• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin isim benzerliğinden ağzından çıkan sinir oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ergen hakaret değildir, mal hakarettir.

32 yaşında bir ergensiniz, gelişiminiz geriden geliyor. Hakaretleriniz bile 15 yaş civarının kullandığı kelimeler. Normal şartlarda en geç 22’de bitmesi gerekirdi ama 10 sene gecikmiş. Kadrolu ergen olmuşsunuz resmen.
sitede bu aralar çoluk çocuk istilası var, ağızları da leş gibi bozuk. dün de vardı bi tane gece en son bana yalvarıyodu nolur mahkemeye verme diye. Bu da ondan hatta aynı bebe grubu çıkarsa şaşırmam.Sanmıyorum 32 yaşında birinin konuşma tarzının bu olacağını. Daha lise-ortaokul civarı cümleler bunlar.

Bir kimseye hakaret etmek tck kapsamında suç yalnız, Türk Ceza Kanunu madde 125 ten haberiniz yok sanırım. Bilişim yoluyla hakaret etmek de buna dahil. Biri burada sizden şikayetçi olursa gerçekten çok ciddi başınız yanar aylarca savcılık, duruşma ile uğraşır hatta para cezası bile ödemek zorunda kalırsınız işin sonunda. Avukatım böyle çok dilekçe yazdım…
Bende ederim bana hakaret etmistirki bende cevap vermişim

sitede bu aralar çoluk çocuk istilası var, ağızları da leş gibi bozuk. dün de vardı bi tane gece en son bana yalvarıyodu nolur mahkemeye verme diye. Bu da ondan hatta aynı bebe grubu çıkarsa şaşırmam.Sanmıyorum 32 yaşında birinin konuşma tarzının bu olacağını. Daha lise-ortaokul civarı cümleler bunlar.
Biri çakarsa davayı öğreniriz gerçek yaşını. Ben gözünün yaşına bakmam da bana hakaret edemedi 😂

Bende ederim bana hakaret etmistirki bende cevap vermişim

Kimse size hakaret etmedi burada. Okudum herkesin yorumunu.

Bir sözcüğün hakaret sayılması noktasında belirli sınırlar var. Ve siz de bu sınırları aştınız, misal “mal” kelimesini kullanarak. Mahkeme bu nedenle sadece sizin sözlerinizi hakaret olarak kabul eder.

Başınızın derde girmemesi adına toplu olarak ufak bir özür dileyebilirsiniz konunuza yazarak.

Ben bitirmeyi düşünüyorum zaten haksız yere saldırdığım kim varsa kusura bakmasın bana kötü gelene zaten gereken cevabı vermişimdir.bana hakaret ediliyor bu suç değidle ben kendimi savununcamı suç neyse telefonu kenara bırakacam sakinleşmem lazım iyi yada kötü yorum için teşekkürler

size hakaret eden olmadı.
konuda tek hakaret eden kişi sizsiniz.
kendinizi ifade ediş şekliniz yaşınızla uyuşmuyor evet. dünyayı sevgiliniz etrafında döndürmeyi bırakıp kendinizi geliştirmeyi düşünmelisiniz.
kendi fikrini cümle kurma yoluyla belirtemiyorsunuz bu utanılacak birşey değil elbet bu konuda kendinizi eğitmeyi deneyin.

Mal kime dedim bilmiyorum ama topluca kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın onun sinirini sizden çıkardım.ve evet her konuda abartıp kuruyorum bana bu ilişki iyi gelmiyor bitirmeyi düşünüyorum 2 gün sonra yanına gidecektim bir özür bile dilemedi demin sinirden ağlayıp kapattım.oruç oruç küfür ettim burda rabbim affetsin neyse avukat handmade ılımlı yorumunuz için teşekkürler.

