeyen sildirmek istedigin asla silmem bilgineyBu sizin için önemli bir konu ise aslında çok iyiyiz, çiçeğiz böceğiz tek derdimiz kadınlar diyerek sorunu küçümsemeyin.
Yarın aldatılsanız biz mükemmeliz, tam bir aşk pıtırcığıyız sadece aldatma sorunumuz var mı diyeceksiniz? Madem rahatsız oluyorsunuz bunca zamandır sorununuzda yol kat edemiyorsunuz, o zaman ayrılacaksınız. Başka ne söyle
Avrupalı kızlar da senin sevgilini bekliyordu, nikah kıyalım da Avrupaya getirelim diye. Uğraşmadığını nerden biliyorsun? Millet böbreğini verecek hale geldi o pasaport için.
bilmiyorum ya ben sevgilimle internetten ozellikle instagramdan tanissam ben de boyle olabilirdim herhalde. yani cunku siz olmasaniz baskasina yazardi, sonucta sizi tanimiyordu. bir de uzakta falan bilmiyorum yani. ben normalde bu kiskanclik mevzularinda asiri rahatimdir ama bunda beni bile rahatsiz eden bir sey oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?