Sevgilimin iş yerindeki ortamı

IdrilCelebrindal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2022
22
8
1
Merhaba.
Kısaca konuyu anlatacak olursam. 4 aylık bir ilişkim var henüz bir şeyler için erken ama ciddi düşünüyoruz diyebilirim. Sorun sevgilimin iş yerindeki ortamı. İş yerinde arkadaş grubundan bir kızla aralarında benden önce bir süre devam eden cinsel birliktelikleri olmuş. (Başka bir arkadaşı kızla ilgili bir pot kırmıştı ben ondan sonra sevgilimi sıkıştırıp anlattırdım). Sorun şu ki kız arkadaş ortamında sayılır kızdan uzak durduğunu söylüyor ama aynı iş yerindeler ve bu beni tabii ki rahatsız ediyor.
Bir de kız bizim birlikte olduğumuzu öğrendikten sonra ayırırız tarzı şeyler söylemiş. Hala beklenti içinde etrafında geziyormuş. (Arkadaşının söylediği kısım burası).
Bu durumda ne yapmam gerekir. Konuyu açmamaya çalışıyorum. Beni aldatacağını da düşünmüyorum ama kızın da hala sürekli etrafında olması beni rahatsız ediyor.
İşini değiştirmesini istesem de çok garip olur evli falan olsak isterdim ama henüz o seviyede değiliz.

Beni aldatacağını da düşünmüyorum
Bu kadar emin olmayın, şu an burada her şey sevgilinizde bitiyor zaten. Kıza mesafe koyup kendisinden uzak tutacak ve uzak duracak olan o..Kız isterse dağları delsin, sevgilinizden yüz bulamazsa ışık göremezse arsız da değilse zaten yoluna bakar. Ama düşündükçe çok berbat aşırı can sıkıcı bir durum bu…

İş yerindeler nasıl o cinsellik konusundan sonra bir araya gelince yüzleri falan damı kızarmıyor normal olagan bişey olarak goruyorlarsa demek ki belkıde iş cıkısı sevgiliniz bırakıyor arabayla gidene kadar arabada da birşeyler oluyordur arada kacamaklar falan. İyi tahammul ediyorsunuz benm kafamda surekli bunlar olurdu.cinsel birlikteliklerini oldugunu diger arkadası nasıl agzından kacırıyor ortak bir münasebetleri mi var o kızın özelini sevgilinin özelini o arkadas nasıl biliyorsa. bence ayrılın onun devamı oluyordur da sizin haberiniz olmuyordur

Merhaba.
Kısaca konuyu anlatacak olursam. 4 aylık bir ilişkim var henüz bir şeyler için erken ama ciddi düşünüyoruz diyebilirim. Sorun sevgilimin iş yerindeki ortamı. İş yerinde arkadaş grubundan bir kızla aralarında benden önce bir süre devam eden cinsel birliktelikleri olmuş. (Başka bir arkadaşı kızla ilgili bir pot kırmıştı ben ondan sonra sevgilimi sıkıştırıp anlattırdım). Sorun şu ki kız arkadaş ortamında sayılır kızdan uzak durduğunu söylüyor ama aynı iş yerindeler ve bu beni tabii ki rahatsız ediyor.
Bir de kız bizim birlikte olduğumuzu öğrendikten sonra ayırırız tarzı şeyler söylemiş. Hala beklenti içinde etrafında geziyormuş. (Arkadaşının söylediği kısım burası).
Bu durumda ne yapmam gerekir. Konuyu açmamaya çalışıyorum. Beni aldatacağını da düşünmüyorum ama kızın da hala sürekli etrafında olması beni rahatsız ediyor.
İşini değiştirmesini istesem de çok garip olur evli falan olsak isterdim ama henüz o seviyede değiliz.
Bana göre bir durum değil. Bunu bile bile devam edemezdim. Sevgiliniz size değer verseydi herkesin ağzını kapatırdı, ama sizin maşallah her şeyden haberiniz var, kimsenin ağzına vurmuyor anladığım kadarıyla, hoşuna bile gidiyordur, kendini paylaşılamayan erkek gibi hissetmiştir.

Sizi öğrenince "ayırırız" mı demiş?
Demek ki halen bir araya gelme ihtimalleri var. Sabrınıza şapka çıkardım.

Bu yorumun altına imzamı atarım.
İş yerinden biriyle bu tarz münasebeti olan bir adamdan uzak dururdum.
Yani hani aşık olmak vs de değil, sadece cinsel münasebet kurulmuş iş yerindeki arkadaşla. İş yerinden biri benim dünya ahret kardeşimdir. İş yerindeki birine böyle münasebet kuran kişi güvenilmez, olgunlaşmamış biridir .

