• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin isim benzerliğinden ağzından çıkan sinir oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mahkemeler daha ciddi konularda bu yüzden hızlı ilerlemiyor demekki..kimse kimseye hakaret etmesin tabi ki ama bana "mal" dedi diye de mahkemeyi oyalamak da daha ciddi olayların çözülmesini güçleştiriyor..
onu da size sormayalim ya bi zahmet.

Mahkemeler daha ciddi konularda bu yüzden hızlı ilerlemiyor demekki..kimse kimseye hakaret etmesin tabi ki ama bana "mal" dedi diye de mahkemeyi oyalamak da daha ciddi olayların çözülmesini güçleştiriyor..
Oyalamak nedir ? Lütfen böyle şeyler diyerek insanların hakkını aramasına engel olmayın, iki tane hakaret dosyası yüzünden mahkemeler oyalanmaz merak etmeyin. İyi niyetli de olsa tehlikeli bu tutum.

Soğdum ben bitirmek istiyorum daha insan gibi yanlışlıkla olsa görüyor sinirliyim gönlümü almak için nebilim yalvarır bin kere özür diler.birde demin diyorki ilişkiye ben katıyormuşum onu
Gönlünüzü almasın yalvarıp özür dilemesin daha iyi. En azından yumuşamazsınız, ya ben mi çok abarttım diye kendinizden şüphe etmezsiniz. Yol verin gitsin. Çok yüzgöz olunmuş.
Diyelim ki gelip affet dedi özür diledi. Nereye kadar? Bir sonraki kavgaya kadar. Kadınların en büyük hatası, zamanla değişir, düzelir inancı. Değişmezler mayası neyse o.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X