Mal kime dedim bilmiyorum ama topluca kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın onun sinirini sizden çıkardım.ve evet her konuda abartıp kuruyorum bana bu ilişki iyi gelmiyor bitirmeyi düşünüyorum 2 gün sonra yanına gidecektim bir özür bile dilemedi demin sinirden ağlayıp kapattım.oruç oruç küfür ettim burda rabbim affetsin neyse avukat handmade ılımlı yorumunuz için teşekkürler.
Naptınız kızlar bu yavru kuşa 🤣🤣🤣🤣🤣

size hakaret eden olmadı.
konuda tek hakaret eden kişi sizsiniz.
kendinizi ifade ediş şekliniz yaşınızla uyuşmuyor evet. dünyayı sevgiliniz etrafında döndürmeyi bırakıp kendinizi geliştirmeyi düşünmelisiniz.
kendi fikrini cümle kurma yoluyla belirtemiyorsunuz bu utanılacak birşey değil elbet bu konuda kendinizi eğitmeyi deneyin.
Turkcem iyi değil okadar ondandır dediğm gibi çok gerginim

Ağzınıza geleni söyleyip,çok güzel çark ediyorsunuz👏.

Bende biliyorum oruç tutuyorum baya sinirliyim ona asıl saldırdım hala ediyorum bitirmeyi bile düşünüyorum bu yüzden.2 sene sonra dil sürçemsi boş laf
Saldırmayın, kendini önemli vazgeçilmez sanmasın. Basın tekmeyi gitsin bu nedir yahu. Bir sakinleşin, yemin ederim ben bir tek ailem için böyle kendimi kaybederim. Saygısız bir herif için parmağımı kıpırdatmam. Sevgi mi bu şimdi? Beklemeyin özür falan, özür dilese de kabul etmeyin.
Gidin bir elinizi yüzünüzü soğuk suyla yıkayın. Millet ne acılarla boğuşuyor, bir erkek için değmez. Bakın sadece burada değil her yerde alay konusu olursunuz. 2 seneniz boşa gitmiş zaten, bundan sonra önünüze bakın. Gidin dışarıda tonla düzgün erkek var onlara şans verin biraz da. Bu ilişkide devamlı sinir harbi yaşamaya son verin, sizi seven huzur veren saygılı biriyle mutlaka karşılaşırsınız bir gün.

bana dediniz mal diye 😭😭😭😭😭

Saldırmayın, kendini önemli vazgeçilmez sanmasın. Basın tekmeyi gitsin bu nedir yahu. Bir sakinleşin, yemin ederim ben bir tek ailem için böyle kendimi kaybederim. Saygısız bir herif için parmağımı kıpırdatmam. Sevgi mi bu şimdi? Beklemeyin özür falan, özür dilese de kabul etmeyin.
Gidin bir elinizi yüzünüzü soğuk suyla yıkayın. Millet ne acılarla boğuşuyor, bir erkek için değmez. Bakın sadece burada değil her yerde alay konusu olursunuz. 2 seneniz boşa gitmiş zaten, bundan sonra önünüze bakın. Gidin dışarıda tonla düzgün erkek var onlara şans verin biraz da. Bu ilişkide devamlı sinir harbi yaşamaya son verin, sizi seven huzur veren saygılı biriyle mutlaka karşılaşırsınız bir gün.
Soğdum ben bitirmek istiyorum daha insan gibi yanlışlıkla olsa görüyor sinirliyim gönlümü almak için nebilim yalvarır bin kere özür diler.birde demin diyorki ilişkiye ben katıyormuşum onu

Bir kimseye hakaret etmek tck kapsamında suç yalnız, Türk Ceza Kanunu madde 125 ten haberiniz yok sanırım. Bilişim yoluyla hakaret etmek de buna dahil. Biri burada sizden şikayetçi olursa gerçekten çok ciddi başınız yanar aylarca savcılık, duruşma ile uğraşır hatta para cezası bile ödemek zorunda kalırsınız işin sonunda. Avukatım ben ve böyle çok dilekçe yazdım…
Mahkemeler daha ciddi konularda bu yüzden hızlı ilerlemiyor demekki..kimse kimseye hakaret etmesin tabi ki ama bana "mal" dedi diye de mahkemeyi oyalamak da daha ciddi olayların çözülmesini güçleştiriyor..

Mahkemeler daha ciddi konularda bu yüzden hızlı ilerlemiyor demekki..kimse kimseye hakaret etmesin tabi ki ama bana "mal" dedi diye de mahkemeyi oyalamak da daha ciddi olayların çözülmesini güçleştiriyor..
Uzlaştırma savcılığı bu yüzden var. Korkmayın mahkemeler meşgul edilmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X