Bu yorumun altına imzamı atarım.

Yani hani aşık olmak vs de değil, sadece cinsel münasebet kurulmuş iş yerindeki arkadaşla. İş yerinden biri benim dünya ahret kardeşimdir. İş yerindeki birine böyle münasebet kuran kişi güvenilmez, olgunlaşmamış biridir .
Aynen. İşyeri 2.evin 2.ailen gibi bir şeydir. Birçok kurumda boşuna buna dair yasaklar konmuyor.

Toplu cevap verecek olursam açıkçası benden önce olmuş bitmiş bir şey geçmiş sonuçta ama sorun hala aynı ortamda olmaları. Gerçekten bir şey yapamıyorum ve sinir bozucu.
Bu durum için ilişkimi bitirmek geçmişi yüzünden ilişki bitirmekle aynı gibi geliyor bana. Bir de seviyorum tabii.
Ayrıca devam ettiğini düşünmüyorum Kemal'im yapmaz demek istemem ama güvenmek zorundayım bir yerde aksi halde diğer seçeneğim ilişkiyi bitirmek olmalı çünkü.

Toplu cevap verecek olursam açıkçası benden önce olmuş bitmiş bir şey geçmiş sonuçta ama sorun hala aynı ortamda olmaları. Gerçekten bir şey yapamıyorum ve sinir bozucu.
Bu durum için ilişkimi bitirmek geçmişi yüzünden ilişki bitirmekle aynı gibi geliyor bana. Bir de seviyorum tabii.
Ayrıca devam ettiğini düşünmüyorum Kemal'im yapmaz demek istemem ama güvenmek zorundayım bir yerde aksi halde diğer seçeneğim ilişkiyi bitirmek olmalı çünkü.
Olmuş bitmiş bir şey değil, kadın ayırırız diyor rahatlıkla herkesin içinde, bu laf da size getiriliyor, sevgiliniz de kimsenin ağzına vurmuyor, sizi huzursuz ediyorlar ve bedelini ödemiyorlar. Bu kadın herkes tarafından tutuluyor, sevgiliniz içten içe memnun hala etrafında dönmesinden, olmuş bitmiş bir şey olsa duymazdınız bile.

Bence o pot bilerek kırılmıştır. :)
İlişkiyi bitirmekten başka yapilacak şey goremiyorum. Kimsenin işini biraktirmak olmaz şu durumda, işi biraktiginda pisman vs olursa hoş olmaz cunku bu ekonomide.

Bana göre bir durum değil. Bunu bile bile devam edemezdim. Sevgiliniz size değer verseydi herkesin ağzını kapatırdı, ama sizin maşallah her şeyden haberiniz var, kimsenin ağzına vurmuyor anladığım kadarıyla, hoşuna bile gidiyordur, kendini paylaşılamayan erkek gibi hissetmiştir.
Arkadaşı sarhoşken boş boğazlık yaptı. Bana değer vermediğini gösteren bir durum göremiyorum burada. Kızla ilgili bir arkadaşı X bana yürüyo galiba dedi. Bir diğeri de o da ...dan yüz bulamayınca olabilir dedi. Sonra ben de yaa öyle mi dedim. onu diyen kız da ayırırız dedi falan diye söyledi ben biliyorum sandı galiba. Aralarındaki asıl meseleyi de sevgilimi sıkıltırıp anlattırdım. Yani normal bir zamanda biri çıkıp bir şeyler söylemedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence o pot bilerek kırılmıştır. :)
İlişkiyi bitirmekten başka yapilacak şey goremiyorum. Kimsenin işini biraktirmak olmaz şu durumda, işi biraktiginda pisman vs olursa hoş olmaz cunku bu ekonomide.
ay valla potu kıran kız arkadaşı kızla daha yakınsa olabilir de mantıklı.
Aslında işinden çık desem çıkar ve işsiz de kalmaz. Ama ben bunu demeyi kendime yakıştıramıyorum.
Kıskançlıkla bu kadar büyük baskı yapcak kadar takıyo görünmemek için kızı sanırım.

Ayırırız lafı geçtiğine göre ortada sadece cinsel bir birliktelik yok duygusal bir şeyler de geçmiş belli ki. Ayrıca bu laflar sizin kulağınıza nasıl gelebiliyor?
Yoo duygusal degıldır belkı.
Kızın sadece duyguları vardır .hırs yapmıstır falan .

Back
X